Vitlöksgränd 3, nb

Bilder

  • Såld!

Vitlöksgränd 3, nb , Vitlöksgränd , Tyresö

Perfekt första boende - en välplanerad 1:a med stor balkong mot allmänning. Rejält kök med matplats och riktigt stort allrum/sovrum med fönster i 3 väderstreck. Kaklat duschrum med tvättmaskin. Närhet till buss, centrum och grönområden.

41 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 951 kr Inkl värme, vatten och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
41 kvm
Våning:
nb, hiss finns
Lägenhetsnummer:
23
Byggår:
1984
Driftskostnad:
431 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

41 kvm

Rumsbeskrivning

Hall med laminatgolv och målade väggar. Här finns plats för att hänga av kläder samt en garderob.

Stort vardagsrum med plats för både dubbelsäng och soffa. Öppen planlösning mot kök och matplats. Vardagsrummet har flera garderober. Parkettgolv och målade väggar. Rummet är ljust tack vare fönster från 3 väderstreck.

Kök med vita luckor och laminatbänk. Här finns spis Bosch, fläkt Franke, bänkdiskmaskin och kyl/frys Bosch. Ljus och rymlig matplats vid fönstret. Utgång till rymlig balkong i em/kvällssol.

WC/badrum med matta och blått kakel. WC, handfat, badrumsskåp med spegel, badkar, handduksvärmare samt tvättmaskin Candy.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

nb, hiss finns

Avgift

2 951 kr Inkl värme, vatten och kabel-TV

Driftskostnad

5 172 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 492 kr
Försäkring: 1 680 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,67922%

Andel av årsavgiften

0,67922%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1984

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 5 februari 2009
Energiprestanda: 123 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Förråd på gården.

Förening

Namn

HSB Brf Delfinen

Om föreningen

Välskött förening som bildades 1965 och består av 94 stycken bostadsrätter byggda 1984. Föreningen har flera gånger under 2000-talet sänkt årsavgifterna (9% 2005 & 2% 2010), och den 1/4 -15 höjdes dessa med 3%.

2009 infördes passagesystem samt elektronisk tvättstugebokning.

Fin tvättstuga med 5 stycken tvättmaskiner, nya torktumlare från 2007 och litet "bibliotek" i anslutning därtill. Dessutom stor gemensamhetslokal "Delfinariet" som kan lånas av föreningens medlemmar och nyttjas som festlokal.

Föreningen har också grovsoprum och miljöstationer. Områdets lekplatser har setts över och förnyats under 2007. Ny golvmatta har lagts in i hissarna. Ibland förekommer bouleturneringar i föreningen och ibland arrangeras pubaftnar för de boende. Föreningen har fått prisutmärkelse för sina fina planteringar och här finns också ett växthus, där föreningen har sina buskar och blommor.

Det finns 24 garageplatser och 60 utomhusplatser. Parkeringsplats med eluttag kostar 175 kr per månad. Det finns även en handikapparkering och två vanliga parkeringsplatser för gäster.

Bredband via Telia stadsnät och ComHem. Kabel-TV via ComHem ("tre hål i väggen").

Föreningen har tecknat elavtal för alla bostaäder och enhetsmätning av el sker. Förbrukning stäms av i efterskott. Varje lägenhet har en egen elmätare och betalar endast för egen förbrukning. De fasta kostnaderna (certifikat, skatter mm) tar föreningen.

För mer information gå gärna in på föreningens informativa hemsida: www.brfdelfinen.com

HSB Stockholm ställer som krav på köparen/na att man deponerar en medlemsavgift per köpare på 500 kr. Årsavgift betalas av köparen, 300 kr.

Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande och köparen debiteras högst 3,5% av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift.

Om området

Vitlöksgränd

Tyresö är en mycket naturskön kommun med många grönområden och blandad bebygelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet och besitter idag sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Till Tyresö centrum tar det cirka fem minuter med buss eller bil. Busshållplats för bl a busslinjerna 812, 824 och 872 går från området. Vid rusningstid går direktbuss till och från Cityterminalen (Klarabergsviadukten).

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag, restauranger och biograf. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, arbetsförmedling, försäkringskassa, bibliotek, polis, bank och postservice.

Karta

Hör av dig till Heléne Jernestrand för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad