Kungsgatan 25

Bilder

Utgångspris

2 195 000 kr

Bevaka slutpriset

Kungsgatan 25 , Torpa , Jönköping

Välkommen att ta hissen direkt från markplan upp till tredje våningen för att sedan kliva rätt in i en mysig och trevlig trerummare. Avhägning har du direkt till höger i form av en stor klädkammare som sväljer det mesta. Fortsätter du några steg fram så kommer du rätt in i vardagsrummet där du kan ha både stor matsalsgrupp och en stor soffa - perfekt för när du har vännerna över! Vill ni njuta av en ljum vårkväll på balkongen så kan ni sitta ute även när solen gått ner och det bara är några få plusgrader, tack vare att det är inglasat och kan med fördel nyttjas året runt. Extra plus att man inte har någon direkt insyn i bostaden, utan tvärt om en ljuvlig utsikt över den välkända innergården.
Två rejäla sovrum med plats för större sängar och gott om förvaring. Ett renoverat badrum i stilrena färger som knappast kommer gå ur tiden utan som lätt kan förändra utseende med färgglada handdukar. Smart med inbyggd tvättmaskin och torktumlare i badrummet, som är dolt för att inte förstöra det estetiska och snygga utförandet på badrummet.
Köket har några år på nacken men är för den sakens skull inte mindre charmigt för det, vita luckor och fullt utrustat. Naturlig matplats precis vid fönstret och med utsikt över gården. För den som är sugen på förändring kan man säkerligen ta ner en del av väggen mellan kök och vardagsrum, för att skapa en mer öppen planlösning.

På perfekt läge och med precis allt inom räckhåll kan man knappast sakna något som boende här. Precis utanför ytterdörren har man bokstavligt talat matvarubutiker på led och flera trevliga restauranger, cafeer, blomsterhandlar och gym. Både Stadsparken och Munksjön ligger bara en kort promenad bort för att ta långa och härliga promenader i naturen.

77 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 233 kr Värme, vatten & kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
77 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
32
Byggår:
1959
Utgångspris:
2 195 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

77 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkomnande hall med gott om förvaring i form av en stor klädkammare. Här får man plats med det mesta!

Vardagsrum

Trevligt parkettgolv i ek och med utgång till balkongen och ett stort fönsterparti för ljuvligt ljusinsläpp. Gott om plats för både större soffa och matsalsbord.

Balkong

Mysig balkong som är inglasad för dig att njuta på året runt. Kan öppnas upp under varma sommardagar när man önskar det då det är praktiska skjutdörrar. Slå dig ner och blicka ut över innergården och njut av lugnet trots att du bara är några minuter från Citys puls.

Sovrum 1

Första sovrummet till höger är i princip lika stort som det andra sovrummet. Här har man ostört läge och plats för en stor säng samt inbyggd förvaring bakom draperi.

Sovrum 2

Rejält tilltaget rum med gott om plats, rymmer idag en dubbelsäng och förvaring.

Kök

Vita luckor med gott om förvaring och bra arbetsyta. Utrustat med K/F, spis/ugn, fläkt samt diskmaskin.

Badrum

Helkaklat med grå klinker på golv och vitt kakel på väggarna. Utrustat med WC, tvättställ, spegel ovan, dusch bakom klarglasväggar och både tvättmaskin och torktumlare inbyggt. Snyggt och praktiskt.

Amelie Sjöbring informerar

- Till lägenheten följer två lägenhetsförråd, ett lite större och ett kylt matförråd. - I källaren finns även cykelförråd som lätt nås från husets baksida. Tvättstugan ligger även den i källaren så det är mycket smidigt att komma intill då ni bokat tvättid. - Lägenheten är ansluten till Com Hems utbud av tjänster i form av bredband, tv och telefoni. I lägenheten finns även en anslutning till Bredbandsbolagets fibernät om snabbt bredband önskas.

Charmig planlösning som är väldigt praktisk. En sovrumsdel och en social del med öppet mellan kök och vardagsrum. Utgången till balkongen finner du i vardagsrummet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 6, hiss finns

Pris

2 195 000 kr Utgångspris

Avgift

3 233 kr Värme, vatten & kabel-tv

Andel i föreningen

0,9446%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadsår

1959

Förening

Namn

HSB Brf Kronan 10

Om föreningen

Bostadsrätts föreningen Kronan 10 består av tre hus med adresserna Kungsgatan 25, 27 ,29 och Junelundsgatan 3 I Jönköpings centrala västra del.

Föreningen består av 125 lägenheter fördelade på tre huskroppar. Husen färdigställdes under början på 1960-talet och har aktivt underhålls för att hålla hög standard och energieffektivitet. De flesta lägenheter har balkong och i varje trappuppgång finns tillgång till hiss. Föreningen har parkeringsplatser och separata garage som som tilldelas efter turordning i två köer.

Husen är placerade kring en mycket stor, parkliknande innergård.

I närområdet finns affärer, busshållplatser, restauranger, torghandel, stadspark, idrottsanläggningar, Högskolan i Jönköping, vårdcentral och tandläkare med mera.

Daglig teknisk och administrativ service utförs av HSB Göta.
Bostadsrättsföreningen Kronan 10 har upprättat ett kli­matavtal med HSB vilket syftar till att successivt minska energiåtgången i fastigheterna. Boende har tillgång till sopsorteringsrum, där glas, pappkartonger, papper, bat­terier, plast, och grovsopor kan lämnas. Kronan 10 avsätter varje månad ett belopp till en inre fond som boende kan uttnyttja för reparationer ,inköp av material och utrustning till lägenheten.
Styrelsen arbetar ständigt med ekonomin i föreningen. Allt från lån, placeringar till underhållsplaneringar. Allt för att hålla fastigheterna i bra skick samt kunna hålla avgifterna på en lång och stabil nivå. Styrelsen eftersträvar att varje beslut ska tas med hänsyn både till en god boendemiljö och en långsiktig hållbar miljö och ekonomisk utveckling.

Kronan 10 följer kontinuerligt en underhållsplan, vilken för närvarande omfattar 15 år. Under de senaste tio åren har investeringarna inneburit bland annat:
- ny värmepump, för ett bättre energiutnyttjande
- omläggning av asfalt på parkeringar och vägar
- nya planteringar
- stamrenovering, utförd 2006
- ny ytterbelysning, för ökad säkerhet och trevnad

Information är från föreningen egen hemsida: http://www.brfkronan10.se/

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Om området

Torpa

Torpa är ett charmigt bostadsområde i södra Jönköping som både består av bostadsrätter men även villor. På området finns unika kvartersbutiker, bagerier och caféer vilka tillsammans skapar en gemytlig atmosfär.

Kommunikation

Torpa erbjuder goda kommunikationsmöjligheter då området trafikeras av linjebussar.

Närservice

Jönköping är en stad med varierat utbud av museer, teatrar och klubbar. Här finns något för alla smaker. Smålands Musik och Teater, Konserthuset, Kulturhuset och Tändsticksområdet är några få verksamheter med ett spännande kulturellt utbud. Jönköping är även en restaurang tät stad med ett internationellt gastronomiskt intresse som erbjuder mat från alla världens hörn. Förutom restauranger finns ett stort antal caféer med olika personligheter och smak.På Torpa finns allt från livsmedelsaffärer till mindre specialbutiker så som elaffär och skräddare. På området finns även restauranger, frisörer, caféer och hudvårdssalong. Området ligger inom gångavstånd till Jönköpings centrum där ett större utbud hittas.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Amelie Sjöbring för mer information!

Amelie Sjöbring

Amelie Sjöbring

Jönköping

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0709-37 00 55

036-667 70

amelie.sjobring@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad