Visthusgatan 3B

Bilder

  • Såld!
  • Fasad
  • Vardagsrum
  • Terass
  • Matplats
  • Kök

Visthusgatan 3B , Glasberga Sjöstad , Södertälje

Välkommen till detta toppmoderna radhus med snygg arkitektur och design i lugna Glasberga Sjöstad. Bostaden är mycket väl planerad. Det finns stora sällskapsytor och ett mycket stilrent kök med exklusiva materialval. I alla rum finns det stora fönster för ett ljusinsläpp utöver det vanliga. Med en altan ut från vardagsrummet och en mindre gräsmatta ger möjlighet till utelek och grillning på sena sommarkvällar. Perfekt bostad med en av de bättre lägena för familjen.

141 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
5 500 kr inkl värme, VA, sophämtning och TV basutbud
Typ:
Lägenhet
Boarea:
141 kvm
Våning:
Lägenhetsnummer:
4
Byggår:
2015
Driftskostnad:
1 178 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

141 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Mindre hall med en del förvaringsmöjligheter i form av inbyggd garderob. Grått klinkergolv.

Kök

Ljust och stilsäkert kök med högblanka beigefärgade köksluckor från Alnö. Induktionshäll och fläkt med modern design. Inbyggd ugn med pyrolys och många tillagningsprogram samt mikrovågsugn i rostfritt stål. Integrerad kyl och frys i fullhöjd. Integrerad diskmaskin där återstående tid och program projiceras på golvet. Stänkskydd i form av grått kakel. Matplats för många invid det stora fönstret.Grått klinkergolv och vita väggar samt spotlights i taket.

Vardagsrum

Stort och öppet vardagsrum med en härlig och ljus atmosfär. Från vardagsrummet når man altanen genom altandörren som är helt i glas för maximalt ljusinsläpp. Mycket bra utrymme för möblemang. Ljust parkettgolv och vita väggar och tak. Spotlights i taket längs fönstret och altandörren. Lamellgardiner i fönsterna.

Badrum

Fräscht badrum med hög standard. Grått kakelgolv och vitt kakel på väggarna. Hängande WC-stol på väggen samt en kommod med handfat. Stor dusch med glasdörrar. Tvättmaskin och torktumlare av märket Siemens bredvid varandra under en bänkskiva som i sig skapar förvaringsutrymme och arbetsyta. Ovanför finns även vägghängda skåp.

Sovrum 1

Mindre sovrum som har platsbyggd garderob med skjutdörrar. Parkettgolv och vita väggar. Ett fönster med mörkläggande plisségardiner, ut mot gården.

Sovrum 2

Mindre sovrum med platsbyggd garderob. Parkettgolv och vita väggar. Ett fönster med mörkläggande plisségardiner, ut mot gården.

Sovrum 3

Större sovrum med plats för stor säng och annat möblemang. Parkettgolv och vita väggar, stort fönster för mycket ljusinsläpp. I sovrummet har man även en "Walk in closet" där det finns stort förvaringsutrymme. Från sovrummet når man även ett badrum som är avskilt från resten av övervåningen om så önskas. Mörkläggande plisségardiner.

Badrum övre plan

Mycket fräscht och snyggt badrum som nås från det stora sovrummet. Grått klinker på golvet och vita kakelplattor på väggarna. Stor dusch med extra utrustning och glasdörrar. WC-stol och kommod med handfat. Spotlights i taket.

Toalett

Mindre toalett med WC-stol och handfat. Grått klinkergolv och vita väggar.

I denna bostad är det hög standard på alla materialval och genomtänkta smarta lösningar. Genomgående ekparkett på golven i alla rum förutom våtutrymmen, hallen och i köket. Goda förvaringsmöjligheter i form av flera garderober, förråd och platsbyggda utrymmen.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

5 500 kr inkl värme, VA, sophämtning och TV basutbud

Driftskostnad

14 136 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 7 200 kr
Försäkring: 3 048 kr
Övrigt: 3 888 kr

Kommentar

Under övrigt ligger internetkostnad.

Andel i föreningen

20%

Andel av årsavgiften

20%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Radhus

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk, till och frånluft

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas isoler

Övriga byggnader

Förråd

Förening

Namn

Brf Nejlikorna

Om föreningen

Ny förening i populära Glasberga Sjöstad.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

5

Om området

Glasberga Sjöstad

Vacker, anrik, attraktiv natur med närhet till bl.a.Glasbergasjön. Fiske, kanotpaddling, o härligt bad.

Här växer en ny stadsdel fram med visionen att skapa en trädgårdsstad där en blandad bebyggelse skapar en trivsam boendemiljö för alla. Området med sin närhet till staden, naturen och vackra Glasbergasjön har redan lockat många och när området står klart har ca 600 familjer flyttat in i sina nya hem.

Fullt utbyggt kommer här att finnas möjlighet till olika boendeformer: villor, parhus, radhus och lägenheter. Tillsammans med det serviceutbud som vi planerar för i form av skola, äldreboende och närservice blir Glasberga Sjöstad en trivsam boendemiljö i hjärtat av Södermanland.

Glasberga Sjöstad utvecklas av Fastighetsbolaget Glasberga KB, som består av Södertälje kommun, Riksbyggen, JM och Telge bostäder. Projektet är uppdelat i 3 etapper och beräknas pågå fram till och med 2018.

I samband med att området byggs runt den gamla herrgården planerar man att höja vattennivån i Glasbergasjön vilket kommer att leda till att en vik bildas in i bostadsområdet. I området finns ingen grundskola utan eleverna hänvisas till nybyggda Igelsta grundskola vid Östertälje station som fullt utbyggd har plats för 600 elever.

Kommunikation

Cirka 3 min med bil till Östertälje Station där du enkelt når Stockholm Central med täta avgångar på cirka 35 minuter.
En ny busslinje kommer att trafikera området. I dagsläget går det bussar till Fornhöjden som ligger cirka 1 km från Glasberga (buss 753, 797, 763).

Närservice

Inom 1 km finns skola, daghem, vårdcentral, livsmedel m.m.

Parkering

Alla radhus har plats för en bil på uppfarten. Två gemensamma gästparkeringar och en handikappsplats kommer att anordnas.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Ica Maxi Stormarknad Moraberg
1,2 km
Handlarn Rosé HB
2,2 km
Köpcentrum & Gallerior
Telgehuset
3,4 km
Lunagallerian
3,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Körsbärets förskola
1,5 km
Hästhovens förskola
1,6 km
Grundskolor
Fornbackaskolan
1,3 km
Pysslingen Förskolor och Skolor AB Rosenlundskolan
2,6 km
Gymnasium
Igelstavikens Gymnasium
1,9 km
S:ta Ragnhildgymnasiet AB
1,9 km
Banker
Nordea Bank AB
3,4 km
Swedbank
3,4 km
Golfbanor & Golfklubbar
Grödinge Golfcenter AB
3,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
The Beach
2,6 km
Rosenborgshallen
2,9 km
Simhallar & Utomhusbad
Artic Södertälje Sydpoolen
3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Karta

Hör av dig till Anders Alling för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte