Skägglavsvägen 4

Bilder

  • Såld!

Skägglavsvägen 4 , Ritorp , Södertälje

Nu ges möjlighet att förvärva en ljus trea i nyskick, en våning upp, med stilrena färger och balkong med eftermiddagssol. Bostaden från 2016 välkomnar er in i en ljus hall med en garderob och ett förråd. Härifrån når ni det väl tilltagna badrummet med dusch och tvättmaskin. Vidare nås det tidlösa köket med diskmaskin och plats för matbord. Ovan diskbänken finns ett trevligt fönster där förmiddagssolen skiner in och lyser upp lägenheten. Vardagsrummet har öppen planlösning mot kök och matplats samt utgång till balkongen med eftermiddagssol. De två sovrummen har utrustats med flera garderober för praktisk förvaring. Genomgående för bostaden är vitmålade väggar och golv i eklaminat.

Här bor du i en expansiv stadsdel omgiven av fin natur. Det finns flera skolor och förskolor i närheten och goda förbindelser till centrala Södertälje. Med närhet till Brunnsäng centrum och Morabergs köpcentrum finner du det du behöver på bekvämt avstånd.

Varmt välkommen på visning!

72 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 134 kr I avgiften ingår värme, vatten, sophantering samt basutbud för TV och internet.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
72 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
2016
Driftskostnad:
603 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

72 kvm

Rumsbeskrivning
Entré

Hallen är ljus och välkomnande med en garderob för avhängning och ett förråd/ teknikrum för ytterligare förvaring. Härifrån når du badrummet alternativt tar dig vidare in i bostaden.

Badrum

Väl tilltaget badrum med tvättmaskin och ett extra förvaringsskåp. Här finner ni dusch, wc, handfat med kommod och spegel med belysning. Vitt kakel på väggarna och grå plastmatta på golvet. Då badrummet är stort och praktiskt finns möjlighet att komplettera med badkar och torktumlare.

Kök

Köket är IKEAs Metod och går i stilrent vitt. Grått kakel över arbetsbänk i ekmönstrad laminat och ett fönster över diskbänken. Kökets maskinella utrustning är diskmaskin, kyl/frys, induktionshäll, ugn och fläkt. Matplatsen rymmer bord för ca 6 personer.

Vardagsrum

Vardagsrum med öppen planlösning mot kök och ett stort härligt fönsterparti invid utgången till balkongen. Flera möjligheter att möblera med soffa, tv, bokhyllor eller matbord. Vitmålade väggar och laminatgolv.

Sovrum

Lägenhetens största sovrum är stort nog för dubbelsäng och byrå eller som i det här fallet två enkelsängar. Här finns fyra garderober med gott om förvaringsmöjlighet. Vitmålade väggar och laminatgolv.

Sovrum

Sovrum med flera garderober och fönster mot husets baksida. Vita väggar och golv i eklaminat. Plats för säng med sängbord samt skrivbord.

Balkong

Balkong med ostört läge mot husets baksida. Här har ni möjlighet att njuta av eftermiddagssolen. Plats för matbord eller loungemöbler.

Ljus, luftig lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Genomgående vitmålade väggar och golv i eklaminat. Mediauttag finns i alla rum. Tvåårsbesiktning är genomförd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns

Avgift

4 134 kr I avgiften ingår värme, vatten, sophantering samt basutbud för TV och internet.

Driftskostnad

7 245 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 100 kr
Försäkring: 1 545 kr
Övrigt: 600 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

600 kr per år avser ventilationsfilter

Andel i föreningen

2,817%

Andel av årsavgiften

2,817%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2016 2014-2016

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

FTX

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Historieboken 1

Övriga byggnader

Till varje bostad finns ett kallförråd med el.
Gemensamt miljöhus i separat byggnad.

Förening

Namn

Brf Björkbacken BoKlok

Om föreningen

Brf Boklok Björkbacken är en äkta bostadsrättsförening som innehar tre flerbostadshus med sammantaget 36 st lägenheter. Till varje bostad tillhör en parkeringsplats med eluttag till en kostnad om 300 kr/månad.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

36

TV och Bredband

Bostadsrättsföreningen är ansluten till Telge Statsnät och har avtal med Viasat för TV och Alltele för bredband och telefoni. I månadsavgiften ingår basutbud. Kontakta dem direkt för att teckna ett abonnemang med ytterligare tjänster som passar dig.

Parkering

Det finns 36 st parkeringar med elstolpe, varav 3 st handikappanpassade. Till varje lägenhet tillhör en parkeringsplats.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter juridisk person

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Om området

Ritorp

Brunnsäng/Ritorp är en expansiv stadsdel som växer snabbt. Det är ett attraktivt område med omgivande grönska som också lockar till utomhusaktiviteter med fina promenadvägar, skogsmiljö och vatten. Området erbjuder bad på sommaren vid Mälarbadet, samt skidåkning i Ragnhildsborgsbacken på vintern. Gillar man att spela golf finns Viksbergs golfbana ett par minuter bort med cykel eller bil.

Kommunikation

Busslinje 751 tar dig till Södertälje centrum med Hovsjö som slutstation. Busslinje 761 från Brunnsäng åker förbi Södertälje sjukhus med slutdestination Östertälje station, där man smidigt kan ta pendeltåget in mot Stockholm. Från Södertälje Centrum finns det tillgång till pendeltåg som åker till Järna, Gnesta, Mölnbo samt Stockholm. Med bil från Södertälje till Stockholm tar det ca 25 minuter.

Närservice

I trevliga Brunnsäng centrum finns en livsmedelsbutik, pizzeria samt tobaksaffärer med postservice. Södertälje centrum når man med cirka fem minuters bilfärd. Morabergs handelsplats når man med fem minuters bilfärd, som erbjuder ett stort utbud av service, restauranger och butiker. Här hittar du bland annat en stormarknad med byggmateriel, handelsträdgård, bilservice och elektronikbutiker.

Parkering

Till varje lägenhet tillhör en parkeringsplats med elstolpe till en kostnad av 300 kr/mån.

Karta

Hör av dig till Elin Desax för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad