Oxelgatan 15

Bilder

  • Såld!

Oxelgatan 15 , Ekhagen , Jönköping

Varmt välkommen till denna snyggt renoverade våning på Ekhagen med vy över Jönköpings stad. Här bjuds en magisk solnedgång från balkongen i västerläge, hiss från markplan, disk- & tvättmaskin, stambygg badrum, bra och stabil förening. Genomgående för bostaden är grå och vita inslag med en modern touch. Genomgående bostad med härligt ljusinsläpp från både öst och väst. Välplanerade kvadrat som ger en känsla av rymd.

Grå laminatgolv är genomgående för hela bostaden och ger en enhetlig känsla. Extra plus är att golvet även är detsamma på balkongen. Enhetligt och stilfullt! Balkongen i västerläge når du från köket. Här är är det svårt att slita sig från vyn över stan.
Goda möjligheter för extra förvaringsutrymmen och ett väl tilltaget sovrum med plats för både dubbelsäng och extra möblemang.
Vardagsrummet är lättmöblerat med plats för både soffgrupp och matmöbel. Här finns gott om plats för både nära och kära!

Väl omhändertagen förening som erbjuder fler bekvämligheter än bara boende. Här finns tillgång till samlingslokal, övernattningslägenhet, flera tvättstugor, biltvätthall, trevliga innergårdar och parkeringsmöjligheter. Ett extra plus!

I närområdet erbjuds härlig natur med vackra motionsspår och vacker grönskande dal. Även lekplatser, goda bussförbindelser samt närhet till Ekhagen centrum som håller med närlivs, matbutik och bageri med mera.

Välkommen!

61 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 550 kr inkl. värme vatten & Kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
61 kvm
Våning:
7, hiss finns
Byggår:
1970

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

61 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Redan då du kommer in i hallen möts du av en modern och stilren touch. Här finns plats för att hänga av ytterkläder och skor samt plats för förvaring. Hallgolvet är ett laminatgolv i ljusgrått och följer genom alla rum i lägenheten. Välkommen in till denna våning med stilren touch!

Kök

Kök med ljusgrå luckor och ljusa material. Det ljusgrå laminatgolvet följer in i köket från hallen. Här finns god plats för matmöbel. Utgången till balkongen når man härifrån. Grått, fräscht och snyggt!

Vardagsrum

Väl tilltaget vardagsrum med plats för både soffgrupp och matmöbel. Här finns plats för både det större och mindre sällskapet!

Sovrum

Rymligt sovrum med plats för både dubbelsäng och extra möblemang. Där den som önskar plats för arbetsplats och skrivbord eller för den som önskar extra förvaringsutrymmen. Ett extra plus för bostaden!

Badrum

Helkaklat badrum i neutrala färger med vita väggar och kakel i beige på golvet. I badrummet finns även tvättmaskin. En extra bekvämlighet att slippa boka tvättid. Stort plus!

Balkong

Trevlig balkong med vacker vy. Extra lyx att bo med utsikt över solnedgången. Något att välja sig vid!

Amelie Sjöbring informerar

- Välmående Riksbyggenförening - Badrummet är gjort av föreningen i stambyte. - Låg månadskostnad som skapar ett billigt boende. - Trevligt område med närhet till både natur såväl som till Jönköpings citykärna. Här är det cykelavstånd till det mesta. Även gång- och cykelavstånd till A6 som är Jönköpings stora köpcenter med många restauranger och affärer. Även IKEA och Elgiganten hittar du på A6 området.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

7 av 7, hiss finns

Avgift

3 550 kr inkl. värme vatten & Kabel-TV

Andel i föreningen

0,2439%

Andel av årsavgiften

0,22983%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljsbostad

Byggnadsår

1970

Förening

Namn

Brf Jönköpingshus nr 10

Om föreningen

Föreningen äger fastigheten Vattendelaren 6-8 och 10-11 i Jönköpings kommun. Består av två byggnader som är uppförda 1967-70 med totalt 333 bostadsrätter.
Fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar där även bostadsrättstillägget för medlemmarna är tecknat och ingår i månadsavgiften.

UTFÖRDA RENOVERINGAR
2007-2008 Stambyte
2009-2010 Renovering av tvättstugorna samt iordningställande av en övernattningslägenhet.
2010-2011 Ombyggnad förråd
2012-2013 Gårdsprojektet etapp 1 ( Omfattande markarbeten för ombyggnation av gårdsbjälklag inkl nytt tätskikt, nya brunnar, Tilläggsisolering samt ny fasadputs på gavlarna på Bokg 4 & 14. Renovering av entréer inkl ledbelysning, ommålning av hela garaget, belysning övre gården )
2013-2014 P-plats projekt (Markarbeten inkl asfaltering av p-platserna med breddad storlke, nya linjer, nya elstolpar med timer, led belysning, stopplankor, prydnadsgrus runt träden.)
2014-2015 Belysning nedre gården , belysning källare och vind - närvarostyrd, byte av värmepump
2015-2016 Hissprojekt ( 3 hissar ), fasad putsning, belysning utsidan, uppdatering portar, brandlarm)
2016/2017 Gårdsprojekt etapp 2 / pelare garage

PLANERAD RENOVERING
Föreningen följer en 30-årig underhållsplan.
Installera portlås med kod, blipp och porttelefon.
2020-2021 Hissar ( 5 st)

GEMENSAMMA UTRYMMEN Föreningen har väl tilltagna och fräscha tvättstugor belägna i uppgångarna med adress Bokgatan 8, Oxelgatan 7,19 och 29. Tvättstugorna är utrustad med tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp, mangel, strykbräda och även mattvätt. I anslutning till dessa finns torkrum. Bokning av tvättstuga görs via föreningens hemsida, vilket är mycket smidigt och man slipper gå ner i källaren för att boka tid. Dessutom finns en övernattningslägenhet med vardagsrum, kök och sängplatser för fyra personer att hyra genom föreningen på Oxelgatan 19. Samlingslokal/festlokal för cirka 25 personer finns att hyra genom föreningen. Det finns även två bil-tvätthallar att tillgå för en mindre kostnad för föreningens medlemmar.

På vinden finns förråd och i källaren finns matkällarförråd.

Garage med 175 garageplatser ( 250kr/mån) och 7 mopedplatser 85-185 kr /mån.
På gården finns 206 p-platser ( 100 kr/mån, med el 180 kr / mån) varav 18 är besöksplatser och 10 är husvagnsplatser (150 kr / mån).

Tv - Anslutet till Boxer där ett grundutbud ingår i månadsavgiften.
Internet - anslutet till Wetternet där valfritt abonnemang kan tecknas efter eget önskemål.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Äger föreningen marken?

Ja

Om området

Ekhagen

Ekhagen är omgivet av sköna grönområden och angränsar till naturreservatet Bondberget med vandringsleder och elljusspår. På området finns även en aktiv fotbollsklubb med tillhörande idrottsplats.
Ekhagen trafikeras av linjebussar mellan Jönköping och Huskvarna samt Forserum. Bostadsområdet är belägen nära motorvägen vilket möjliggör ett enkelt resande.

Jönköping är en stad med vackra miljöer, museum, biografer och ett stort shoppingutbud. Jönköping är även en restaurangtät stad. Förutom restauranger finns ett stort antal caféer med olika personligheter och smak och stadens unika badstrand i centrum samt pir är platser som måste upplevas.

I Ekhagens centrum finns en matvaruaffär, kiosk, pizzeria samt ett konditori (vågar nog påstå att de har stans godaste semlor där). Ett större utbud hittas närmast i Jönköping city eller på köpcentrumet A6 som ligger inom gångavstånd från området.

Gång och cykelväg till skolor. På området finns flera förskolor, särskola samt grundskola upp till skolår 7

Karta

Hör av dig till Amelie Sjöbring Cimen för mer information!

Amelie Sjöbring Cimen

Amelie Sjöbring Cimen

Jönköping

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0709-37 00 55

amelie.sjobring@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad