Sturegatan 56

Bilder

  • Såld!

Sturegatan 56 , Huskvarna Söder , Jönköping

Detta boende bjuder på gröna omgivningar, låg månadsavgift och möjlighet att renovera efter eget tycke och smak! Bra tvåa med goda ytor, bra förvaring samt badrum med badkar och den inglasade balkongen förlänger det generösa vardagsrummet. Den optimala planlösningen får lägenhetens kvadratmeter att verka fler.

Brf Majstången är en välvårdad förening med god ekonomi där flera stora renoveringar är gjorda så som isolering, inglasning av balkonger, fjärrvärme, kabel-tv, bredband, takrenovering, byte av ytter- och innedörrar, renovering av tvättstugorna, delvis stambytt och nu senast fönsterbyte. I månadsavgiften ingår förutom värme, vatten även kabel-tv och 50 Mbit/s internet från ComHem.

Här bor du riktigt bra med närhet till både centrala Huskvarnas rika serviceutbud men även Huskvarna tågstation varifrån tåget avgår med täta avgångar och tar dig in till centrala Jönköping på bara några få minuter.

58 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 980 kr Inkl. värme, vatten, Kabel-TV & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
58 kvm
Våning:
Lägenhetsnummer:
12
Byggår:
1948

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

58 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Plastmatta på golv, tapetserade väggar och inbyggda garderober. Härifrån tar man sig till hela bostaden.

Kök

Till höger från köket har man köket i vinkel. Plastmatta på golv och tapetserade väggar. Fönster ut mot trädtopparna.

Badrum

Till vänster ligger badrummet beläget. Halvkaklat i blått kakel och utrustat med WC, badkar, tvättställ och spegel ovan.

Sovrum

Rymligt sovrum med matta på golv, tapetserade väggar och vy mot skogen.

Vardagsrum

Stavparkett på golv och tapet på väggarna. Belägen på hörna och med utgång till den inglasade balkongen. Här kan man möblera med både soffa och matplats om så önskas.

Välkommen till en välplanerad tvåa, högst upp i huset och med inglasad balkong! Hela bostaden har moderniseringsbehov och har möjlighet att bli superfin! Här bor man bra, i stabil brf och med närhet till allt och man kan med, bara någon minut till godo, hoppa på tåget och vara inne i Jönköping på bara 5 min.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

2 980 kr Inkl. värme, vatten, Kabel-TV & bredband

Andel i föreningen

0,48%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

753 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1948

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 15 oktober 2008
Energiklass: E

Förening

Namn

Brf Majstången

Om föreningen

BRF-Majstången består av 161 lägenheter, byggda 1948. Föreningen hyr ut lokaler till Lennfers konditori, hårvård Salong Lavouge, fiskeklubben Gliet, kontors och lagerlokaler. I före detta Hotell Majstången inryms Pizzeria Majstången samt elevboende för vissa elever på Sanda Gymnasiet.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

161

Antal lokaler i föreningen

11

TV och Bredband

TV
Kabel-tv, leverantör: Comhem. I månadsavgiften ingår ett standardutbud av kanaler.

Bredband
Bredband, leverantör: Comhem. I månadsavgiften ingår 10 mbit/s.

Parkering

Parkeringsplatser & garage
Föreningen har 8 garage och 36 parkeringsplatser. För att få en parkeringsplats måste du ställa dig i kö – anmäl ditt intresse till styrelsen. Garage fördelas genom lottdragning på alla lägenhetsnummer när något blir ledigt.

P-plats: 100 kr/månad
Garage: 780 kr alt. 830 kr/kvartal - beroende på storlek av bilplats

Renoveringar

Under åren har stora renoveringar genomförts som t.ex.
- isolering,
- inglasning av balkonger,
- fjärrvärme,
- kabel-tv,
- bredband,
- takrenovering,
- byte av ytter och innedörrar,
- renovering av tvättstugorna,
- nya avloppsstammar.

Under den närmaste tiden kommer byte av kall och varmvattenledningar i kök och badrum vara prioriterat.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter juridisk person

Delat ägande

Ja

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Övrigt

Förråd
Ett vindsförråd tillhör varje lägenhet. Pisk- och vädringsbalkong finns på vissa vindar liksom torkvind. En ”allmänning” finns där du tillfälligt kan förvara större saker. Kontakta i så fall vaktmästaren. I övrigt uppmanas du att inte använda vinden till ”skräpsamlare”.

Ett källarförråd tillhör varje lägenhet. Det finns snöspade och sopborste som kan användas av alla vid rikligt snöfall. Hjälp till att hålla allmän ordning i källaren..

Bastu
Bastu finns i 1:an, 3:an, 7:an och 9:an. Nyckel finns hos vaktmästaren.

Andrahandsboende
Föreningen är restriktiv till uthyrning i andra hand. I de fall det kan bli aktuellt ska kontrakt skrivas och beslut tas av styrelsen. Anmälan om vem som bor i lägenheten skall rapporteras till skattemyndigheten av lägenhetsägaren.

Till varje lägenhet sätts 1,17 öre/kvm/år av till en inre reparationsfond som lägenhetsinnehavaren får nyttja till renovering och underhåll av lägenheten.

Mer om Brf Majstången se hemsidan www.majstangen.se

Om området

Huskvarna Söder

Söder är ett bostadsområde beläget ca två kilometer söder om Huskvarna centrum och består till stora delar av flerfamiljshus. Området präglas av stadens industriella historia och här hittas bland annat Smedbyn som upprättades av Carl XI år 1689.

Kommunikation

Huskvarna erbjuder goda kommunikationsmöjligheter med närhet till både bussar och tåg. I anslutning till Huskvarna finns E4:an som möjliggör ett enkelt resande.

Närservice

I Huskvarna centrum finns ett varierat utbud av affärer och restauranger. Här finns allt från livsmedelsbutiker till välkända modekjedjor. I city, även kallad Esplanaden, hittas ett serviceutbud med bland annat en galleria, vårdcentral och apotek.
Huskvarna är omgivet av vackra grönområden och har en närhet till både vatten och friluftsliv som erbjuder vandringsleder och motionsspår. Huskvarna har utöver detta även ett rikt föreningsliv med många idrottsklubbar och kan stoltsera med en skidbacke. Här är det nära till Vapenvallen med bollplaner och hockeyrink samt det fina Naturreservatet Bondberget som erbjuder fina löp- och motionsspår.

Karta

Hör av dig till Amelie Sjöbring Cimen för mer information!

Amelie Sjöbring Cimen

Amelie Sjöbring Cimen

Jönköping

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0709-37 00 55

amelie.sjobring@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad