Skogsåsvägen 7

Bilder

Eller Högstbjudande

10 095 000 kr

Bevaka slutpriset

Skogsåsvägen 7 , Uthamra , Vallentuna

Varmt välkommen till ett stort unikt hus i populära Uthamra! Nu finns möjligheten att förvärva en sann villadröm med allt det där som ni alltid har önskat. Huset är byggt i lösvirke och erbjuder lyxiga funktionaliteter så som bergvärme med kulvert till garage, vattenburen golvvärme i båda våningsplanen, infälld belysning i samtliga rum, FTX-System och mycket mer. På entréplanet möts ni av en öppen social planlösning där en karaktäristisk murad spis tillsammans med den vackra köksön utgör huset hjärta och naturliga samlingspunkt. Från vardagsrummet ansluter en väl tilltagen altan under tak i perfekt västerläge. I entréplanet finns även ett stort helkaklat badrum, tvättstuga med groventré, isolerat uterum och ett fullstort sovrum. En specialbyggd trappa med ledbelysta steg leder er upp till det vackra allrummet. Här inges en härlig känsla av rymd med fri takhöjd upp till nock, braskamin och stora ljusinsläpp från fönsterpartier mot Vallentunasjön. Rummet ansluter till 2 st. sovrum och ett Master Bedroom med tillhörande duschrum. Utvändigt möts vi av en tidlös och vacker träfasad som snyggt förseglats med det dubbelfalsade plåttaket. Intill huset hittar vi en isolerad garagebyggnad om ca 52 m² fördelat på verkstad med trinettkök samt avskild spaavdelning med toalett och dusch (ej färdigställd). Garagebyggnaden är således helt självförsörjande. Huset ligger i ett lugnt och stilla läge med angränsning till lummig allmänning. Här får ni en trygg och enkel vardag med närhet till vackra promenadstråk runt Vallentunasjön, välrenommerade Lovisedalsskolan och goda kommunikationer. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

192 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
192 kvm
Biarea:
73 kvm
Tomtarea:
1 305 kvm
Byggår:
2011
Driftskostnad:
3 249 kr/månad
Eller Högstbjudande:
10 095 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 - 3 sovrum

Boarea

192 kvm

Biarea

73 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Välkomnande hall med klinkerbeklätt golv och vitmålade väggar.

BADRUM
Väl tilltaget badrum i helkaklat utförande med golvvärme. Försett med inbyggd toalett, badkar, duschhörna, dubbelkommod, spegel med infälld belysning.

KÖK
Stilrent kök i tidlöst utförande. Vita luckor och skåp, kakel ovan arbetsytor, bänkskiva ek med infälld ho, kyl och frys, diskmaskin, köksö med bardel och infälld induktionshäll, vitrinskåp med infälld belysning.
Parkettgolv och tapetserade väggar.

VARDAGSRUM & MATPLATS
Centrerat i huset står en vacker murad spis med kassett, matplats för 8-12 personer, platsbyggt vitrinskåp med infälld belysning, tapetserade och målade väggar, parkettgolv, anslutning till altan och uterum.

UTERUM
Stora ljusinsläpp, målad pärlspont på väggarna och vackert plankgolv. Anslutning till altan.

SOVRUM 4
Parkettgolv och tapetserade väggar.

TVÄTTSTUGA
Stor tvättstuga med groventré. Försett med tvättmaskin, torktumlare, över och underskåp, tvättbänk med nedfälld grovho, klinkerbeklätt golv med golvvärme. Bergvärmepump.

KLK
Målade väggar och parkettgolv.

- ÖVRE PLAN -

ALLRUM
Stort allrum med fri takhöjd till nock, stora ljusinsläpp från fönsterparti mot Vallentunasjön, braskamin.

SOVRUM 1 - Master Bedroom
Fullstort sovrum med parkettgolv, tapetserade väggar och vitmålad pärlspont. Anslutning till duschrum.

DUSCHRUM (-19)
Nygjort duschrum i helkaklat utförande med golvvärme. Toalett med smartfunktioner och inbyggd belysning, dusch med avskiljande glasvägg och unidrain.

LINNERUM
Ventilationsrum med utrymme för linneförvaring.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggnadsår

2011

Uppvärmning

Bergvärme - Vattenburen golvvärme på båda våningsplanen

Ventilation

Mekanisk från/tilluft med värmeåtervin.

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 2 maj 2019
Energiklass: E
Energiprestanda: 140 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Isolerad betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Dubbelfalsat plåttak
Utv. plåtarbete: Plåt

Övrigt

- Isolerat uterum
- Altan mot väster
- Altan mot öster
- Altan med badtunna mot sydväst i anslutning till spaavdelning.

Fastighetsbeteckning

Uthamra 1:302

Övriga byggnader

- Garage med gjuten platta. Uppvärmning via kulvert från bergvärme. Spaavdelning med toalett och duschkabin. (Ej färdigställt).
- Vedbo/Cykelföråd
- Container bredvid garage medföljer ej.
- Maskiner i garage medföljer ej.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

38 997 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 29 630 kr
VA: 7 805 kr
Renhållning: 1 562 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Kostnad för fibernätverk tillkommer och varierar mellan val av leverantör och hastighet. Försäkring tillkommer och varierar mellan försäkringsbolag och omfattning.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

7 068 000 kr, varav byggnadsvärde 4 701 000 kr

Summa pantbrev

6 355 700 kr

Tomt

Areal: 1 305 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Uthamra GA:24
Last, Officialservitut: Vägslänt, 0115-06/54
Förmån, Officialservitut: Vattenledning, 0115-08/50
Förmån, Officialservitut: Avlopp, 0115-08/50

Tillträde

Enl. överenskommelse

Om området

Uthamra

Naturskönt, barnvänligt villaområde nära Vallentuna sjön.

Kommunikation

Bekvämt avstånd och bra allmänna kommunikationer till Stockholm. Roslagsbanan (från Bällsta station) går till Östra Station/Tekniska Högskolan (restid ca. 28 min). Buss 610 går till Täby, Mörby och Danderyds sjukhus med anslutning till T-bana. I rusningstid går 608 till Humlegården i Stockholm. Direktbuss går mån, tors, fre till Kista med 687. Buss 524 går mellan Arninge Centrum och Upplands Väsbys pendeltågsstation (Uppsala/Stockholm. Med bil via Arningeleden och E18 till Stockholm ca 25 km (ca 30 minuter). Via Upplands Väsby och E4:an i väster tar man sig till Arlanda på ca 25 minuter.

Närservice

I närhet till fastigheten finns skola F-9, förskola samt ICA Kragsta, pizzeria inom ca 10 minuters promenad. Skolor som finns i närhet är bl.a. Lovisedalsskolan, Karlbergsskolan och Bällstabergsskolan. Du som förälder har rätt att ställa dig i kö till barnomsorg så snart ett köpekontrakt för bostad i kommunen är underskrivet. Dvs redan innan tillträdet skett. I kommunen finns många fler skolor och förskolor samt gymnasium, se deras hemsida, www.vallentuna.se. I Vallentuna Centrum finns en stor ICA Kvantum, Coop, och annan service med butiker, banker, systembolag, vårdcentraler, apotek och restauranger, Vallentuna Teater och ett nytt uppskattat bibliotek och kulturhus. I närhet till Centrum finns även Lidl.
Gustavs Udde nås via naturskön strandpromenad inom 10 minuter. Vid Gustavs Udde finns en fin badstrand. Under vintertid finns möjligheter till långfärdsskridskor. På sjöns norra del brukar en 3 km lång bana plogas. Vid Gustavs Udde finns även en båtbrygga för ca. 40 st. småbåtar - även med motor. Bryggan administreras av kommunen. En båtplats kostar c:a 900kr/år inkl. uppställningsplats och uppdragshjälp (f.n. Kö).
Arkils Tingstad ligger bara någon minut från fastigheten. Vid Arkils Tingstad finns en fyrkantig stensättning med tio meters sida och två av Skålhamrasläktens runstenar. En vacker och viktig 1000-årig vikingaplats vid Vallentunasjöns strand med stora omkringliggande naturområden.
Möjlighet till fiske i Vallentunasjön, fiskekort kan köpas på olika ställen i Vallentuna eller på Internet.
Vallentuna erbjuder flera sporter att utöva. Några exempel är golf, tennis, kanot, simning, 4-H-verksamhet, fiske, ishockey, fotboll, bowling och många stall med ridmöjligheter. I närhet till centrum finns det påkostade gymmet Sports Club.
Vallentuna IP består av ishall, fotbollsplaner, beachvolleyboll-plan samt gym med gruppträning. (Vallentuna Träningscenter)

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Jesper Lindqvist för mer information!

Jesper Lindqvist

Jesper Lindqvist

Täby

Vallentuna

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0762-84 28 62

0762- 84 28 62

jesper.lindqvist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad