Nyckelvägen 2

Bilder

  • Såld!

Nyckelvägen 2 , Gräshagen , Jönköping

Modern och exklusiv; stor tvåa belägen i ett lågenergihus med miljö och ekonomi i fokus. Lägenheten präglas av genomgående vitmålade väggar, vitpigmenterad askparkett på golv, fullutrustat kök med extra lyx så som köksö och vinkyl.

Här har man en stor klädkammare och ett rejält tilltaget badrum med praktisk tvättsektion. En inglasad balkong, att mysa på året runt, är bara ytterligare plus i kanten!

Stora och öppna ytor i lägenheten ökar det sociala samspelet mellan familj och vänner vilket innebär härliga stunder att njuta av. Bra förvaringsutrymme i hallen bakom snygga skjutdörrar, klädkammare samt garderobslänga i sovrum.
Fastigheten ligger längst Lovisagatan och har en miljövänlig karaktär med solcellspanel på taket vilket håller nere kostnaderna. Genom tekniska lösningar sker individuell mätning av el, värme och vatten. Alldeles utanför dörren finns ett lugnt och barnvänligt område i en trivsaminnergårdsmiljö med grönska och lekplats. Med närhet till vacker natur och härliga grönområden, livsmedelsbutik, skola och Jönköpings City.

Lägenheten ligger på gränsen mellan Gräshagen och Torpa och har fantastisk utsikt mot skogen. Närhet till Jönköpings Högskola, Friaredalen, Vattenledningsparken samt Jönköpings city och allt att denna vackra stad har att erbjuda. Busskommunikationer precis utanför fastigheten och cykelavstånd till stadskärnan. Varmt välkomna!

79 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 249 kr
Typ:
Lägenhet
Boarea:
79 kvm
Våning:
1, hiss finns

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

79 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter direkt till höger om entrén och garderobsvägg till vänster.

Badrum

Badrummet är helkaklat med vita väggar, en grå fondvägg och mörkgrå klinker. Här finns även en tvättsektion i form av tvättmaskin och torktumlare.

Kök

Påkostat kök från HTH, med ljusa materialval och fina arbetsytor. Fullt utrustat med: Kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, spis, ugn och micro i högskåp, fläkt, vinkyl och en trevlig köksö! Perfekt att samla vännerna kring för att buda på plock eller varför inte inta frukosten här?

Vardagsrum

Ljust och stort vardagsrum med stora fönsterpartier ut mot gården. Här får man plats med stor soffgrupp och matsalsmöblemang. Utgång till balkongen.

Sovrum

Stort sovrum med stora, läckra fönster som sträcker sig, nästan, från golv till tak och vägg till vägg. Här har man gott om plats för dubbelsäng och bra förvaring i form av garderobsvägg som täcker hela kortsidan. Här har man även utgång till balkongen. Tänk att vakna upp här, dra på sig morgonrocken och sätta tassarna på golvet för att kliva rätt ut på den inglasade uteplatsen en ljuv och ljummen vårmorgon. Vardagslyx!

Balkong

Frånbåde vardagsrum och sovrum nås den inglasade balkongen om ca 12 kvm. Smarta och funktionella fönster som går att ställa i ordning för att maximera vyerna och självklart höja trivelsnivån. Ett rum som går att använda året runt!

Genomgående för bostaden är att sin avitmålade, släta väggar och den vitpigmenterade askparketten som gifter sig mycket trevligt till ett skandinaviskt, modernt hem att trivas i. Förutom schysta ytor så har man här ett påkostat kök med bla vinkyl och det är fullt utrustat med alla tänkbara bekvämligheter. Rejält med förvaring, här kan man knappast skylla på att det är stökigt hemma pga förvaringsbrist utan det går att gömma undan precis minsta lilla.
Lågenergi hus som verkligen ligger i framkant med miljötänk och fokuset är på att spara på de ekonomiska resurserna.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 5, hiss finns

Avgift

2 249 kr

Andel i föreningen

2,0819%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Förening

Namn

Brf Lovisagatan

Om föreningen

Brf Lovisagatan förvaltas av Jönköpingsbostäder och äger två lågenergihus med adress Nyckelvägen 2 och 4. Nyproducerade och inflyttningsklara Oktober 2016 med miljö,ekonomi och hög trivsel i fokus. Totalt finns det 50 st lgh i storlek 1 rok - 3 rok. Lågenergihus innebär välisolerade hus som värms till stor del upp av värmen som kommer från människor, hushållsmaskiner och solinsläpp. På så vis förvaltar man befintlig energi vilket är miljövänligt. På båda husen finns solcellspaneler på taken vilket bidrar till närproducerad koldioxidneutral el till husets gemensamma ytor.
Det finns ett individuellt uppmätningssystem för el, värme och vatten för varje lägenhet vilket innebär att man betalar bara för sin egna förbrukning.

Parkering:
Garage, p-plats och carport finns tillgängligt att hyra från föreningen. Det går även bra att ladda elbil på gården.
Garage kostar ca 550 kr/mån
Carport kostar ca 450 kr/mån
P-plats kostar ca 350 kr/mån

Gemensamma utrymmen:
På gården finns ett soprum med sorteringsmöjligheter. Utrymme för barnvagnar och rullstolar finns i husets entréplan.

Wetternet hjälper till med de tekniska förvaltningen i huset. Hus dem finns flertalet leverantörer av TV, bredband och telefoni, man väljer själv vilken man vill samarbeta. Det finns fiber i fastigheten.

Trappstädning och trädgårdsskötsel ombesörjs av föreningen och ingår i månadsavgiften.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

50

Om området

Gräshagen

Gräshagen är ett bostadsområde i sydvästra delen av Jönköping och består främst av flerfamiljshus. Gräshagen är ett trivsamt område med närhet till grönområden och Jönköpings stadskärna.

Kommunikation

Gräshagen trafikeras av linjebuss och erbjuder därmed goda kommunikationsmöjligheter.

Närservice

På området finns en livsmedelsaffär och en pizzeria. Ett större utbud finns på det angränsande området Torpa där det finns butiker, restauranger, caféer samt livsmedelsaffärer. Området har en närhet till skog och mark med natursköna strövområden och i omgivningarna finns en idrottsplats med flera fotbollsplaner. I Vattenledningsparken, som angränsar till området, finns grillplatser, naturstigar samt motionsspår. På området finns flera förskolor samt en grundskola upp till skolår 6.

Karta

Hör av dig till Amelie Sjöbring för mer information!

Amelie Sjöbring

Amelie Sjöbring

Jönköping

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0709-37 00 55

amelie.sjobring@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad