Karins Allé 2

Bilder

Utgångspris

3 250 000 kr

Bevaka slutpriset

Karins Allé 2 , Näset , Lidingö

Ring för privatvisning! I populära brf Fjällräven finns nu en rymlig och yteffektiv 2:a med stor balkong mot skogsparti till salu. Här bor man lugnt, tryggt och modernt med bekvämligheter som hiss, möjlighet till p-plats och stor balkong. Husen på Karins Allé uppfördes med tidlös och vacker arkitektur med fokus på detaljer som bl a rymliga och spännande planlösningar, högt i tak, gott om förvaring och stora fönsterpartier. Det finns även en naturlig koppling tanke att implementera husen med dess vackra omgivning intill skog och natur. Gångavstånd till centrum med matbutik, bussförbindelse, Lidingövallen, Kyrkviken och endast 5 min med buss till Lidingö Centrum och Ropsten.

66 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
4 180 kr
Typ:
Lägenhet
Boarea:
66 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
522
Byggår:
1999
Driftskostnad:
408 kr/månad
Utgångspris:
3 250 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

66 kvm

Rumsbeskrivning
Allmän beskrivning

Husen på Karins Allé är byggda 2000 av JM och är funkisinspirerade med vit puts, entréer i ek och stora fönsterpartier. Arkitekten heter Johan Nyrén och hans grundtanke var funkisinspirerade hus i samklang med den omgivande naturen. Rymliga entréer med kodlås och postboxar. Stora hissar. Gemensam tvättstuga i varje hus och galler försedda källarförråd. Grönt och lummigt mellan husen med lekplatser och stora gräsytor. Läget alldeles intill Grönsta Friluftsområde är unikt.

Hall

Via säkerhetsdörr nås rymlig och möblerbar hall. Garderobsvägg samt städskåp med skjutdörrar intill ena väggen av hallen.

Kök

Praktiskt kök med luckor i ek mot vitt kakel, god arbetsyta och förvaring. Maskinpark bestående av separat kyl och frys, diskmaskin, spishäll, ugn och fläkt. Vacker detalj är ett fönster mot skogsparti intill arbetsbänk. Matplats med rum för 4 sittande intill kök. Här finns även ett större fönsterparti samt access ut till den stora balkongen. Möjlighet finns även att ta ner vägg mot vardagsrummet för att skapa en öppnare och luftigare planlösning.

Sovrum

Ifrån köket nås sovrummet med platsbyggda garderober med skjutdörr, stort fönsterparti i vinkel samt plats för 180 cm säng och ytterligare förvaring.

Badrum

Helkaklat badrum med klinkergolv med värmeslingor. Duschhörna och förberedelse för tvättpelare. Handfat, inbyggd stor spegel, wc och avställningsyta. Mindre fönster över badrumsdörr.

Vardagsrum

Generöst tilltaget vardagsrum med plats för soffa och matplats. Stort härligt fönsterparti utan insyn mot skogspart. Från vardagsrummet finns den andra utgången till balkongen.

Balkong

Stor härlig balkong med access från två rum. Plats för större möblering och växter. Fri vy mot skogsparti. Då huset är byggt i souterräng är känslan att man befinner sig ganska högt upp. Möjlighet till inglasning. Syd/ost-läge.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 6, hiss finns

Pris

3 250 000 kr Utgångspris

Avgift

4 180 kr

Driftskostnad

4 900 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 900 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

2,1669%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1999

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 28 juni 2010
Energiklass: -
Energiprestanda: 139 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Bostadens interiör är från byggåret med genomgående ekparkettgolv och ljus tapet. Även maskinpark, badrum och förvaring. Bostaden är omhändertagen och säljaren är första ägaren till bostaden. Visst förädlingsbehov.

Övriga byggnader

Källarförråd om x kvm.

Förening

Namn

BRF Fjällräven

Om föreningen

Gemensam tvättstuga finns samt cykel- och barnvagnsrum. Säkerhetsdörr med stålkarm, portkod och postfack för varje lägenhet. Morgontidningen levereras i tidningshållare utanför dörren.

Förening består av totalt 34 lägenheter fördelade på två bostadshus där samtliga av dessa är BR-lägenheter.

Överlåtelseavgift debiteras köparen och pantsättningsavgift debiters låntagaren.

Antal lägenheter

34

TV och Bredband

Föreningen är ansluten till ComHems kabel-TV-nät med möjlighet att ansluta digital-TV, internet
och telefon (IP-telefoni). Det som ingår i avgiften är grundutbud digital-TV, 100 Mb bredband och
IP-telefoni abonnemang.

Parkering

Det finns 12 garage samt 26 p-platser längs gatan. Garage kostar ca 450 kr/mån och p-plats kostar ca 200 kr/mån utan elstolpe och ca 250 kr/mån med elstolpe. Separat kö. Fri parkering i området.

Om området

Näset

Lugnt och centralt område på Lidingö med närhet till natur och grönområden med fina promenadstråk. I närområdet finns även idrottsanläggning med bland annat fotbollsplaner, ishockeyrink, golfbana, tennishall samt Kyrkvikens småbåtshamn.

Kommunikation

Goda kommunikationer med buss till Ropsten, tar ca 10 minuter.
Med bil tar det ca 15 min till Stockholms innerstad.

Närservice

Vid Källängstorget finns livsmedelsaffär och spelombud, restaurang, pizzeria och frisör. Skola och dagis finns i området.

Parkering

Gratis parkering på gatan.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Sebastian Granath för mer information!

Sebastian Granath

Sebastian Granath

Lidingö

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-751 44 20

sebastian.granath@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad