Fritzbergsvägen 5, 2 tr

Bilder

  • Såld!

Fritzbergsvägen 5, 2 tr , Bällstalund , Vallentuna

Välkommen till en eftertraktad 1:a med hiss i centrala Bällstalund. Lägenheten ligger högst upp i huset med utsikt mot den lugna innergården. Här erbjuds en öppen planlösning med många möjligheter, genomgående parkettgolv, helkaklat badrum med tvättmaskin samt en stor balkong. Nära till buss, tåg och välsorterad matbutik. Varmt välkommen på visning!

36 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
3 306 kr inkl värme, VA, kabel-TV & förråd
Typ:
Lägenhet
Boarea:
36 kvm
Våning:
3, hiss finns
Byggår:
2001
Driftskostnad:
327 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

36 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till en eftertraktad 1:a med hiss i centrala Bällstalund. Lägenheten ligger högst upp i huset med utsikt mot den lugna innergården. Här erbjuds en öppen planlösning med många möjligheter, genomgående parkettgolv, helkaklat badrum med tvättmaskin samt en stor balkong.

HALL(-01)
Välkomnade hall med parkettgolv, avhäng vänster, tapetserade väggar, 6st garderober.

ALLRUM(-01)
Stort allrum med parkettgolv och tapetserade väggar, stora ljusinsläpp från fönster, utgång mot stor balkong.

KÖK(-01)
Vita luckor och skåp, kakel ovan arbetsytor, diskbänk med 2st hoar, kombinerad kyl & frys, spis med häll.

BADRUM(-01)
Stort badrum i helkaklat utförande, golvvärme, tvättmaskin (-10), wc, handfat, spegelskåp.

BALKONG
Rejäl balkong med morgon/eftermiddagssol.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns

Avgift

3 306 kr inkl värme, VA, kabel-TV & förråd

Driftskostnad

3 924 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 424 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Bredband via fiber (ingår ej)

Andel i föreningen

1,49%

Tillträde

Enl. överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2001

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 19 december 2008

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Parkering finns för 110kr/mån

Förening

Namn

Brf Fågelbärslunden

Om föreningen

Föreningen ligger i Bällstalund cirka tre kilometer söder om Vallentuna, här finns såväl goda förbindelser i form av vägar, järnvägar och bussförbindelser som närhet till strövområden. Från föreningen är det omkring 300 meters gångväg till ICA Kragsta och på vägen passerar man den grekiska grillen Kristorante.

Beger du dig upp till Vallentuna finns där ett femtiotal butiker: systembolag, ICA, Coop, apotek och likaså restauranger och bibliotek. Vallentuna har också ett rikt idrottsliv med gym, ishall, simhall, elljusspår mm. http://vallentuna.se/

Daghem och skolor finns i närområdet såväl kommunala som friskolor.

Om bostaden
Lägenheterna som är ettor till och med fyror ligger i tre och fyra våningshus med hiss, de har alla antingen balkong eller uteplats. Till lägenheterna hör också ett förråd som ligger på samma våningsplan som lägenheten.

Parkeringsplatser
Föreningen har 50 st parkeringsplatser med elstolpe för uthyrning till föreningens medlemmar, är du intresserad av att hyra en p-plats ta kontakt med styrelsen - Kontakta oss - kostnaden är för tillfället 110kr/månad.

Bredband
Föreningen har indragen fiber från Telia i varje lägenhet, fibern används idag för föreningens DigitalTV - det går förstås bra att få bredband och bredbandtelefoni genom fibern också. Abonnemang för detta tecknas av varje lägenhetsinnehavare själv genom kontakt med Telia, antingen på deras hemsida eller på telefon 90200.

DigitalTV
Sen den 24 februari 2014 har föreningen tecknat kollektiv DigitalTV-abonnemang för samtliga lägenheter. I abonnemanget ingår digitalbox och bredbandsswitch samt Telias kollektiva kanalpaket Lagom.

DigitalTVn med all utrustning som kommit från föreningen är något som tillhör lägenheten och som lämnas kvar i den när man flyttar, de som var lägenhetsinnehavare när digitalTVn infördes skrev under en kvittens för utrustningen, detta avtal gäller förstås för alla senare innehar lägenheten: Avtalsvillkor DigitalTV, Kvittens DigitalTV, Styrelsebeslut om Sanktioner.

För att underlätta inkoppling av digitalTVn har styrelsen tagit fram en enklare instruktion Instruktion för installation av Telia DigitalTv, men vid problem kontakta alltid Telia: support 020-240 250, kundtjänst 020-755 766.

Vill man går det också bra att beställa ytterligare boxar och kanalpaket - detta görs då genom Telias kundtjänst eller på Telias hemsida, kom bara ihåg nämna att du har ett kollektivt tecknat avtal för att få del av eventuella rabatter.

Överlåtelseavgift f.n. 2,5% av basbeloppet, debiteras köparen vid beviljat medlemskap i föreningen.
Pantsättningsavgift debiteras med 1% av basbeloppet.

Om området

Bällstalund

Bällstalund är ett nybyggt område med blandad bebyggelse av villor, radhus, kedjehus och mindre flerfamiljshus. Området är luftigt med flera grönområden.

Kommunikation

Kommunikationerna är mycket goda med både tåg mot Östra Station som går var femtonde min på fram till 21:00 samt kvällar och helger var 30:e min och bussar mot Danderyds Sjukhus. Båda går åt andra hållet till Vallentuna centrum. Till Roslagsbanans hållplats är det ca 5-10 minuters gångväg. Hållplatsen ligger på andra sidan Bällstabergsvägen mot området Bällstaberg. Både dag - och nattbussar går på Stockholmsvägen. Buss 608 till Stockholm. Till hållplatsen är det även här ca 5 minuters gångväg.

Närservice

ICA Kragstalund ligger ca 300 m från Bällstalund och är en mycket välsorterad mataffär, bredvid ligger även en restaurang. Daghem finns på Fritzbergsvägen och kommunalt daghem på Runristarvägen i Bällsta samt vid Bällstaskolan i Bällstaberg. Bällstaskolan har åk 0-9, Lovisedalsskolan och Vallentuna friskola finns också i närheten.
För mer information, gå in på Vallentuna kommuns hemsida www.vallentuna.se

Karta

Hör av dig till Jesper Lindqvist för mer information!

Jesper Lindqvist

Jesper Lindqvist

Täby

Vallentuna

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0762-84 28 62

0762- 84 28 62

jesper.lindqvist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad