Zetterlunds väg 27A

Bilder

  • Såld!

Zetterlunds väg 27A , Kragstalund , Vallentuna

Välkommen till denna vackra och stora 2 rums lägenhet i centrala Kragstalund med stor inhägnad tomt, egen entré och två uteplatser. Lägenheten har optimal planlösning med möjlighet för inrett gästrum i klädkammaren. Här bor du i ett lugnt och fridfullt område med radhuskänsla och direkt närhet till bra kommunikationer. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

67,7 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 740 kr inkl Garageplats, förråd, värme, varm- och kallvatten, efter en schablonberäknad normalförbrukning,basutbud av TV kanaler via fibernät
Typ:
Lägenhet
Boarea:
67,7 kvm
Våning:
Epl
Lägenhetsnummer:
10023
Byggår:
1981
Driftskostnad:
628 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

67,7 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna vackra och stora 2 rums lägenhet i centrala Kragstalund med stor inhägnad tomt, egen entré och två uteplatser. Lägenheten har optimal planlösning med möjlighet för inrett gästrum i klädkammaren. Här bor du i ett lugnt och fridfullt område med radhuskänsla och direkt närhet till bra kommunikationer.

HALL
Välkommande hall med tapetserade väggar och klinker, inre hall parkettgolv, ljusinsläpp från fönster vid dörr, garderob, avhäng till höger.

KÖK
Rymligt kök med vita luckor och skåp, vitt kakel ovan arbetsytor (-08), rejäl matplats med stora ljusinsläpp från fönster mot uteplats, integrerad häll (-09), bänkskiva i ek (-09), integrerad ugn (-08), 2st hoar, underskåpen utbytta (-08), kyl/frys (-02), diskmaskin(-07). Laminatgolv och vitmålade väggar.

SOVRUM
Trevligt sovrum med vacker utsikt över tomten, goda förvaringsmöjligheter i 4st garderober, parkettgolv i bok och tapetserade väggar.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med parkettgolv och tapetserade väggar, generösa ljusinsläpp från fönster, utgång till altan.

KLK
Stor klädkammare med möjligheter som exempelvis kontor eller sov/gästrum, 3st garderober, tapetserade väggar och laminatgolv, vattenavläsare samt el-central med kompletterad jordfelsbrytare (-10).

BADRUM
Helkaklat badrum (-02) med dusch, wc, handfat och väggmonterad spegel.

TVÄTTSTUGA
Vitmålade väggar och våtrumsmatta, städ ho, ny tvättmaskin (-16), arbetsbänk i laminat, 2st väggskåp.

ALTAN - Baksida
Stor trädäckad altan med omslutande räcke och grind, markis (-11) belysning och extra utdragen el till dubbeluttag (-10), säkerhetslås altandörr (-12).

UTEPLATS - Framsida
Lummig och Insynsskyddad uteplats med morgonsol, utdragen el till dubbeluttag (-10).

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

Epl av 1, hiss finns ej

Avgift

3 740 kr inkl Garageplats, förråd, värme, varm- och kallvatten, efter en schablonberäknad normalförbrukning,basutbud av TV kanaler via fibernät

Driftskostnad

7 540 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 500 kr
Försäkring: 2 040 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

-Förbrukat vatten över föreningens normala förbrukning betalas som schablonskostnad 1ggr per år. ca 150kr/år för tidigare ägare, något år har ägaren även fått tillbaka ca 1 000kr/år. - EL nätavgiften inkluderad.

Andel i föreningen

1,0437%

Tillträde

Enl ök alt juni

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus om två våningar

Byggnadsår

1981

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 11 februari 2009

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas samt 2+1 glas

Övrigt

Förråd anslutet till bostaden

Övriga byggnader

- Garage
- Föreningslokal
- Lekplats

Förening

Namn

Brf Kragstalund 2

Om föreningen

Välkommen till Brf Kragstalund II

Bostadsrättsföreningen finns i Kragstalund i Södra Vallentuna nära gränsen till Täby kommun. Föreningen består av 90 bostadsrättslägenheter. Vi samverkar med Samfällighetsföreningen med 91 friköpta hus inom området. Samverkan består av utnyttjandet av vatten- och fjärrvärmeanläggningar samt vissa gemensamma ytor inom området så som garage och lokal för olika aktiviteter.

Husen är byggda i början av åttiotalet i ett lugnt och trivsamt område med mycket gröna ytor samt närhet till naturen. Det är nära till bra kommunikationer till t ex Vallentuna C, Täby C och Arninge C, men även till Stockholm och Arlanda.

Vad ingår i avgiften?

Garageplats, förråd, värme, varm- och kallvatten, efter en schablonberäknad normalförbrukning.

Vattenavläsning (avstämning av årsförbrukning) sker i augusti/september varje år och debiteras/återbetalas i november/december. I klädkammaren finns (i 4:orna i separat skåp) två mätare, som är märkta "VV" och "KV".

Se mer på http://www.brfkragstalund2.se/

Antal lägenheter

90

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

Internet via fiber
TV via fibernätet - Sappa

Parkering

Garageplats

Om området

Kragstalund

Populärt, barnvänligt område nära Täbygränsen. Vallentuna ligger på ett par kilometers avstånd och numera är sjön badbar. Vintertid så plogas skridskobana upp. Till Kvarnbadet - ett utomhusbad vid norra änden av Vallentunasjön - är det ca 3 km. Nybyggt inomhusbad finns vid Vallentuna centrum. Stora skogsområdet finns både öster och väster om området och nås inom ett par minuters promead och här kan du motionera, rasta hunden plocka svamp och bär m.m.

Kommunikation

Bra kommunikationer med Roslagsbana till Östra station som går var 15:e min på varddagar samt var 30:e min på kvällar/helger och buss till Täby C samt Mörby C. Det är gångavstånd till tågstationen och Roslagsbanan blir snart dubbelspårig. Det tar ca 25 min med Roslagsbanan till Östra station och ca 20 m med buss till Danderyds Sjukhus.

Närservice

Gångavstånd till Matvaruaffär samt grillkök. 5 min bilväg till Vallentuna C med all tänkbar närservice. Ett flertal skolor och dagis finns på gångavstånd. Lovisedalskolan och Bällstabergsskolan är närmsta skolor.
I Vallentuna Centrum finns ICA,Konsum,Apotek,Banker,Systembolag och diverse affärer.

Karta

Hör av dig till Jesper Lindqvist för mer information!

Jesper Lindqvist

Jesper Lindqvist

Täby

Vallentuna

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0762-84 28 62

0762- 84 28 62

jesper.lindqvist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad