Kålgårdsgatan 10

Bilder

  • Såld!

Kålgårdsgatan 10 , Kålgården , Jönköping

Vad föredrar du? Badkar eller dusch? Balkong eller uteplats? Här är bostaden för alla, för den har allt man kan önska! På perfekt gavelläge har man ljuvligt ljusinsläpp hela dagarna och kan njuta av både tidig vår och sen höst på den inglasade balkongen medans soliga sommardagar kan man sitta helt i lä på uteplatsen där man kan nyttja innergårdens gräsplätt, nästan som sin egen. Välplanerade ytor, bra förvaring och mycket ljusinsläpp är ledorden i denna fina våning. Här har man stort badrum med bubbelbad samt en gäst-WC med dusch. Vardagsrummet är också trevligt placerad i hörna, matplats och kök i en öppen planlösning mot vardagsrummet. Här har du fönster i olika storlekar, som ljusar upp, och släpper in morgon- och förmiddagssolen.

108,5 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
6 342 kr inkl. värme, vatten, kabel-TV och internet samt Br-tillägg.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
108,5 kvm
Våning:
1, hiss finns
Byggår:
2005-2006

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

108,5 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkomnande hall med ljusa väggar och grå klinker på golvet. Till vänster har man gott om förvaring i form av en klädkammare och ett stort förråd/klädkammare som idag används som arbetsrum. Till höger har man köket.

Kök

Köket är från Ballingslöv och mycket välplanerat med gott om förvaring och bra med arbetsyta. Här har man ugn/spis (induktionshäll), fläkt, diskmaskin i rostfritt samt ny kyl och frys. Köket ligger i öppen planlösning med vardagsrum och däremellan har man en naturlig matplats för ett stort matsalsmöblemang om så önskas. Här finns utrymme! Från köket tar man sig direkt till den inglasade balkongen.

Vardagsrum

Stort vardagsrum med gott om plats för möblemang och stor soffgrupp. Härligt ljusinsläpp från flertalet fönster.

Sovrum 1

Bakom skjutdörrar tar vi oss från hallen in i detta trevliga rum som idag nyttjas som ett bibliotek/extra vardagsrum. Stort nog att plats en större säng och möblemang om så önskas. Här har man utgång till den härliga uteplatsen i soligt söderläge.

Sovrum 2

Det mindre sovrummet ligger på hörna och passar perfekt som barnrum, gästrum eller arbetsrum. Ljusa väggar och parkettgolv.

Sovrum 3

Stort sovrum där man har gott om plats för dubbelsäng och möblemang. Här har man en fint burspråk som ger trevligt ljusinflöde. 2 inbyggda garderober löser förvaringsbiten.

Badrum

Golvvärme på golvet som håller fötterna lagom varma, även under vinterhalvåret. Ljusgrått kakel på väggarna med kakeldetalj och klinker och utrustat med badkar och tvättmöjligheter. Här har man WC, tvättställ med spegelskåp ovan, handdukstork och kombinerad tvättmaskin/torktumlare och ovan har man arbetsbänk samt överskåp. Extra trevligt med ett fönster i badrummet.

Badrum 2/Gäst WC

Stilrent, snyggt badrum med vitt kakel på väggarna och grå klinker på golv. WC, tvättställ med spegelskåp ovan och duschhörna bakom klarglasdörrar samt handdukstork.

Balkong

Inglasad balkong i norrläge. Rejält tilltagen i storlek och blir som en naturlig förlängning av köket och matplatsen. Här kan man ta med käket ut och slå sig ner för en trevlig middag eller mysa här extra länge under frukosten.

Uteplats

Från ena sovrummet tar man sig ut på den stenlagda uteplatsen mot föreningens gård i söder. Det är nästan som att komma ut i sin egen trädgård då gräsplätten uteplatsen är belägen på är omringad av en häck. Spendera många soltimmar här eller tänd upp grillen för en ljuvlig middag här med alla vännerna över på besök!

Amelie Sjöbring informerar

Bredbandanslutning via Telia Balkong i norr och uteplats i söder Till lägenheten hör ett förråd på gården och ett förråd på våning 2.

Rymlig våning som är väldigt bra planerad - extra plus att den är belägen på gavel! Härligt ljusflöde genom hela bostaden och lyxigt med både balkong och uteplats. Genomgående för bostaden är att det är vita väggar, ekparkett på golvet och att den är otroligt väl disponerad med tydlig uppdelning av sovrumsdel och sociala ytor.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 4, hiss finns

Avgift

6 342 kr inkl. värme, vatten, kabel-TV och internet samt Br-tillägg.

Andel i föreningen

0%

Andel av årsavgiften

1,7607%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadsår

2005-2006

Fastighetsbeteckning

Eldoradot 25

Förening

Namn

HSB Brf John Bauer

Om föreningen

Brf Johan Bauer bildades 2005 och huset stod klart för inflyttning 2006. Föreningen äger marken och består av ett flerfamiljshus om 52 lägenheter på adresserna Västra Holmgatan 39, Fortunagatan 14, 16 och 18 samt Kålgårdsgatan 10. Föreningen äger också 2 st carportbyggnader med 38 platser, lägenhetsförråd, soprum, 16 st p-platser. Föreningen har gemensamhetslokal med mötesrum (styrelserum) och ytterligare 2 rum som är övernattningsrum som går att hyra via föreningen (150 kr/natt) samt gemensam tvättstuga. Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade hos Länsförsäkringar.

Föreningen har 2 carportbyggnader med 38 st platser samt 16 parkeringsplatser. Totalt 54 bilplatser. Carport 250 kr/mån och p-plats 100 kr/mån
Separat kö till carport. Varje bostadsrätt är garanterad en p-plats.

Gjorda renoveringar:
Föreningens gårdar har genomgått förändringar med markarbeten och belysning 2011-13

Gjorda renoveringar:
2018 Installation av solpaneler. Byte av belysning till LED
2017 Rensning och justering av ventilationen.
2016 Målning av förråd och trapphus, byte till led i trapphus, nya soffor.
2015 Nytt cykelställ på Kålgårdsgatan 10, plåtarbeten tak vid carport samt lagning av papp, timer för tvättstuga, rörelsedetektorer för utebelysning vid soprum och tvättstuga, stadgeenligt fastighetsbesiktning utförd av styrelsen i september 2015.
2011-2013 Föreningens gårdar har genomgått förändringar med markarbeten och belysning
2010 Nya dörrar till soprum

Teknisk- och ekonomisk förvaltning sker via HSB.
Anslutet till Telia Fiber där ett grundutbud av tvkanaler (35 kanaler) samt internet 100/10 Mbit/s ingår i månadsavgiften.

Inga planerade avgiftsförändringar enl årsredovisningen.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Om området

Karta

Hör av dig till Amelie Sjöbring eller Jeff Axelsson för mer information!

Amelie Sjöbring

Amelie Sjöbring

Jönköping

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0709-37 00 55

amelie.sjobring@husmanhagberg.se

Jeff Axelsson

Jeff Axelsson

Jönköping

Reg. Fastighetsmäklare

Extra kontaktperson

0709-370075

jeff.axelsson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad