Herkulesvägen 22, 1 tr

Bilder

  • Såld!

Herkulesvägen 22, 1 tr , Lindalen , Tyresö

Passa på att förvärva en fin 3:a med möjlighet till uthyrningsdel. Ett av de bästa lägena i denna populära förening. 2 våtrum, ett med WC och dusch och ett med WC och badkar. 2 fina sovrum. Renoverat kök med den stora matplatsen. Rymligt vardagsrum. Balkong i bästa västerläge med em/kvällssol mot allmänning.

81 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 774 kr Inkl värme, vatten, kabel-TV och el
Typ:
Lägenhet
Boarea:
81 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
188
Byggår:
1971
Driftskostnad:
214 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

81 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till en ljus och trevlig lägenhet i populära Brf Pluto. Denna typ av lägenhet är alldeles utmärkt för t ex andrahandsuthyrning eller generationsboende. Lätt att sätta upp en innervägg i hallen och få 2 lägenheter med varsitt badrum och separata ingångar.

Rymlig hall med ljust laminatgolv och ljus tapet. Här finns 1 dubbel garderob och en klädkammare som rymmer både kläder och prylar.

Vardagsrum med ljust laminatgolv och ljus tapet. Rummet har öppen planlösning mot den stora matplatsen.

Ljust kök från -06 med vita luckor, gott om skåp och gedigen arbetsbänk i ek. Kakel ovan diskbänken. Köket är utrustat med spis med häll Husqvarna -01, diskmaskin -06 Miele, kyl och frys i fullhöjd Husqvarna -16. Snyggt grått laminatgolv. I anslutning till köket finner vi den generösa matplatsen med plats för stort middagsbord. Möjlighet finns även att dela av en del av matplatsen för ett mindre sovrum om behov finns.

WC/badrum med våtrumsmatta och våtrumstapet. Här finns WC, tvättställ, badrumsskåp, torkskåp, tvättmaskin och torktumlare från Miele -01 och badkar. Ett fönster ger ett fint ljusinsläpp.

WC/dusch med våtrumsmatta kaklade väggar. Här finns WC, tvättställ, badrumsskåp och dusch.

Sovrum med ljust laminatgolv och grön tapet. Här finns 3 garderober.

Sovrum med parkettgolv och ljus tapet. Här finns 2 dubbla garderober. Utgång till trädeckad balkong i soligt och fint västerläge med em/kvällssol.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 1, hiss finns ej

Avgift

4 774 kr Inkl värme, vatten, kabel-TV och el

Driftskostnad

2 573 kr/år

Driftskostnad, varav

Försäkring: 2 573 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

0,5202%

Andel av årsavgiften

0,5202%

Byggnad

Byggnadstyp

2-våningshus

Byggnadsår

1971

Uppvärmning

Centralvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 23 februari 2009
Energiprestanda: 160 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Pluto 7

Övrigt

Ett förråd tillhör lägenheten.

Förening

Namn

HSB Brf Pluto

Om föreningen

Föreningen äger fastigheterna Pluto 1-7 som byggdes 1971. Totalt finns 208 lägenheter, som upplåts som bostadsrätt. Föreningen har en yttre underhållsplan som uppdateras.

Under 2006 förbättrades ventilationen; fläktar i krypgrunderna under husen sattes in och luftventiler ovanför fönstren sattes in. Under senare åren har bland annat uppförts ny garagelänga, cykelhus, och miljöhus.

Mellan husen finns lekplatser och härliga grönområden. Tvättstugor finns med gott om maskiner. Dessutom finns bastu, föreningslokal med möjlighet att hyra för festligheter, och snickerilokal. Kabeltv och "tre hål i väggen" via ComHem. Bredband via Bredbandsbolaget/ComHem.

Hushållsel ingår i månadsavgiften.

Enligt föreningens hemsida finns det 141 st parkeringsplatser, varav 23 besöksplatser och 123 st garageplatser i föreningen. Parkeringsplats kostar ca 150-200 kr/månad och garageplats ca 350 kr/månad. Cykelförråd kostar ca 125 kr/månad att hyra.

Överlåtelseavgift betalas av säljaren enligt föreningen, motsvarande 2,5% av prisbasbeloppet. Pantsättningsavgift betalas av köparen med 1% av prisbasbeloppet. HSB Stockholm ställer som krav på köparen/na att man deponerar en medlemsavgift per köpare på kr 500. Årsavgift betalas av köparen kr 250.

Föreningen har en informativ hemsida: www.hsb.se/stockholm/pluto.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Om området

Lindalen

Tyresö är en mycket naturskön kommun med många grönområden och blandad bebygelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet och besitter idag sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

För den som vill åka kollektivt till och från Tyresö så är det enklast att ta bussen till eller från Gullmarsplan, Cityterminalen, Haninge eller Nacka. För den som åker bil så är det väg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar som går ut i Skärgården och även in till centrala Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag, restauranger och biograf. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, arbetsförmedling, försäkringskassa, bibliotek, polis, bank och postservice.

Karta

Hör av dig till Heléne Jernestrand för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad