Kålgården, Jönköping

Bilder

  • Kommande®

Utgångspris

2 495 000 kr

Bevaka slutpriset

Kålgården , Jönköping

Välkommen till denna toppmoderna och stilrena bostad på populära Kålgården! Här bor du med närhet till Jönköpings innerstad samtidigt som du bor med närhet till naturnära miljöer och stadens sjöar.
Bostaden bjuder en wow-effekt med toppmoderna och stilrena materialval. Detta är ett boende som tilltalar dig som bara nöjer dig med det allra bästa! Här bor du även med bageriet Rosetten runt hörnet och kan med enkelhet lyxa till det med en god helgfrukost. Livskvalitet på hög nivå!

Då du kliver in i bostaden slås du av tystnaden och lugnet som infinner sig, trots att du befinner dig bara ett stenkast från Jönköpings citypuls.
Här bor du med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och finner även i vardagsrummet utgången till balkongen i lugnt och trevligt läge! Modern stil och snygga materialval är genomgående för bostaden såsom ekparkett genom hela bostaden. Snyggt och praktiskt hallgolv i gråsvart klinker. Badrum utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, en extra bekvämlighet som lätt går att vänja sig vid.
Gott om förvaring och välplanerade ytor som ger trivsamma kvadrat att leva på.
Ta ett steg ut genom den helglasade balkongdörren med en rykande färsk kaffekopp på morgonen och starta dagen på bästa vis. Här har du möjlighet att sitta uppkurad i en soffa på din alldeles egna balkong.
Eller varför inte flytta ut middagssällskapet hit ut för att tända några ljus en ljummen sommarkväll? Dina gäster kommer garanterat uppskatta det!

Jönköping Kålgården är belägen i östra delen av Jönköping i nära anslutning till Atollen och Jönköpings innerstad. Området kännetecknas av dess variation mellan moderna bebyggelser och äldre sekelskifteshus.
Här bor du vackert med närhet till både Munksjön, Vättern och Rocksjön. Unikt läge mitt i Jönköping!

Välkommen till ditt nästa och mycket trivsamma boende!

72,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 748 kr Inkl värme, vatten och bredband + Tv hos Comhem
Utgångspris:
2 495 000 kr

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Amelie Sjöbring Cimen för mer information!

Amelie Sjöbring Cimen

Amelie Sjöbring Cimen

Jönköping

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0709-37 00 55

amelie.sjobring@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!