Aldal 7

Bilder

Pris

4 495 000 kr

Aldal 7 , , Nykvarn

Varmt välkommen till denna inflyttningsklara enplansvilla!

Med lantligt läge, utanför Nykvarn finner ni denna nybyggda enplansvilla som bäst upplevs på plats. Bostaden är genomgående ljus och luftig med bra materialval, ljust målade väggar, stora fönster med vitlaserade fönsterbrädor i trä, spotligts i flera av rummen, vitoljat ekparkettgolv med vattenburen golvvärme samt mediauttag i alla rum.

Villan erbjuder ett stort vardagsrum med en enastående takhöjd och två utgångar till altanen, ett modernt och stilrent kök från Kvik med kyl och frys i fullhöjd samt diskmaskin, fyra ordentliga sovrum varav ett med walk-in closet, allrum med egen ingång, relax med utgång till altan, tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, wc samt ett badrum med dusch, badkar och bastu.

Perfekt för den stora familjen som önskar lantligt läge men inte vill göra avkall på stil och kvalitet.

169 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
169 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
1 991 kvm
Byggår:
2018
Driftskostnad:
3 297 kr/månad
Pris:
4 495 000 kr

Mer information

Visningar

Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning!

Budgivning pågår

Högsta bud: 4 100 000 kr

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 sovrum

Boarea

169 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

I entrén välkomnas ni av en hall med praktiskt klinkergolv och vitmålade väggar.

Vardagsrum

Väl tilltaget vardagsrum med öppen planlösning mot köket och en härlig takhöjd upp till nock. Här finns två utgångar till altanen och ett stort fönsterparti med utsikt mot trädgården. Gott om plats för såväl soffgrupp som matbord. Parkettgolv, vitmålade väggar och spotlights i tak.

Kök

Det moderna köket från Kvik går i vitt med grå laminatbänkskiva. Integrerad kyl och frys i fullhöjd (Siemens), integrerad diskmaskin (Siemens), ugn och micro i rostfritt (Electrolux), bred induktionshäll (Electrolux) samt fläktkåpa (Elica). Vitmålade väggar, parkettgolv och ho placerad vid fönster.

Sovrum

I huset finns fyra stycken sovrum vilka alla har parkettgolv och ljust målade väggar. Två av sovrummen har utsikt från ena gaveln och två har utsikt mot husets framsida. Rummen är alla stora nog för dubbelsäng och lämpar sig, förutom som sovrum, även för gästrum eller kontor. I ett av rummen finns även en walk-in closet med skjutdörr.

Wc

Väggarna är till hälften kaklade, till hälften vitmålade och golvet är ett grått klinkergolv. Här finns en vägghängd wc, handfat med förvaringslådor under, badrumsskåp samt en platsbyggd hylla.

Bad/ dusch

Lyxigt, helkaklat badrum med badkar, dusch och bastu. Wc, handfat med kommod, stor spegel och spotlights.

Relax

Mellan badrum och tvättstuga finner ni ett relaxrum för skön avkoppling. Här finns ett klinkergolv, spotlights i tak och utgång till altanen.

Tvättstuga

Klädvård med tvättmaskin och torktumlare från Siemens samt avlastningsbänk med ho och förvaringsskåp. Grått klinkergolv och väggar målade i vitt.

Allrum

Tv- rum som även fungerar bra som bibliotek, gym, musikstudio eller rum för ungdomar som vill ha egen ingång. Här finns en utgång till husets framsida och en utgång via pannrummet. Mediauttag installerade en bit upp på väggen. Vitmålade väggar, parkettgolv och två stora fönster.

Pannrum

Groventré med klinkergolv och vitmålade väggar. Här finns värmepumpen som är en Nibe 750 frånluftsvärmepump.

Villan har genomgående bra materialval med ljust målade väggar, stora fönster med vitlaserade fönsterbrädor i trä, vitoljat ekparkettgolv samt mediauttag i alla rum.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggnadsår

2018 2017-2019

Uppvärmning

Vattenburen frånluftsvärmepump

Ventilation

Mek. till och frånluft med återvinning

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas isoler
Bjälklag: Trä
Tak: Betongplattor (Benders Carisma)

Fastighetsbeteckning

Aldal 1:10

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

39 564 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 18 273 kr
Renhållning: 4 071 kr
Väg, samf: 9 000 kr
Försäkring: 8 220 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Då ingen bott i huset är driftkostnaderna uppskattade utifrån driftkostnader för liknande hus. Samfällighetsavgiften är inklusive VA/avlopp (reningsverket) snöröjning och vägunderhåll.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 209 000 kr, varav byggnadsvärde 1 500 000 kr

Tomt

Areal: 1 991 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Tomten är plan och solig men ej färdigställd.

Vatten/avlopp

Vatten: borrad brunn, gemensam för 4 hushåll. Avlopp: trekammarbrunn, gemensam för 6 hushåll.

Samfällighet, servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Nykvarn Aldal GA:1, Gemensamhetsanläggning: Nykvarn Aldal GA:2, Gemensamhetsanläggning: Nykvarn Aldal GA:3, Gemensamhetsanläggning: Nykvarn Hällby GA:1, Samfällighet: Nykvarn Aldal S:1

Övrigt

Fiber finns indraget med uttag i alla rum.

Om området

I Nykvarn finns det ett rikt utbud av olika fritidsaktiviteter - allt ifrån bad och fiske, motion och friluftsliv till härliga utflyktsmål och mycket mer. Här kan du vandra i vacker natur, bada i en av Sveriges renaste sjöar eller glida fram på en spegelblank is. Ni äter och dricker gott på någon av våra restauranger och missar förstås inte norra Europas största kak- och tårtbord på Taxinge Slott.

Kommunikation

Här bor du med bekvämt avstånd till motorvägen E20, bil till Nykvarn tar ca 15 min och bil till Södertälje ca 30 min. Med snabbtåg från Nykvarn tar man sig till Stockholm och Eskilstuna på under halvtimmen. Buss 779 trafikerar vägen nedanför huset och kör till Nykvarns Centrum på 27 min.

Närservice

Nykvarns centrum erbjuder goda parkeringsmöjligheter, en välsorterad matbutik, systembolag, apotek, frisörer, vårdcentral, tandvård och kommunhus/bibliotek. Här finns också ett flertal mindre butiker med personlig service samt trevliga matställen. I Nykvarns kommun finns fyra grundskolor och nio förskolor.

Parkering

Egen uppfart med plats för flera bilar.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Hör av dig till Elin Desax för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad