Drivhusvägen 2

Bilder

  • Såld!

Drivhusvägen 2 , Huskvarna Stensholm , Jönköping

Här välkomnas ni till denna trivsamma och behagliga lägenhet om 104 kvm fördelat på 4 rum och kök . Ett praktiskt och smidigt boende i två plan med trivsamma uteplatser och närhet till busshållplats, skola, förskola, servicebutik och härliga promenadstråk i naturen.

Här finns plats och gott om utrymme för den växande familjen.
Ett hem där ni kan njuta av vardagen i ett lugnt och behagligt tempo med en mycket hög livskvalité. Lättskött och smidig hörntomt där trädgården inbjuder till barfota spring i gröngräset samt där barnen med lätthet kan leka fritt.

Från gatan har du öppen carport för en bil under tak, och en som kan stå i det fria. Här finner ni även ett kallförråd på ca 6 kvm.

Parhuset erbjuder goda materialval, trevligt ljusflöde och praktisk planlösning. I entréplan erbjuds badrum med tvättsektion, praktiskt och stilrent kök samt rymligt vardagsrum där både matsalsmöbel och soffgrupp ryms. Övre plan finns tre sovrum i bra storlek, klädkammare samt ett modernt badrum.

104 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
4 728 kr inkl. snöröjning
Typ:
Lägenhet
Boarea:
104 kvm
Våning:
Lägenhetsnummer:
1
Byggår:
2014
Driftskostnad:
1 882 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

104 kvm

Rumsbeskrivning

Entréhall
Klinkergolv, ljusgråa väggar, på höger sida avhängning för ytterkläder samt en extra klädförvaring.

Dusch/Wc – Tvättstuga.
En väl tilltagen dusch/wc samt tvättstuga med helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Vikbar duschvägg, handfatskommod med underskåp, ett linneskåp samt spegel. Inne i badrummet finner man även tvättmaskin och torktumlare av märket Siemens under arbetsbänk.

Kök/Matplats
Smakfullt Marbodal kök med vita köksluckor, bänkskivor i mörk/grå laminat och ovanför rött kakel på väggarna. Bänkbelysning (LED) under kökets väggskåp. Vitvaror enligt följande; Keramikhäll, fläkt, diskmaskin, kyl och frys, inbyggnadsugn och micro av märket Siemens. Matplats för 4–6 personer. Från köket är det utgång till altandäck, perfekt att ta morgonkaffet på.

Tv/Vardagsrum
Från köket kommer man in till det behagliga tv/vardagsrummet som ger ett härligt ljusinsläpp. Det finns gott om plats för soffa och matbord med tillhörande möblemang. Rummet består av ekparkettgolv samt vita väggar. Fönster ut mot trädgårdens både fram och – baksida.

Övre plan
En trappa upp på övre plan finner man 2 stycken sovrum, 1 arbetsrum/sovrum, klädkammare samt ytterligare ett fräscht badrum.
Samtliga sovrum har ekparkettgolv samt vita väggar. Det större sovrummet ger gott om plats såsom dubbelsäng och ytterligare möblemang. Det tredje sovrummet används idag som kontor men kan lätt göras om till ett sovrum. Två av sovrummen har fönster ut mot trädgårdens baksida. Kontoret har fönster ut mot trädgårdens framsida.

Badrummet är inrett med klinkergolv med golvvärme, vitt kakel på väggarna, badkar, handfatskommod med underskåp, förvaringsskåp och spegel.

Klädkammare, med goda förvaringsutrymmen.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

4 728 kr inkl. snöröjning

Driftskostnad

22 595 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 7 349 kr
El: 3 674 kr
VA: 4 408 kr
Renhållning: 4 076 kr
Övrigt: 3 088 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Driftskostnaderna är baserade på 2 vuxna och 1 barn. Driftskostnaderna kan variera beroende på livsstil, familjestorlek samt vald innetemperatur.

Andel i föreningen

4,98%

Andel av årsavgiften

4,98%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Parhus i två plan.

Byggnadsår

2014

Uppvärmning

Fjärrvärme -via vattenburen golvvärme på nedervåningen samt radiatorer övre plan

Ventilation

FTX-system med värmeåtervinning.

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Förening

Namn

BRF Eriksbergsparken i Jönköping

Om föreningen

Föreningen äger fastigheten Stensholm 1:92 i Jönköping som uppfördes 2014. Fastigheterna består av 20 lägenheter i 8 huskroppar med 2 till 4 lägenheter i respektive huskropp.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

20

TV och Bredband

Anslutet till Wetternet.
Tv och internet kan väljas efter behov.

Parkering

Bilplatser
Alla har 2 platser var och det finns 4 gästplatser.

Ekonomi

Nej!

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Delat ägande

Inte utan styrelsens godkännande

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Övrigt

Förråd
Alla har eget förråd.

Fastighetsförvaltning
Den tekniska förvaltningen har på uppdrag av styrelsen handlagts av Axcell Fastighetsförvaltning. Den administrativa förvaltningen har ombesörjts av Jönköpingsbostäder.

Om området

Huskvarna Stensholm

Här på Stensholm befinner du dig ungefär 200 meter över havet. Med bil hittar du upp antingen via Hakarpsvägen eller Ådalsvägens flackare men snirkliga vägsträckning. Vill du cykla är nog den sistnämnda att föredra. Kanske läge att köpa en elcykel? Om du går upp från Huskvarna finns många sköna alternativ genom skogen och runt åns branta fall.

Skolor och förskola finns bara ett kottkast från huset, där barnen kan känna sig hemma i en skön skolmiljö med skogen inpå knuten ända till 6:e klass. Nyare förskolor har också byggts upp på Fagerslätt. Svenska kyrka driver också ett uppskattat dagis borta vid Hakarps kyrka, granne med bondens åker. Ett litet handelscentrum finns också uppe på berget, med mataffär, pizzeria, frisör och ATG-ombud.

Karta

Hör av dig till Michel Cosic för mer information!

Michel Cosic

Michel Cosic

Jönköping

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0731-521 030

michel.cosic@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad