Rudkällavägen 5BC

Bilder

Eller Högstbjudande!

1 095 000 kr

Bevaka slutpriset

Rudkällavägen 5BC , Östermyr , Nykvarn

Nu ges möjlighet att förvärva ett nyproducerat atterfallshus med loft, beläget i det trevliga familjeområdet Ströpsta som ligger i Nykvarn. Med ett av områdets bästa lägen finner ni denna trevliga minibostad.

Ni välkomnas in i en välplanerad köksdel med ugn, spishäll, fläktkåpa, diskho samt integrerad diskmaskin och integrerad kyl/frys. Helkaklat badrum med wc, dusch, tvättmaskin med torkfunktion, tvättställ med kommod samt spegelskåp med belysning. Vardagsrummet har en härlig takhöjd och gott om ljusinsläpp från ett stort fönsterperti invid utgången till altanen. Härifrån nås även loftet beläget över köks- och badrumsdelen. Genomgående för bostaden är vitmålade väggar och parkettgolv.

Nykvarn är en expansiv kommun som satsar på skolor och företagande. Här bor du med bekvämt avstånd till närservice, skolor/förskolor och kommunikationer.

Varmt välkommen på visning!

20,5 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
950 kr I avgiften ingår kallvatten, avlopp och sophämtning.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
20,5 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
117
Byggår:
2019
Eller Högstbjudande!:
1 095 000 kr

Mer information

Visningar

Välkommen att kontakta mäklaren för bokning av visning!

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

20,5 kvm

Biarea

10 kvm

Rumsbeskrivning
Entré

Trevlig entré med direkt anslutning till köket. Härifrån tar ni er in till badrummet eller vidare in i bostaden.

Kök

Köket är från IKEA och går mestadels i vitt och rostfritt. Här finns ugn, spishäll, fläkt integrerad diskmaskin och integrerad kyl/frys. Vita skåpluckor och vitt kakel över en grå bänkskiva.

Vardagsrum

Vardagsrum med utgång till altan och stege upp till loftet. Bakom stegen finns en garderob och utrymme för ytterligare förvaring. Högt till tak och gott om ljusinsläpp via stort fönsterparti.

Loft

Via en utfällbar stege nås loftet vilket täcker halva bostaden och har ett fönster för ljusinsläpp från två håll. Detta utrymme kan antingen användas som sovloft eller för extra förvaring.

Badrum

Det väl tilltagna badrummet är helkaklat och har golvvärme (el). Här finns wc, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, två eluttag, tvättmaskin med inbyggd torkfunktion, varmvattenberedare samt dusch med hand- och takdusch. Vitt kakel, mörkgrått klinker, spotlights i tak samt ett fönster.

Välplanerad minibostad med loft. Genomgående för bostadsrätterna är vitmålade väggar, ekparkett på golven och bra materialval.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 1, hiss finns ej

Pris

1 095 000 kr Eller Högstbjudande!

Avgift

950 kr I avgiften ingår kallvatten, avlopp och sophämtning.

Kommentar

Kostnad för el och försäkring tillkommer.

Andel i föreningen

1,3748%

Andel av årsavgiften

1,37482%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Atterfallshus

Byggnadsår

2019

Uppvärmning

Elradiatorer

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Ströpsta 3:127

Övrigt

Brf Brohill är en bostadsrättsförening i Nykvarn bestående av 18 bostäder vilka fördelas följande: 8 st bostäder om 117,9 kvm, 4 st bostäder om 87,8 kvm samt 6 st attefallshus om 20,5 kvm.

Förening

Namn

Brf Brohill

Om föreningen

Brf Brohill är en bostadsrättsförening i Nykvarn bestående av 18 bostäder vilka fördelas följande: 8 st bostäder om 117,9 kvm, 4 st bostäder om 87,8 kvm samt 6 st attefallshus om 20,5 kvm.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

18

TV och Bredband

Fiber är framdraget till alla lägenheter. Abonnemang hos valfri leverantör tecknas separat.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Bostadsrättsföreningen äger all mark.

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Om området

Östermyr

I Nykvarn finns det ett rikt utbud av olika fritidsaktiviteter - allt ifrån bad och fiske, motion och friluftsliv till härliga utflyktsmål och mycket mer.
Vandra i vår vackra natur, bada i en av Sveriges renaste sjöar eller glid fram på en spegelblank is. Avnjut en god bit mat i kvällssolen eller smaka av Norra Europas största kak- och tårtbord i slottsmiljö. Låt barnen besöka det populära Lådbilslandet och få med ett eget körkort hem. Följ med på en turridning, spela golf eller shoppa loss i våra inspirerande butiker med inredning, hantverk och kuriosa. Varför inte förvandla en perfekt dag till fler? Här finns flera mysiga boendealternativ, naturskönt belägna och med tillgång till många roliga aktiviteter.

Kommunikation

Från Stockholm går regionaltåg mot Eskilstuna. Mellan Nykvarn och Södertälje går det lokaltrafik med buss 780 och 780X, mellan Nykvarn och Sundsvik går buss 778 och mellan Nykvarn och Finkarby går buss 782.
Med bil: Från Stockholm E4/E20 mot Strängnäs.

Närservice

Nykvarns centrum erbjuder goda parkeringsmöjligheter, en välsorterad matbutik, systembolag, apotek, frisörer, vårdcentral, tandvård och kommunhus/bibliotek. Här finns också ett flertal mindre butiker med personlig service samt trevliga matställen. I Nykvarns kommun finns fyra grundskolor och nio förskolor.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Elin Desax för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad