Vättersnipsgränd 2

Bilder

  • Såld!

Vättersnipsgränd 2 , Munksjöstaden , Jönköping

I nya, och ständigt expanderande stadsdelen Munksjöstaden har ni nu chansen att förvärva denna otroligt trevliga tvåa med egen uteplats. Extra plus att man har en alldeles egen, stenlagd uteplats med utsikt över Munksjön! Det som gör det hela ännu bättre är att uteplatsen omges av massa gräsyta som är föreningens, men som knappast någon annan nyttjar. Perfekt att ställa ut solstolen eller varför inte köra långbord när man har gäster över?
Halvöppen planlösning, smart förvaring och rejäla ytor. Fullt utrustat med allt den moderna människan kan önska. Snygga materialval och välplanerade ytor genomsyrar hela bostaden.

Närhet till Jönköping City, högskolan och bara runt hörnan har man nya Hemköp med stort utbud, apotek, Wetterhälsan och snart öppnar man upp gourmetpizzeria och bageri.
Strandpromenaden kommer bli ett vackert stråk längst med sjön och byggnationen har redan startat kring södra Munksjöstaden.

73 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 809 kr inkl. värme och bredband samt telefoni
Typ:
Lägenhet
Boarea:
73 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
2017

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

73 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Du välkomnas direkt in i bostaden när du har öppnat upp Daloc-dörren i eklaminat och stål är som är säkrast på marknaden. In kliver du på snyggt, grått klinker och vita släta väggar med grym förvaring i hallen i form av garderober med snygga skjutdörrar av spegelglas och tre st garderober till vänster.

Kök

Köket kommer från HTH och är byggt i vinkel vilket är otroligt praktiskt om man är två som lagar mat. Köket har mattlackade släta luckor med kromade handtag och arbetsbänken är i snyggt, grå laminat. Över arbetsbänken sitter dimbara LED-spotlights och alla vitvaror kommer från Bosch och är i rostfritt utförande. Köket är också fullutrustat med diskmaskin, fullstor kyl/frys och både varmluftsugn och micro. Fläkt i rostfritt över induktionshällen.

Badrum

Stilrent badrum i grå klinker och vita, kaklade väggar. Utrustat med både tvättmaskin och torktumlare ger extra lyx i vardagen. Tvättmaskin och torktumlare kommer från Bosch.

Vardagsrum

Stort och ljust vardagsrum med bra ljusinsläpp och i öppen planlösning med köket. Naturlig plats för matsalsbord med många, spännande möjligheter för möblemang. Här kan man möblera efter eget tycke och flytta runt om så önskas också. Utgången till uteplatsen nås från vardagsrummet.

Sovrum

Stort sovrum med plats för dubbelsäng och möblemang. Rejäl klädkammare i anslutning till sovrummet och som sväljer det mesta man inte vill ha framme.

Uteplats

Stenlagd uteplats omgiven av massa gräsyta. Soligt läge med vacker utsikt. Här kan man njuta av att ljumna grillkvällar med vännerna eller soliga, lata dagar med solstolen.

Amelie Sjöbring informerar

I månadsavgiften ingår all uppvärmning av lägenheten. Föreningen har förhandlat fram ett gemensamt TV- och bredbandspaket via Telia och genom detta kan du även få IP-telefoni. Att vara med på detta gemensamma är obligatoriskt för boende i föreningen och månadskostnaden för bredband, TV och telefon är för närvarande 229 kr per lägenhet. Föreningen tillämpar även individuell mätning av varm- och kallvatten och har ett gemensamt abonnemang för hushållsel. Snittkostnaden för detta ligger runt 400 kr/månad fördelat på ett års förbrukning.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 7, hiss finns

Avgift

3 809 kr inkl. värme och bredband samt telefoni

Andel i föreningen

1,76908%

Andel av årsavgiften

1,76912%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadsår

2017

Förening

Namn

Riksbyggen BRF Brukspatronen i Jönköping

Om föreningen

Förening bestående av 45 lägenheter fördelade i två byggnader uppförda 2017. Förvaltningen sköts av Riksbyggen.

Gemensamma utrymmen:
Till lägenheten hör ett källarförråd. I föreningen finns även cykelförråd och en gemensamhetslokal som även kan nyttjas som övernattningslägenhet.

Parkering:
Garageplats via kö, hissen g��r hela vägen ner till garaget. Garageplatsen kostar 700 kr /mån och tilldelas via ett separat kösystem.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

45

Om området

Munksjöstaden

Munksjöstaden är beläget några minuter från Jönköping City och i delområdet väster som sträcker sig från högskolan i norr till Skeppsbron i söder. Munksjöstaden sitter i princip ihop med Torpa och Söder med Barnarpsgatan som går igenom och delar av områdena. Den vackra Munksjön gör sitt för att öka trivseln och med den som granne har man inte bara fantastisk utsikt utan även perfekta promenadstråket. Området är väldigt expansivt och det håller på att byggas upp en helt ny stadsdel med kommande Munksjökajen som ska anläggas längs med vattenlinjen så att vattennära promenader blir möjlig längs hela sjön. Förutom sjöliv och kajstråk kommer platsens historiska byggnader ge stadsdelen en alldeles egen karaktär.

Parkering

Garage finns (Separat kö)

Karta

Hör av dig till Amelie Sjöbring Cimen eller Jeff Axelsson för mer information!

Amelie Sjöbring Cimen

Amelie Sjöbring Cimen

Jönköping

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0709-37 00 55

amelie.sjobring@husmanhagberg.se

Jeff Axelsson

Jeff Axelsson

Jönköping

Reg. Fastighetsmäklare

Extra kontaktperson

0709-370075

jeff.axelsson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad