Torpagatan 3A

Bilder

  • Såld!

Torpagatan 3A , Torpa , Jönköping

Med ett fantastiskt läge i huset, våning 3 närmare bestämt får denna bostad ett vackert ljusflöde från två väderstreck. Lägenhetens kvadratmeter är mycket väl fördelade - Ljust kök med maskinpark, som med sin öppna planlösning ger en fin helhetskänsla med vardagsrummet där parketten nyligen slipats och vitoljats. Rymliga sovrum med generösa förvaringslösningar och ett klassiskt badrum med stilen inredning. Själva fastigheten uppfördes av NCC 2006-2007 och är i mycket gott skick.
Huset ligger nära nya Munksjöstaden som växer fram - Här bor man i ett vackert och bekvämt läge i en expansiv stadsdel med en spännande framtid som tar form.

78 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 660 kr inkl. Värme, vatten och Kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
78 kvm
Våning:

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

78 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkomnande och ljus hall som leder vidare till lägenhetens rum. Till vänster finner ni en stor klädkammare som möjliggör förvaring.

Kök

Smart planerat kök i praktisk vinkel för gott om förvaringsmöjligheter och arbetsplats. Naturlig matplats för flera personer.

Vardagsrum

I öppen planlösning mot kök. Det vitoljade parkettgolvet och de stora fönsterna skapar fantastiskt ljus i bostaden. Trevlig utsikt mot munksjön.

Sovrum 1

I anslutning till vardagsrummet. Vitoljad parkett med gott om plats för stor säng och förvaring.

Sovrum 2

Belägen mot gården och utgången till balkong finns här. Vitoljad parkett och ljusa väggar. Gott om plats för stor säng och möblemang.

Badrum

I anslutning till hallen ligger ett fräscht badrum från byggåret. Helkaklat och med egna tvättmöjligheter med både tvättmaskin och torkskåp samt en praktisk arbetsbänk och förvaring, WC, duschhörna, tvättställ med kommod och spegel ovan.

Balkong

Fantastisk trevlig balkong mot innegården. Soligt söderläge med sol nästan hela dagen! Njut av en kopp kaffe på morgonen eller bjud in vännerna för "balkonghäng" på kvällen!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

4 660 kr inkl. Värme, vatten och Kabel-TV

Andel i föreningen

0%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Förening

Namn

Brf Söderport 1

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Söderport 1 bildades 2006-2007 och har under samma tid byggdes föreningens fastighet. Idag består fastigheterna av total 33 lägenheter, samtliga lägenheter är bostadsrätter. Innegården är mycket trivsam med gräsytor med bänkar samt cykelställ och plats för grillmöjligheter. Lägenheten är belägen en liten bit från munksjön.
PARKERING I fastigheten finns 23 garageplatser. Dessa går att hyra för 600 kr/mån, enskild kö. Två parkeringsplatser, går att hyra för 300kr/mån, enskild kö. Det finns även parkering på omkringliggande gator.
KABEL-TV OCH BREDBAND Fastigheten är ansluten till ComHem där kabel-TV ingår i månadsavgiften. Om man önskar annat alternativ så är Telia fiberanslutning klar i lägenheten att anslutas. Bredband tecknas separat med leverantör.
GEMENSAMMA UTRYMMEN I föreningen finns soprum, cykelråd samt förråd.
ÖVRIGT Trappstädning och trädgårdsskötsel utförs av föreningen.
GENOMFÖRDA RENOVERINGAR 2016 OVK (ventilationskontroll)

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

33

Om området

Torpa

Torpa är ett charmigt och populärt bostadsområde i södra Jönköping som består av bostadsrätter och en del villor. Här hittar man bla kvartersbutiker, bagerier och caféer vilka tillsammans skapar en gemytlig atmosfär.

Kommunikation

Torpa erbjuder goda kommunikationsmöjligheter då området trafikeras av linjebussar.

Närservice

Jönköping är en växande stad med stort utbud av nöjesliv. Här finns något för alla smaker. Smålands Musik och Teater, Konserthuset, Kulturhuset och Tändsticksområdet är några av verksamheterna med ett spännande kulturellt utbud. Jönköping är även känt för att vara en restaurangtät stad med världens alla influenser som alternativ. På Torpa finns allt från livsmedelsaffärer till mindre specialbutiker så som skräddare, restauranger, frisörer och caféer. Området ligger inom gångavstånd till Jönköpings centrum där ett större utbud hittas.

Karta

Hör av dig till Amelie Sjöbring eller Jeff Axelsson för mer information!

Amelie Sjöbring

Amelie Sjöbring

Jönköping

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0709-37 00 55

amelie.sjobring@husmanhagberg.se

Jeff Axelsson

Jeff Axelsson

Jönköping

Reg. Fastighetsmäklare

Extra kontaktperson

0709-370075

jeff.axelsson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad