Gammeltorpsvägen 4C

Bilder

  • Såld!

Gammeltorpsvägen 4C , , Nykvarn

Välkommen till denna trevliga, välplanerade hörnlägenhet med praktisk och öppen planlösning. Bostaden har genomgående ekparkettgolv, mönstrade tapeter och roterbara 3-glasfönster med solskyddsgardiner. Helkaklat badrum med dusch, golvvärme och tvättmaskin. Kök med diskmaskin, gott om förvaring och matplats för den stora familjen. Tre rum, ett vardagsrum, en hall med garderobslänga och klädkammare samt en balkong.

Här bor du intill Nykvarns centrum, vacker natur och flera skolor och förskolor. Närhet till motorvägen E20 och endast 15 km från Södertälje. Med snabbtåg tar man sig till Stockholm och Eskilstuna på under halvtimmen och busstrafiken är väl utbyggd.

Välkommen på visning.

111 kvm, 3,5 rok

Månadsavgift:
8 245 kr I avgiften ingår värme, V/A, sophantering, bredband, ip telefoni och kabel-tv (C-Sam/Telia).
Typ:
Lägenhet
Boarea:
111 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
12
Byggår:
2008
Driftskostnad:
843 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3,5 rum

Boarea

111 kvm

Rumsbeskrivning
Entré/Hall

Välkomnande och rymlig hall med plats för klädavhängning. Innanför entrén möts du av klinkergolv som sedan övergår till ekparkett i resterande hallen. Gott om förvaring i flera garderober längs med hallen samt en garderob/ klädkammare. Tapetserade väggar.

Kök

Köket har vita skåpluckor, vitt kakel och en bänkskiva i trä. Den maskinella utrustningen är i rostfritt och består av diskmaskin, spis, fläkt, inbyggd micro samt kyl och frys. Med öppen planlösning mot vardagsrummet finns en matplats vilken rymmer ett långbord. Ljus mönstrad tapet, stuckatur och ekparkettgolv.

Vardagsrum

Väl tilltaget vardagsrum med öppen planlösning mot kök och matplats. Tapetserade väggar varav ena väggen är en fototapet och resterande i medaljongmönster. Fina taklister och takrosett samt gott om stora fönster längs ena väggen.

Sovrum 1

Bostadens största sovrum rymmer dubbelsäng och garderober eller byrå. Här går de mönstrade tapeterna i silver och grått.

Sovrum 2

Sovrum med plats för enkelsäng och skrivbord. Vitmålade väggar och ekparkettgolv. Roterbart fönster med solskyddsgardin.

Kontor/gästrum

Det som räknas som ett halvt rum är stort nog att använda som kontor, gästrum eller barnrum. Här finns utgången till balkongen. Ljusa mönstrade tapeter och golv i ekparkett.

Badrum

Det helkaklade badrummet med golvvärme går i ljusa färger och är utrustat med dusch, wc, handfat med kommod, badrumsskåp med belysning samt tvättmaskin (Whirlpool 2019).

Bostaden har öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum vilket ger ett öppet och luftigt intryck. Genomgående för lägenheten är golv i ekparkett och roterbara fönster med solskyddsgardiner.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 2, hiss finns ej

Avgift

8 245 kr I avgiften ingår värme, V/A, sophantering, bredband, ip telefoni och kabel-tv (C-Sam/Telia).

Driftskostnad

10 120 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 8 060 kr
Försäkring: 2 060 kr
Beräknat antal personer: 4

Andel i föreningen

6,73421%

Andel av årsavgiften

6,73421%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2008

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

FTX

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 27 september 2012
Energiklass: -
Energiprestanda: 85 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas, roterbara

Fastighetsbeteckning

Del av Grytan 6

Övriga byggnader

Till bostaden hör ett kallförråd i en förrådslänga på gården.

Övrigt

Det säljarna har gillat bäst med bostaden är närheten till centrum, skola och dagis. Samt att det är en trevlig förening med aktiv innergård där barnen kan leka skyddat och ostört med varandra.

Förening

Namn

Brf Oasen

Om föreningen

BRF Oasen är en äkta bostadsrättsförening med 20 lägenheter i Nykvarn. Föreningen bildades år 2006 .

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

20

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Övrigt

Ett utvändigt kallförråd om ca 4-5 m² hör till lägenheten.

Om området

I Nykvarn finns det ett rikt utbud av olika fritidsaktiviteter - allt ifrån bad och fiske, motion och friluftsliv till härliga utflyktsmål och mycket mer. Här kan du vandra i vacker natur, bada i en av Sveriges renaste sjöar eller glida fram på en spegelblank is. Ni äter och dricker gott på någon av våra restauranger och missar förstås inte norra Europas största kak- och tårtbord på Taxinge Slott.

Kommunikation

Här bor du med bekvämt avstånd till motorvägen E20 och endast 15 km från Södertälje. Med snabbtåg tar man sig till Stockholm och Eskilstuna på under halvtimmen och busstrafiken är väl utbyggd.

Närservice

Nykvarns centrum erbjuder goda parkeringsmöjligheter, en välsorterad matbutik, systembolag, apotek, frisörer, vårdcentral, tandvård och kommunhus/bibliotek. Här finns också ett flertal mindre butiker med personlig service samt trevliga matställen. I Nykvarns kommun finns fyra grundskolor och nio förskolor.

Parkering

En p-plats hör till respektive lägenhet. Dessa kostar 340 kr/månad med elstolpe eller 260 kr/månad utan stolpe.

Karta

Hör av dig till Elin Desax för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad