Brf Grönskan, lgh 1202-3

Bilder

  • Nyproduktion

Fast Pris

3 000 000 kr

Brf Grönskan, lgh 1202-3 , Tyresö Centrum , TYRESÖ

I den nya stadsdelen Norra Tyresö Centrum uppför SMÅA bostadskvarteret Brf Grönskan.
Smart 2:a som enkelt går att konvertera till 3:a. Bra förvaring i dubbla klädkammare. Alligenom ljus och påkostad interiör.

INFLYTTNING: Hösten/Vintern 2019/2020

För mer info: https://www.smaa.se/bostader-till-salu/norra-tyreso-centrum

66 kvm, 2,5 rok

Månadsavgift:
4 100 kr inkl värme, VA, telia triple play
Typ:
Lägenhet
Boarea:
66 kvm
Våning:
2, hiss finns
Fast Pris:
3 000 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2,5 rum

Boarea

66 kvm

Rumsbeskrivning

Lägenheternas planlösningar har alla ett öppet sammanhang mellan vardagsrum och kök samt kontakt med balkongen som ligger mot gatan eller gården. Ljusa ytor i form av vitmålade väggar och mattlackad eklamellparkett.

Köken från Vedum är praktiska och noga planerade med miljöklassade vitvaror från Siemens.

Helkaklade badrum med vitt kakel samt grå klinker. Stilren kommod från Vedum. Alla lägenheter har dusch, med vikbara väggar i glas och radhusen har även badkar. Tvättmaskin och torktumlare finns i samtliga badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 6, hiss finns

Pris

3 000 000 kr Fast Pris

Avgift

4 100 kr inkl värme, VA, telia triple play

Byggnad

Uppvärmning

Fjärrvärme

Förening

Namn

Brf Grönskan

Om föreningen

I den nya stadsdelen Norra Tyresö Centrum uppförs SMÅas nya bostadsområde Brf Grönskan. Här byggs lägenheter med butikslokaler i bottenvåningen som bidrar till ett livfullt kvarter. Ovanför butikerna ligger fem våningsplan med totalt 47 lägenheter. På våningsplanen högs upp ligger 9 exklusiva radhus. Husen byggs i tegel och färgerna varierar för varje trapphus. Från varje trapphus kan du ta hissen direkt ner i garaget, här finns även platser med laddstolpar för elbilar. I anslutning till garaget finns flera stora cykelrum, miljörum samt lägenhetsförråd.

Antal lägenheter

47

Antal lokaler i föreningen

3

TV och Bredband

Telia Triple Play ingår i avgiften. Innehåller bredband, digital-TV kanaler, digitalbox och abonnemang för IP-telefoni (samtalskostnad tillkommer)

Parkering

Garage finns i två plan. 26 platser finns att hyra för cirka 1000 kr/ månad. 4 platser med laddstolpar för elbilar finns för en hyra om cirka 1200 kr/månad

Om området

Tyresö Centrum

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Stockholm centralstation, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag och restauranger. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, bank, arbetsförmedling och postservice.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Hör av dig till Heléne Jernestrand för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad