Granitvägen 40A, bv

Bilder

  • Såld!

Granitvägen 40A, bv , Tyresö Centrum , TYRESÖ

Välkommen till en toppenfin 1:a med modernt kök, helkaklat badrum, inglasad balkong i söderläge och låg avgift! Huset ligger beläget nära Tyresö centrum och flertalet busslinjer till bl.a. Stockholm central, Gullmarsplan, Nacka och Haninge/Handen.

32 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
1 739 kr Inkl värme, vatten och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
32 kvm
Våning:
Lägenhetsnummer:
147
Byggår:
1964-66

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

32 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till en toppenfin 1:a med modernt kök, helkaklat badrum, inglasad balkong i söderläge och låg avgift!

Bra förstaboende/ övernattningslägenhet nära centrum och bussar. Lägenheten ligger på markplan men är en s.k. suterrängvåning vilket gör att den har fönster och balkong i upphöjt, insynsfritt sydostläge.

Stilrent helkaklat badrum som renoverats vid föreningens stambyte. Badrummet är utrustat med golvvärme och har duschhörna med glasvägg, handfat, praktisk förvaring i stort spegelskåp samt vägghängd wc. I badrummet finns även förberett med eluttag för inkoppling av tvättmaskin.

Lägenheten har ett elegant kök i svart som är fullutrustat med moderna vitvaror såsom kyl/frys, diskmaskin, inbyggd ugn och häll i glaskeramik. Här finns gott om förvaringsutrymme och bra arbetsyta.

I anslutning till köket finns plats för matbord vid fönster.

Allrum med matplats vid fönster, alkov i allrum och utgång till den inglasade balkongen. På golvet ligger ekparkettgolv och väggarna är målade i vitt.

Inglasad balkong i insynsskyddat sydostläge med utsikt mot grönskande innergård. Här finns plats för balkongmöblemang.

Entréhall med plats för avhängning och rymlig skjutdörrsgarderob med spegelglasdörrar. På golvet ligger parkettgolv i ek och väggarna är målade i vitt.

Lägenheten har ett tillhörande källarförråd och ligger stenkast från Tyresö centrum med närhet till idrottsaktiviteter som bl.a. ishallen, golfbanan, flertalet träningsanläggningar och tennishallen. Nära till flertalet busslinjer till bl.a. Stockholm central, Gullmarsplan, Nacka och Haninge/Handen.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

1 739 kr Inkl värme, vatten och kabel-TV

Andel i föreningen

0,1335%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

3-våningshus

Byggnadsår

1964-66

Uppvärmning

Centralvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.
Energiklass: -

Fastighetsbeteckning

Bollmora Berg 1

Övrigt

Lägenheten har ett tillhörande källarförråd och inglasad balkong i söderläge.

Förening

Namn

Brf Solhöjden i Tyresö

Om föreningen

Brf Solhöjden i Tyresö bildades i oktober 2009. Fastighetsbeteckningen är Bollmora Berg 1.

Fastigheten ligger välbelägen med närhet till bussar, skolor, förskolor och Tyresö C.

OVK besiktning utförd och godkänd årsskiftet 2015/2016.

Tillgång finns till cykelförråd, samt barnvagnsrum och källarförråd. I området finns även fina innergårdar med ytor för gemensamhet, med bland annat bouleplan, flertalet grillplatser, bollplaner, lekplatser och grönområden med parkbänkar.

Välutrustad tvättstuga i separat byggnad med tvättmaskiner, torktumlare, centrifuger, torkskåp samt elmanglar. I föreningens finns även en övernattningslägenhet för uthyrning.

Ny gästlägenhet Granitvägen 10 C, byggd 2016. Totalt 6-7 bäddar finns att tillgå. Även ett litet kök och vardagsrum finns.

P-plats från ca 136 kr/mån, flerbilsgarage från ca 309 kr/mån och enbilsgarage från ca 420 kr/mån. Kontakta HSB för mer info om kö och prisuppdateringar.

Digital-tv, bredbandstelefoni och internet genom Telias fibernät med hastigheter upp till 100 Mbit/s och ComHem.

Enligt föreningens hemsida så ingår kanalpaket Lagom från Telia i månadsavgiften.

Samtliga portar har nyligen renoverats och i portarna har det även installerats energisnål belysning, postboxar samt digitala informationsskärmar.

Föreningen genomför nu fönsterbyten, så alla bostäder kommer få nya fönster och balkongdörrar i glas. De har även tittat på att genomföra fasadrenoveringar och utbyggnationer till större balkonger med inglasning. Inget beslut är taget. På föreningens hemsida finns förslag gällande hur det kan se ut i framtiden: https://www.solhojdentyreso.se/showfile/?filID=139

Föreningen har sålt av marken mitt emot kyrkan, vilket påverkar föreningens ekonomi positivt.

Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande och köparen debiteras 2,5% av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift.

Föreningen höjde månadsavgifterna med 2% den 1 juli 2018.

Mer information om föreningen och dess planer för framtiden finns på www.solhojdentyreso.se

Föreningens förvaltare är HSB Stockholm. Tel: 010-442 11 00. Hemsida: www.hsb.se/stockholm

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Om området

Tyresö Centrum

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Stockholm centralstation, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag och restauranger. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, bank, arbetsförmedling och postservice.

Karta

Hör av dig till David Hedenström för mer information!

David Hedenström

David Hedenström

Tyresö / Älta

Reg. Fastighetsmäklare Franschisetagare

Ansvarig mäklare

070-5275302

08-712 60 76

david.hedenstrom@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad