Örngatan 2

Bilder

  • Såld!

Örngatan 2 , Huskvarna Söder , Jönköping

Bo i en otroligt välplanerad bostad, fantastisk inglasad balkong med utsikt mot Vättern.Utgång till inglasade balkongen sker från vardagsrummet som är perfekt att avnjuta en kopp morgonkaffe eller varför inte bjuda in vännerna för lite skönt balkonghäng? Kök rakt fram i hallen med goda förvaringsmöjligheter och bra arbetsbänk. Hall med goda förvaringsmöjligheter, ett stort vardagsrum med gott om plats. Här har du även en sovalkov där du får plats med säng och förvaring.

Här har ni närhet till 7-eleven som har öppet dygnet runt, pizzeria, konditori och gröna promenadstråk. Suveräna buss- och tågkommunikationer, centralen är bara någon minut bort!

Varmt välkomna!

39,5 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 711 kr
Typ:
Lägenhet
Boarea:
39,5 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
82

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

39,5 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

När du kliver in i denna välplanerade bostad möts du av en rymlig och ljus hall med gott om plats för kläder och skor. Till vänster i hallen finns det gott om förvaring i 3 garderober. Ljusa väggar och på golvet grå laminatgolv.

Vardagsrum/ sovrum

VARDAGSRUM & SOVRUM Stort vardagsrum med vackert inramade fönster som släpper in mycket ljus från två väderstreck. Rymligt och lättmöblerat rum med plats för en soffa, soffbord, tv-bänk och byråer. Här har man delat av till en fin och praktisk sovalkov. Stiligt parkettgolv och ljusa väggar.

Inglasad balkong

Stor och rymlig inglasad balkong mot den lugna innergården. Utsikten sträcker sig mot Vättern och Huskvarna. Gott om utrymme för en matgrupp eller andra härliga balkongmöbler.

Kök

Stort kök med matplats för större sällskap. Här finner vi gott om förvaring bakom ljusa luckor, stänkskydd i vitt kakel med mönster. Samt bra arbetsyta på bänkskiva. Grått laminat golv samt ljusa väggar. Utrustning; , spis, ugn, fläkt samt kombinerad kyl/frys

Badrum

Fräscht badrum med kakel i vitt och klinkers i grått. Här finns WC, dusch, spegelskåp med inbyggd belysning, handfat, tvättmaskin samt handdukstork.

Innergård

I föreningen har man en fantastisk innergård där det finns något för alla. Man kan ta med vännerna ut och grilla. Det finns möjlighet att odla om man önskar det. Har man barn finns lekplatser precis intill huset.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 4, hiss finns ej

Avgift

2 711 kr

Andel i föreningen

0,80208%

Andel av årsavgiften

0,80208%

Reparationsfond

0 kr

Förening

Namn

HSB Spelmannen

Om föreningen

Fastigheterna byggdes 1957 och består av Fackelgatan 18-22 och Örngatan 1-3 samt Västerliden 19.
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar och i den försäkringen ingår bostadsrättstillägg. Fastigheten värms upp av fjärrvärme.

Nya fönster och balkongdörrar 1998
Nytt tak 2000
Stambyte och badrumsrenovering 2002
Renoverade tvättstugor 2005
Lägenhetsdörrar 2006
Dräneringsarbete 2011
Byte av värmeväxlare och expansionskärl 2013
Utebelysning och Motionsrum 2013
Byte av 3 st tvättmaskiner 2014
Byte av samtliga balkonger, utbyggnad av dem och inglasning 2015
OVK och radonmätning 2015
Ny utomhusbelysning vid entréer 2016
Innergården renoverades och nya sällskapsmiljöer byggdes 2018.

P-plats kan hyras för ca 100 kr/mån - det finns 26 st
Garageplats kan hyras för 262 kr/mån - det finns 19 st
Separat kö till båda.

Fastigheten är ansluten till ComHem.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

98

Om området

Huskvarna Söder

Söder är ett bostadsområde beläget ca två kilometer söder om Huskvarna centrum och består till stora delar av flerfamiljshus. Området präglas av stadens industriella historia och här hittas bland annat Smedbyn som upprättades av Carl XI år 1689.

Kommunikation

Huskvarna erbjuder goda kommunikationsmöjligheter med närhet till både bussar och tåg. I anslutning till Huskvarna finns E4:an som möjliggör ett enkelt resande.

Närservice

I Huskvarna centrum finns ett varierat utbud av affärer och restauranger. Här finns allt från livsmedelsbutiker till välkända modekjedjor. I city, även kallad Esplanaden, hittas ett serviceutbud med bland annat en galleria, vårdcentral och apotek.
Huskvarna är omgivet av vackra grönområden och har en närhet till både vatten och friluftsliv som erbjuder vandringsleder och motionsspår. Huskvarna har utöver detta även ett rikt föreningsliv med många idrottsklubbar och kan stoltsera med en skidbacke. Här är det nära till Vapenvallen med bollplaner och hockeyrink samt det fina Naturreservatet Bondberget som erbjuder fina löp- och motionsspår.

Karta

Hör av dig till Jeff Axelsson eller Amelie Sjöbring för mer information!

Jeff Axelsson

Jeff Axelsson

Jönköping

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0709-370075

jeff.axelsson@husmanhagberg.se

Amelie Sjöbring

Amelie Sjöbring

Jönköping

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Extra kontaktperson

0709-37 00 55

amelie.sjobring@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad