Norra Hamnpromenaden 5

Bilder

Utgångspris

6 400 000 kr

Bevaka slutpriset

Norra Hamnpromenaden 5 , Gåshaga , Lidingö

Med bästa läge intill strandpromenaden finns denna väldisponerade 4:a med härligt gavelläge och inglasat uterum i fint solläge med utgång mot grönskande park. Generöst tilltagna sociala ytor i öppen planlösning med härligt ljusinsläpp. Här infinner sig känslan av att bo i hus med direkt access till gräsytor och hav, ett stenkast bort finns badholmen med sandstrand. Tre möjliga sovrum varav master bedroom har ett fint burspråk med sjöutsikt. Två badrum med dusch varav det större även är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har genomgående parkettgolv samt fina detaljer som innerdörrar och hallgarderob i ek. Garage, separat kö.

Gåshaga är ett populärt område för den som vill bo i ett modernt boende i skärgårdsmiljö. Gåshaga är beläget på Lidingös sydöstra del och ligger ca 20 min från Stockholm city med bil. Goda kommunikationer med Lidingöbanan som från Gåshaga Brygga till Ropstens tunnelbanestation tar ca 20 min. Här finns även skärgårdsbåtarna som tar dig in till Stockholm city eller ut i skärgården. Gåshaga är ett lugnt och harmoniskt område med naturen och havet utanför dörren. För den sportintresserade finns gym, padel och flertalet promenad- och löparspår. I närområdet finns även ridskola och golfbana (9-håls bana). I området finns restaurangen Bryggan, Hotell/Restaurang Pier 16 samt sushi restaurang. På nära gångavstånd finns badplats med stege och liten sandstrand för barnen. På gångavstånd finns förskola och skola.

104 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 999 kr inkl värme, VA och kabel-tv.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
104 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
913
Byggår:
2007
Driftskostnad:
871 kr/månad
Utgångspris:
6 400 000 kr

Mer information

Visningar

Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

104 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkomnande och rymlig hall med bra plats för avhängning i garderob med skjutdörrar. Mörkgrå klinkergolv. Infällda spotlights. Säkerhetsdörr.

Kök

Kök med vita släta luckor i snygg kontrast mot tegelvägg med öppna förvaringshyllor ger rummet en fin karaktär. Maskinellt är köket väl utrustat med vitvaror från Siemens; spishäll, fläkt, inbyggd varmluftsugn och micro, integrerad diskmaskin samt fullstor kyl och frys. Stämningsfull skorstensfri kamin (se vägghylla kök) höjer mysfaktorn. Köksö på hjul. Stor matplats invid fönster. Belysning i form av infällda spotlights. Parkettgolv som enhetligt löper vidare i vardagsrummet.

Vardagsrum

Vardagsrum i öppen planlösning mot kök med stora fönsterpartier som ger de sociala ytorna ett fantastiskt ljusinsläpp och rymd. Utsikt mot grönskande grönområde.

Uterum

Via vardagsrummet nås ett inglasat uterum i bästa solläge. Trätrall och infravärme. Skjutdörrar i glas öppnar upp mot grönytor och lekpark.

Badrum 1

Stort badrum med helkaklade väggar samt klinkergolv med golvvärme. Dusch med infällbara glasdörrar samt handfatskommod och wc. Tvättmaskin och torktumlare samt arbetsbänk med skåpsförvaring ovan. Fönster.

Badrum 2

Helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme. Dusch med infällbara glasdörrar, handfat samt wc.

Master bedroom

Väl tilltaget sovrum med fint burspråk med sjöutsikt. Gott om plats för dubbelsäng. Parkettgolv.

Sovrum 2

Rymligt sovrum som nås via vardagsrum. Fönster i två väderstreck och parkettgolv.

Sovrum 3

Via hall nås ett mindre sovrum/arbetsrum med sjöutsikt. Belysning i form av spotlights samt parkettgolv.

Förråd

Till lägenheten disponeras ett förråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 5, hiss finns

Pris

6 400 000 kr Utgångspris

Avgift

5 999 kr inkl värme, VA och kabel-tv.

Driftskostnad

10 457 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 7 200 kr
Försäkring: 3 257 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

1,37%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2007

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 19 februari 2019
Energiklass: D

Förening

Namn

Brf Gåshaga Pirar 5

Om föreningen

Brf Gåshaga Pirar 5 äger fastigheten Cisternen 2 som 2005-2007 bebyggdes med fem flerbostadshus. Föreningen upplåter 73 lägenheter med bostadsrätt. Uppvärmning via Fjärrvärme.

I närområdet finns en fin strandpromenad, grönområden och badholmen med sandstrand. För de mindre barnen finns en lekplatsen och för de större barnen finns fotbollsplan på gång- och cykelavstånd.

En gästlägenhet med egen uteplats finns att hyra i bottenvåningen på Norra Hamnpromenaden 1. Hyra är 400 kr/natt.

Föreningens gemensamma tvättstuga finns i hus nr 5.

Bostadsrättsföreningarna Gåshaga Pirar 1-5, Stapelbädden, Radhusen på Lotsvägen, företagare längs Södra Hamnpromenaden, Lidingö Stad, Genova Gåshaga AB (som äger bl.a. båtplatserna) ingår tillsammans i Gåshaga Hamnpromenads Samfällighetsförening (även kallad GA1). Samfälligheten förvaltar och underhåller Södra Hamnpromenaden och Norra Hamnpromenaden från restaurang Bryggan på den norra sidan fram till trappan till restaurang Pier 16 på den södra sidan. Pirar och badholmen ingår också. I förvaltningen ingår att underhålla trädäcken och badholmen samt se till att belysningen fungerar och att vinter- och sommarunderhåll sköts. Gåshaga Pirar 5:s andel av föreningen är drygt 16% (73 av 439 andelar=16,63 %).

Organisationsform

Bostadsrättsförening

TV och Bredband

Comhem distribuerar sitt analoga grundutbud, i dagsläget 17 kanaler, till samtliga lägenheters Comhem-uttag. Kostnaden för Comhems analoga grundutbud ingår i hyran.

Föreningen har avtal för gruppanslutning av TV, bredband och bredbandstelefoni med Telia. Kostnaden för Telias TV, bredband och bredbandstelefoni är 399 kr/månad och faktureras via hyresavin.
Telias grundutbud "Stor" ingår i paketet, idag med cirka 45 kanaler bla HBO Nordic.
Bredband har hastighet 50/8 - 100/10 Mbits/s. Modemet har trådlös router inbyggd.
Ingen fast månadsavgiftutgår för telefoni, samtalsmarkeringarna betalas enligt prislista.
Föreningen äger installerad utrustning och skall således lämnas kvar vid ägarbyte.

Parkering

Som medlem i föreningen finns möjlighet att hyra garageplats i föreningens gemensamma garage. Kostnaden för en garageplats är för närvarande 650 kr/månad och faktureras via hyresavin. Garaget öppnas med nyckel, men möjlighet finns att köpa en fjärrkontroll som öppnar garagedörren.

P-tillstånd utomhus för gäst kan beställas via föreningen.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Om området

Gåshaga

Gåshaga är ett nyare område på sydöstra delen av Lidingö mot Hustegafjärden och Höggarnsfjärden som erbjuder moderna boenden i skärgårdsmiljö. Området började i tidigt 2000-tal att bebyggas med flerbostadshus, radhus och friliggande villor. Till stan tar du dig via bil, Skärgårdsbåtar eller Lidingöbanan. Längs vattnet går härliga promenadstråk med utsikt över Stockholms inlopp och Kyrkviken.

Kommunikation

Gåshaga ligger ca 20 min från Stockholm city med bil. Goda kommunikationer med Lidingöbanan som från Gåshaga Brygga till Ropstens tunnelbanestation tar ca 20 min. Med Waxholmsbåtarna kan man båtpendla till Stockholm City på 35 min och att åka till Vaxholm tar ca 20 minuter.

Närservice

I området finns restaurangen Bryggan, Hotell/Restaurang Pier 16. Småbåtshamn samt sushi restaurang, de nybyggda stenpirarna och badplats med stege och liten sandstrand för barnen in mot Kyrkviken. Ekholmsnäs slalombacke och 9-håls golfbana med driving range. På gångavstånd finns skolor, dagis, matvaruaffärer och gym.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Heléne Nordin Lagerträd för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad