Stenroddargränd 1

Bilder

  • Såld!

Stenroddargränd 1 , Munksjöstaden , Jönköping

Påkostad och trevlig men samtidigt en väldigt funktionell bostad i nybyggt hus. Här har nuvarande säljare omsorgsfullt valt ut de finaste materialvalen och skapat ett riktigt drömboende som nu kan bli ditt!
Med dryga 260 cm i takhöjd upplevs denna våning inte bara som luftig pga det trevliga ljusinläppet, utan också för sin takhöjd. Man välkomnas direkt i hallen av den trevliga vyn mot sjön, och den öppna planlösningen, medans ljuset formligen flödar in från fönsterparti som även ger utsikt mot vattnet.
Modernt och fullutrustat kök från HTH, med vita luckor och rostfria vitvaror. Säljaren har valt att lägga extra krut på bostaden och det märks, inte minst i köket, där flera tillval gjorts bla en snygg köksö i stilrent grått. Från köket och mot sjön har man en naturlig matplats för ett stort bord där man kan bjuda hem både vänner och släkt på middag. Vardagsrummet rymmer en större soffgrupp och matplats. Här har man utgången till balkongen i österläge. Badrummet är även det något alldeles extra. Grå klinker och marmorliknande kakel med snygga detaljer. Snyggt och praktiskt med tvättmöjligheter.

75 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 826 kr avgiften ingår värme. Till månadsavgiften tillkommer kostnad för varm-/kallvatten, TV/Bredband/Tele och hushållsel. 229 kr är ett obligatoriskt tillägg och avser TV/Bredband/Telefoni via Telia.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
75 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
2017

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

75 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Rymlig hall där man ser ut mot vattnet så fort man kommer innanför dörren. På golvet ligger klinker och väggarna är vita. Hallen har avhängningsmöjligheter till vänster och utrymme för extra garderober om så önskas. Härifrån kommer man direkt in i den öppna planlösningen i kök och vardagsrum.

Vardagsrum

Vardagsrum i öppen planlösning med utsikt mot Munksjön. Generöst tilltaget med ytor som ger rum för både större soffgrupp och matsalsmöblemang.

Kök

Köket är från leverantören HTH och har vita, släta luckor med rostfria vitvaror i harmoni med bänkskiva i mörkgrå laminat. Maskinparken består av induktionshäll, integrerad fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro och diskmaskin. Kyl och frys i läckert och praktiskt utförande. Köket är välplanerat och extra plus för den trevliga köksön som delar av mot vardagsrummet. Perfekt att servera från och mysigt för gästerna att samlas runt vid middagsbjudning! Matbordet placerar du vid fönstret som har ljuvlig utsikt över vattnet.

Badrum

Direkt i hallen har man badrummet till höger från entrén. Även här har man inte låtit något lämnas åt slumpen utan noga valda tillval har gjorts. Grå klinker på golvet i snygg symbios med de marmorliknande kakelplattorna på väggarna och med extra detaljer i kaklet. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare (Bosch). Arbetsbänk ovanför maskinerna och förvaring i form av vägghängda skåp. Badrummet är i övrigt utrustat med kommod, dusch med glasväggar, toalett och handdukstork.

Sovrum 1

Inspirerat av "master bedroom" har man valt att bygga om klädkammaren och göra en walk in-closet för att förhöja den lyxiga känslan ytterligare. Här har man valt att lägga in en mysig heltäckningsmatta som gör rummet mer inbjudande. För ytterligare förvaring har man också rejält med inbyggda garderober med snygga, vita skjutdörrar framför. Här har man gott om plats för stor säng och ljuset flödar in från fönstret som vetter i norr.

Sovrum 2

Det mindre sovrummet av de två som idag nyttjas som barnrum. Välplanerat sovrum där man får plats med allt det nödvändiga. Kan med fördel nyttjas som gästrum, arbetsrum och möjlighet att slå ner väggen till vardagsrummet finns för den som istället önskar mer öppna ytor och inte har behov av det tredje rummet.

Amelie Sjöbring informerar

- Balkongen är 5 kvm stor i österläge. - Byggaranti om 5 år. - 2-års genomgången kommer ske med Riksbyggen i oktober 2019. - I månadsavgiften ingår värme. Ansluten till fiber. telefoni, tv och internet ingår i månadsavgiften som ett obligatoriskt tillägg om cirka 229 kr. - Till lägenheten följer ett förrådsutrymme. - Medlemmar i föreningen har fritt medlemskap hos Sunfleet som tillhandahåller bilar för smidig uthyrning till medlemmarna i föreningen. Medlemskap utan anslutningsavgift gäller t februari 2020.

I populärt område som expanderar i rasande fart kan man förvärva denna trevliga bostad som andas exklusivitet och verkligen sticker ut från mängden med sina stilrena och påkostade tillval. Lägenheten ligger på hörna vilket skapar härligt ljusflöde. Genomgående för bostaden är snyggt ekparkettgolv och vita väggar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 12, hiss finns

Avgift

3 826 kr avgiften ingår värme. Till månadsavgiften tillkommer kostnad för varm-/kallvatten, TV/Bredband/Tele och hushållsel. 229 kr är ett obligatoriskt tillägg och avser TV/Bredband/Telefoni via Telia.

Andel i föreningen

0,94667%

Andel av årsavgiften

1,14453%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Trots att man är på våning ett så är man högt belägen då detta hus har den högst grunden och därför är du på första våning här, betydligt högre upp än dina grannar i omkringliggande hus.

Förening

Namn

Brf Pappersmakaren

Om föreningen

Föreningen består av totalt 80 lägenheter där första inflyttning skedde under hösten 2017. Föreningen består av ett punkthus i sex våningar, två punkthus i 5 våningar och ett punkthus i 11 våningar. Samtliga hus har källarplan. Adress; Stenroddargränd 1-3, Vevslupsgränd 2 och Barnarpsgatan 115. Cykel och lägenhetsförråd finns i källarplan. 1 miljöstation i entréplan i hus 1. 1 gemensamhetslokal belägen på plan 3 i hus 1. 1 övernattningslägenhet belägen på plan 3 i hus 1 Parkering Till föreningen hör 47 st garageplatser, kostnad 700 kr/mån. Separat kösystem.

Huset ligger precis intill det nya området som kallas "munkviken" med öppen parkmiljö och förskola framför huset. Här kommer det inte att byggas något nytt framför om man är orolig över att utsikten kommer skymmas. En liten innergård finns mellan husen och runt husknuten finns både Hemköp och Wetterhälsan.

Fastigheten är ansluten till fiber med ett multimediapaket via Telia Triple-play med TV, telefoni och Internet. Till månadsavgiften tillkommer en obligatorisk kostnad om 229 kr/månaden.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Om området

Munksjöstaden

Munksjöstaden är beläget några minuter från Jönköping City och i delområdet väster som sträcker sig från högskolan i norr till Skeppsbron i söder. Munksjöstaden sitter i princip ihop med Torpa och Söder med Barnarpsgatan som går igenom och delar av områdena. Den vackra Munksjön gör sitt för att öka trivseln och med den som granne har man inte bara fantastisk utsikt utan även perfekta promenadstråket. Området är väldigt expansivt och det håller på att byggas upp en helt ny stadsdel med kommande Munksjökajen som ska anläggas längs med vattenlinjen så att vattennära promenader blir möjlig längs hela sjön. Förutom sjöliv och kajstråk kommer platsens historiska byggnader ge stadsdelen en alldeles egen karaktär.

Karta

Hör av dig till Amelie Sjöbring eller Jeff Axelsson för mer information!

Amelie Sjöbring

Amelie Sjöbring

Jönköping

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0709-37 00 55

amelie.sjobring@husmanhagberg.se

Jeff Axelsson

Jeff Axelsson

Jönköping

Reg. Fastighetsmäklare

Extra kontaktperson

0709-370075

jeff.axelsson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad