Elsa Beskows Stig 5

Bilder

  • Såld!

Elsa Beskows Stig 5 , Lina Hage , Södertälje

Välkommen till denna tvåa med radhuskänsla i Lina Hage. Genomgående ljus lägenhet med stor inglasad balkong. Rymlig entré med plats för avhängning och ovanför trappen finner ni en möblerbar hall som tar er vidare in i den trevliga bostaden. Köket är väl tilltaget med plats för ett stort matbord. Härifrån nås vardagsrummet med utgång till den inglasade balkongen. Från den övre hallen nås även sovrummet med plats för dubbelsäng, klädkammaren samt badrummet med egen tvättmaskin.

Till bostaden hör ett stort förråd om ca 15 kvadrat med separat ingång samt ett garage. Både kabel-TV och internet ingår i avgiften.

77,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
5 706 kr I avgiften ingår värme, vatten, avlopp, sophantering, bredband, kabel-tv samt garageplats.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
77,5 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
27
Byggår:
1993
Driftskostnad:
670 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

77,5 kvm

Rumsbeskrivning
Entré

Entré i markplan med härlig takhöjd och plats för avhängning av ytterkläder. Möjlighet till ytterligare förvaring under trappen upp till bostaden. Praktiskt plastgolv och vitmålade väggar.

Hall

En trappa upp finner ni en möblerbar hall med öppningsbart fönster. Härifrån nås kök, vardagsrum, sovrum, badrum och klädkammare. Målat och tapetserat i en rosa nyans och parkettgolv.

Kök

Rymligt kök med bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Vit skåpsinredning och vitt kakel ovan bänkskiva i grå marmorliknande laminat och stål. Här finns en integrerad diskmaskin, ho, spishäll (Electrolux) och fläkt (Futurum). På väggen mot vardagsrummet finns en ugn (Electrolux) i arbetshöjd, kyl och frys i fullhöjd (Elektrohelius) samt skafferi. Plast för matbord för 6-8 personer.

Vardagsrum

Väl tilltaget vardagsrum med utgång till den inglasade balkong. Tre möblerbara väggar ger goda inredningsmöjligheter. Ljust gula tapeter, persienner och parkettgolv.

Sovrum

Stort sovrum med plats för dubbelsäng. Vit tapet med fondvägg i grå och svart text, grått laminatgolv samt smala tak- och golvlister i svart ger rummet en gemytlig karaktär.

Badrum

Stort badrum med helkaklade väggar i vitt och rosa samt rosa plastgolv. Här finns vägghängd wc, handfat, spegelskåp med belysning, påkostad duschkabin med svart glas, handdukstork samt tvättmaskin (Logik). Arbetsbänk, förvaringsskåp, lådor samt dubbla väggskåp över bänk get bra möjlighet till förvaring.

Klädkammare

Gott om förvaring på hyllor och klädstång. Vitmålade väggar och plastgolv.

Inglasad balkong

Mysigt inglasat uterum med vitlaserad träpanel på väggar och tak, skjutbara fönster på alla tre sidorna och laminatgolv. Här finns infravärme, belysning och eluttag.

Genomgående ljus lägenhet med fönsterbrädor i marmor och inglasad balkong. På väggen mellan hall och kök finns ett genombrutet fönster som ger en luftig känsla i hallen.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 2, hiss finns ej

Avgift

5 706 kr I avgiften ingår värme, vatten, avlopp, sophantering, bredband, kabel-tv samt garageplats.

Driftskostnad

8 050 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 350 kr
Försäkring: 2 700 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

1,13917%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1993

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Till och frånluft med återvinning

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 december 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 129 kWh/m² (Atemp) och år

Övriga byggnader

Till bostaden hör ett stort förråd om ca 15 m² med separat ingång.

Övrigt

Internet och kabel-TV via C-Sam.

Förening

Namn

Brf Idylliska Sörgården i Södertälje

Om föreningen

Den äkta bostadsrättsföreningen Idylliska Sörgården i Södertälje är en radhusförening som ligger i en lummig skogsbacke med närhet till Mälaren. Här trivs både vuxna och barn.
Förrådslängor finns ute på gården. Det finns även cykelrum. Vid infarten till Elsa Beskows stig och Alice Tegnérs stig finns det avgiftsbelagda besöksparkeringar.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

68

TV och Bredband

C-SAM är leverantör av tv och internet.

Parkering

Det finns 104 garage- och parkeringsplatser, varav 68 är garageplatser. 24 förhyrda platser samt 12 parkeringsplatser för gästparkering. En garageplats ingår i månadsavgiften. Parkeringsplats utomhus går att hyra. (Kösystem tillämpas)

Renoveringar

Gjorda renoveringar:
2013: Lägenhetsbesiktning inomhus av alla bostäder
2012-13: Målning av hus, förrådsbyggnader och garage
2009: Rensning av avloppsrören
Kommande renoveringar: Se underhållsplan i årsredovisningen.

Ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Inga inplanerade avgiftshöjningar år 2018 (Kontrollerat 2018-02-23)

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Övrigt

Elsa Beskow
Elsa Beskow, född Maartman 11 februari 1874 på Södermalm i Stockholm, död 30 juni 1953 i Djursholm, Stockholms län, var en svensk barnboksförfattare, illustratör och konstnär. Hon har bland annat skrivit sagor som Sagan om den lilla, lilla gumman och flera berättelser om Tant Grön, Tant Brun och Tant Gredelin.

Alice Tegnér
Alice Tegnér (1865-1943) är en av Sveriges mest älskade kompositörer av barnvisor. Samlingen ”Sjung med oss mamma” utkom i nio häften mellan 1892 och 1934. Den mycket spridda sångboken ”Nu ska vi sjunga”, med illustrationer av Elsa Beskow, utgavs 1943 på Alice Tegnérs initiativ.

Frimärke
Frimärkena är illustrerade av Eva Wilsson som låtit Elsa Beskows välkända illustrationer till Tegnérs verk bilda ett festtåg där figurerna från visorna uppvaktar och hyllar henne.

Om området

Lina Hage

Lina Hage är ett centralt område i Södertälje och ett populärt bostadsområde för barnfamiljer. Här bor man med närhet till ridskola, skogen och Malmsjöbadet.

Kommunikation

Lina ligger endast några kilometer från Södertälje centrum, det finns flera cykel-och gångvägar samt goda bussförbindelser. Buss 787 trafikerar mellan Södertälje centrum och Enhörna.

Närservice

Här finns Tempo matbutik, frisör, vårdcentral, äldreboende samt Lina grundskola (F-9) och två förskolor. Större serviceutbud finns i närliggande området Ronna. Med cirka 5 minuters bilresa når man Wasa handelsplats med flera livsmedelsbutiker, shoppingbutiker, restauranger samt träningsanläggningen Actic.

Karta

Hör av dig till Elin Desax för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad