Fornkullegatan 8B

Bilder

  • Såld!

Fornkullegatan 8B , Gräshagen , Jönköping

Varmt välkomna till denna trevliga bostad på våning 3 med balkong i soligt läge. Här är det bara att flytta rakt in i en ljuvlig våning med fräscha ytor!
Välkomnande hall som tar dig vidare till bostadens alla rum. Här blir man bortskämd med en hög standard på badrum och kök samt två rejäla sovrum med gott om ytor, genomgående bra förvaring i hela bostaden och inte minst en trevlig balkong att njuta av, på sommarhalvåret. Perfekt att bjuda hem kompisarna för skönt balkonghäng! Snyggt utförande i köket och gott om förvaringsytor samt fullhöjd på både kyl och frys, detta är ett kök som hade platsat i vilken villa som helst. Badrummen har blivit renoverade de senaste åren och är i snyggt grått och vitt, något som håller stilen i många år framöver.
Man märker av skillnaden av att komma några våningar upp, bostaden är väldigt ljus och ligger bra i huset. Belägen så att man har genomgående ljusinsläpp från två väderstreck.

Stabil brf med god ekonomi vilket gör att du kan bo billigt med låg månadskostnad.

Här ute på Gräshagen är det grönt och skönt och hela området omgärdas av lummiga skogar och lantliga Bårarp nära inpå. Närhet till vacker natur med härliga grönområden, livsmedelsbutik, skola och Jönköping City. Området är beläget endast 10 minuter från Jönköping city. Man har närhet till E4an och bara ett kort avstånd till Högskolan.

77,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 781 kr inkl, värme, vatten, kabel-Tv & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
77,5 kvm
Våning:
3

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

77,5 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkomnande hall med avhängning och snyggt grått golv samt vita väggar. Härifrån tar man sig vidare till en inre hall som leder till alla rummen.

Kök

Renoverat och fräscht kök i snygg, lantlig stil med vita luckor och fasat kakel ovan. Gott om förvaring och arbetsytor, fullhöjd på både kyl och frys samt utrymme för matplats för upp till ca 6 pers. Perfekt när man har vännerna över!

WC/Tvättstuga

Här har det tidigare varit WC men används nu som en tvättstuga inredd med vita kaklade väggar och grå klinker på golv, damma som i badrummet. Här finns tvättmaskin och torktumlare.

Badrum

Vita, helkaklade väggar och grå klinker på golvet. Utrustat med WC, tvättställ med spegel ovan samt duschhörna. Det finns även förberett för tvättmaskin om så önskas. Vill man kan man återställa tvättstugan till gäst WC och flytta in tvättmaskinerna i badrummet.

Vardagsrum

Stort sovrum med gott om plats för både matsalsmöblemang och en stor soffgrupp. Här tar man sig vidare ut på den ljuvliga, soliga balkongen.

Sovrum 1

Rejält sovrum med gott om plats för stor dubbelsäng och extra plus att man har en hel garderobsvägg till förvaring!

Sovrum 2

Bra storlek på rummet där man med lätthet kan har en dubbelsäng. Detta rum används idag som tv-rum/gästrum.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 4, hiss finns ej

Avgift

3 781 kr inkl, värme, vatten, kabel-Tv & bredband

Andel i föreningen

0,98005%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 25 september 2012
Energiklass: C

Förening

Namn

HSB Brf Narva

Om föreningen

Föreningens 5 byggnader är uppförda på 1950-talet. Dessa byggnader har 16 uppgångar på adresserna Fornkullegatan 2, 4, 6, 8 samt Norra Bogesundsgatan 1, 3, 5 och 7. Det är totalt 133 bostadsrätter och 11 lokaler.

Kabel-TV och bredband ingår i avgiften, samt värme, vatten, TV, bredband, trappstädning och gårdsskötsel ingår.

Gjorda renoveringar:
Låsbyte 2016 på samtliga dörrar i föreningen
Dränering av huset på Norra Bogesundsgatan 7 - 2015
OVK, exteriör belysning utanför källardörrarna samt målning av lekutrustning och skjul - 2014
Målning av trapphus och ledbelysning - 2013
Ventilationsrengöring - 2012
Ny plåt på alla skorstenar - 2011
Stamrenovering - 2008
Nyare lägenhetsdörrar
Fasad, balkonger, tak och fönster från 90-tal
Samtliga av föreningens entrédörrar är utrustade med portkod.

Gemensamma utrymmen
I källaren finns det ett cykelförråd. I källaren till husen med adress Norra Bogesundsgatan/Fornkullegatan (L-formade husen) finns gemensamma tvättstugor, torkrum och mangelrum. I föreningen finns ett övernattningsrum som kan hyras för 100 kr/natt i huset på Fornkullegatan 8, där finns en dubbelsäng och toalett samt det finns vattenkokare.

Föreningens bilplatser utgörs av 20 garageplatser samt 31 p-platser med elstolpe (187 kr/mån). I dagsläget är det kö till dessa platser. På omkringliggande gator ställer du bilen gratis.

Källarförråd och vindsförråd.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Om området

Gräshagen

Gräshagen är ett bostadsområde i sydvästra delen av Jönköping och består främst av flerfamiljshus. Gräshagen är ett trivsamt område med närhet till grönområden och Jönköpings stadskärna.

Kommunikation

Gräshagen trafikeras av linjebuss och erbjuder därmed goda kommunikationsmöjligheter.

Närservice

På området finns en livsmedelsaffär och en pizzeria. Ett större utbud finns på det angränsande området Torpa där det finns butiker, restauranger, caféer samt livsmedelsaffärer. Området har en närhet till skog och mark med natursköna strövområden och i omgivningarna finns en idrottsplats med flera fotbollsplaner. I Vattenledningsparken, som angränsar till området, finns grillplatser, naturstigar samt motionsspår. På området finns flera förskolor samt en grundskola upp till skolår 6.

Karta

Hör av dig till Amelie Sjöbring eller Jeff Axelsson för mer information!

Amelie Sjöbring

Amelie Sjöbring

Jönköping

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0709-37 00 55

amelie.sjobring@husmanhagberg.se

Jeff Axelsson

Jeff Axelsson

Jönköping

Reg. Fastighetsmäklare

Extra kontaktperson

0709-370075

jeff.axelsson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad