Strandallén 39B

Bilder

  • Såld!

Strandallén 39B , Tyresö strand , Tyresö

Välkommen till ett modernt och ljust hem med stora fönsterpartier. Här finns plats även för den stora familjen - 4 sovrum, vardagsrum med en takhöjd av 3,6 m, modernt kök, 2 rymliga badrum och biorum ryms bl a här. Takterrass med kvällssol. Stor trädäckad altan i ogenerat läge och generös stenlagd infartsparkering. Insynsskyddad solig tomt endast ett kvarter från havet.

220 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
220 kvm
Biarea:
15 kvm
Tomtarea:
1 716 kvm
Byggår:
2010
Driftskostnad:
3 393 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 sovrum

Boarea

220 kvm

Biarea

15 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till ett modernt och ljust hem med insynsskyddad och privat tomt. Entréplan har enstavig ekparkett med vattenburen golvvärme. På övre plan ligger 3-stavig ekparkett och huset uppvärms där av vattenburna radiatorer.
Mycket välkomnande hall med öppet hela vägen upp till övre plan. Här ligger stora grå keramikplattor på golvet närmast entrédörren. Fint ljusinsläpp genom sidoljus. Väggarna är målade i vitt och en fondvägg är tapetserad.
I anslutning till hallen finns en klädkammare som förvarar ytterkläder, skor etc.

Till vänster finns entréplans sovrum. Väggarna är vitmålade och en garderob med skjutdörrar ger bra förvaringsmöjlighet.

I anslutning till hallen finns entréplans WC/dusch. Stora svarta klinkerplattor samt vitt kakel. Här finns WC, duschväggar, handfat med kommod och spegel med belysning. Ett fönster ger ett fint ljusinsläpp.

Öppen planlösning mot vardagsrum och kök. Vardagsrummet är byggt i vinkel med en del för matplats och en avdelning under ryggåstak för samvaro i soffor och fåtöljer. Stort ljusinsläpp genom fönster upp till nock 3,6 m. Utgång till altanen.

Kök från Marbodal med vita släta luckor, rostfria handtag och maskiner. Köket är utrustat med 2 st varmluftsugnar varav en har ångfunktion, inbyggd mikrovågsugn, kyl och frys i fullhöjd med ismaskin och vatten (stilla och kolsyrat), 2 st diskmaskiner, induktionshäll samt en frihängande fläkt. Diskmaskin från Gram, övriga hushållsmaskiner från Electrolux. Arbetsbänk i laminat. Matplatsen är både snygg och smart - specialritad köksö kombinerad med matbord. Utsikt och utgång mot altanen och tomten.

I anslutning till köket finns tvättstugan med ljust klinkergolv och vita väggar. Här finns gott om plats för klädvård med 2 tvättmaskiner, en torktumlare, torkskåp, tvättho, värmepanna, centraldammsugare samt gott om förvaring i skåp.

Bakom köket döljer sig husets egna biorum! Mörkt inrett och med heltäckningsmatta för bästa mörkerkänsla och bästa ljud. En del av rummet är uppbyggt för att komma lite högre upp och få ytterligare biokänsla.

En trappa i ek leder upp till övre plan.

Stort allrum med plats för många vänner. Rummet har utgång till den rymliga takterrassen med fint läge i eftermiddags- och kvällssol.

Sovrum med vitmålade väggar och vägg med fondtapet. Här finns en stor Elfa-garderob med skjutdörrar.

Sovrum med vitmålade väggar och 2 garderober.

Sovrum med vitmålade väggar samt fondvägg och en vägg målad i grått. Här finns 2 garderober.

Rymligt badrum med mörkbruna stora klinkerplattor med golvvärme (el) och vitt kakel samt matchande fondvägg i brunt kakel. WC, vikbara duschväggar, jacuzzi, dubbla handfat, kommoder och badrumsskåp. 2 fönster ger fint ljusinsläpp.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plansvilla i vinkel

Byggnadsår

2010

Uppvärmning

Bergvärme. Vattenburen golvvärme entréplan, vattenburna radiatorer övre plan

Ventilation

Mekanisk till- och frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 21 juni 2017
Energiklass: C
Energiprestanda: 43 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas isoler
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Husleverantör, A-hus.
Förberett för braskamin.
Fiber finns indraget.
Altan -15/-16.
Stenlagd infart -16.
Ett förråd finns bakom tvättstugan med ingång från utsidan. Detta rum tillsammans med biorummet kan bli en del att hyra ut som lägenhet eller kontor.
Fastigheten har andel i markägarföreningen Tyresö Strand. Inom Tyresö Strand finns flera bryggföreningar.

Fastighetsbeteckning

Stenen 8

Övriga byggnader

Vid infarten finns en oisolerad friggebod byggår -15.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

40 716 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 24 196 kr
VA: 5 500 kr
Renhållning: 3 120 kr
Väg, samf: 200 kr
Försäkring: 7 700 kr
Beräknat antal personer: 5

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

4 816 000 kr, varav byggnadsvärde 2 870 000 kr

Summa pantbrev

5 571 000 kr

Tomt

Areal: 1 716 kvm
Tomttyp: trädgårds/naturtomt

Tomtbeskrivning

Fin insynsskyddad naturtomt/trädgårdstomt med både bergsknalle, gräsmatta och stenlagd infart. På tomten växer bl a perenner såsom mullbär, vinbär, krusbär och plommon.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Last, Avtalsservitut: Villa och årlig avgäld, 01-IM8-37/6343

Viktiga dokument

Om området

Tyresö strand

Tyresö Strand är ett attraktivt och växande villaområde med närhet till havet - Erstaviken gränsande i norr. Mycket grönområden och med omgivningar i kulturhistrisk miljö med bl.a.Tyresö kyrka och Tyresö slott med sin vackra slottspark.

Kommunikation

För den som vill åka kollektivt till och från Tyresö så är det enklast att ta bussen till eller från Gullmarsplan, Cityterminalen, Haninge eller Nacka. Buss 814 går ifrån Tyresö strand till och från Gullmarsplan samt buss 824 som går till och från handenterminalen till Tyresö strand. Linje 805 till Tyresö Centrum och linje 815 till Gullmarsplan. För den som åker bil så är det väg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar som går ut i Skärgården och även in till centrala Stockholm.

Närservice

Strandtorget är närmaste lilla centrum med en bl.a. en bra livsmedelsbutik, kafé, restaurang, frisörsalong och spelbutik med postservice. I närbelägna Tyresö Centrum finns i princip tillgång allt ett modernt centrum kan erbjuda.Närmaste skola är Tyresö skola med förskola och klass 1 - 9. och närmaste förskola är Slottsvillan ( 1 km ).

Karta

Hör av dig till Heléne Jernestrand för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad