Optikvägen 3

Bilder

  • Såld!

Optikvägen 3 , Lidingö , Lidingö

Precis intill vattnet i nya och attraktiva Dalenum ligger denna välplanerade 2:a näst högst upp i huset med fina materialval, stor inglasad balkong och sjöutsikt. Hiss och garage i huset. Närhet till kommunikationer, service, gym och endast 15 min till Stureplan.

63 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 716 kr Tillägg 212 kr för Telia Triple Play (tv, telefoni och bredband).
Typ:
Lägenhet
Boarea:
63 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
11404
Byggår:
2014/2015
Driftskostnad:
391 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

63 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkomnande hall med delvis klinkergolv och parkettgolv. Skjutgarderober med spegelglas. Viss yta för möblering. Vitmålade väggar.

Sovrum

Rymligt sovrum med plats för 180 cm säng och arbetshörna. Fönster i fritt läge samt garderobslänga. Vitmålade väggar samt fondvägg med tapet. Ekgolv.

Badrum

Stort badrum med grått klinkergolv mot vitkaklade väggar med stora plattor. Duschvägg, handfat, badrumsskåp och toalett. Tvätthörna med tvättmaskin och torktumlare samt arbetsbänk och skåpförvaring.

Kök

Arbetsvänligt kök med gott om arbetsyta på bänkskiva i ek. Här finns gott om skåpförvaring som går i vit ton och rostfria vitvaror från Electrolux. Induktionshäll, separat ugn samt microugn, kyl/frys och diskmaskin integrerad. Idag finns en öppen planlösning mot vardagsrummet men tillval fanns att ha en vägg mellan kök och vardagsrum. Trevlig matplats för 6 personer intill fönstret och vacker vy ner mot Stockholms inlopp.

Vardagsrum

Inbjudande vardagsrum med plats för större soffgrupp och access till den inglasade balkongen och utsikten. Vardagsrummet ger möjlighet att skapa ett mindre extra sovrum/arbetsrum med fönster. Ekparkettgolv och vitmålade väggar.

Inglasad balkong

Rymlig och ljus balkong på 13 kvm med vacker vy över området och Stockholms inlopp. Sol långt in på eftermiddagen. En utbyggnad med glasat tak som ger växthuskänsla. Glasväggarna går att öppna runt om och har även plisségardiner som går att hissa upp och ned. Här finns utrymme för soffgrupp och matbord.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 5, hiss finns

Avgift

3 716 kr Tillägg 212 kr för Telia Triple Play (tv, telefoni och bredband).

Driftskostnad

4 694 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 694 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

0,01011%

Andel av årsavgiften

1,01127%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2014/2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Frånluftssystem med värmeåtervinning

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 1 mars 2015
Energiklass: C
Energiprestanda: 76 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Smarta tillval såsom kompostkvarn, som sparar både miljö och många steg till sopsugsnedkastet, förstärkta väggar för att öka möjlighet till väggfast möblering och ljudisolerande effekt. Massiva innerdörrar.

Yteffektiv lägenhet med möjlighet att skapa ytterligare ett mindre sovrum i del av vardagsrum. (se alternativ planritning) Fina materialval, många fönster och vy från samtliga rum. Gott om förvaring, tvättmöjlighet i badrum och trevlig barlösning i köket. Rymlig unik balkong med inglasning hela vägen. Även del av balkongens tak är i glas, vilket ökar ljusinsläpp och rymd.

Förening

Namn

Brf Ängsparken Dalenum

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

75

TV och Bredband

Telia Triple Play. Kommunikationslösning där fastigheten försörjs med Telefoni, TV och Data via fiber, där ett lokalt nät finns uppbyggt för försörjning till och i lägenheterna.

Parkering

Föreningen disponerar över 79 st varmgarageplatser (1000 kr/mån) med avsikt att kunna erbjuda varje medlem en egen plats. Nås via källarplan med hiss rätt ner och 4 öppna parkeringsplatser (besöksparkeringar).

Renoveringar

Nyproducerat med inflytt 2014/2015.

Ekonomi

Se årsredovisning.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Övrigt

Föreningen har en gästsvit med sovrum för fyra personer, badrum, pentry och sällskapsrum. Kan bokas för 300 kr/natten.

Föreningen har barnvagnsförråd, cykelrum och ett fastighetsförråd.

För mer information se senaste årsredovisning, stadgar eller besök föreningens hemsida. www.angsparken.se

Om området

Lidingö

Bostadsområdet Dalénum är ett underbart område som erbjuder närhet till vatten och natur samt restaurang, träningsanläggningar och större matvarubutiker. För den sportintresserade finns Ekholmsnäs skidanläggning, som ligger mitt på Lidingö, finns möjligheter till utförsåkning och slalomskola. Längd skidspår genom vacker natur finns på flera ställen på ön. För spårningen står Lidingö skid- och orienteringsklubb. Skridskobana plogas på Kottlasjön om vintrarna, och på flera andra platser plogas skridskoisar. Gångsätrahallen har inomhusbassäng, sporthall, motionslokal och gym. Lidingövallen har konstgräs för en lång fotbollssäsong, friidrott och gym. Ishallen Childhoodhallen i Högsätra ägs och drivs av Lidingö stad. Bland många andra anläggningar för sport i närheten kan nämnas skateboardpark och dirtbana för BMX. Samt golfbanor i Sticklinge och Ekholmsnäs.

Kommunikation

Det finns flera kommunikationer in till city med båt, tåg eller buss. Lidingöbanan nås från Agastation ca 500 meter som tar ca 11 min till Ropsten. Spårväg City från Nybroplan och Kungsholmen kommer i framtiden att anknyta till Lidingöbanan ända till Gåshaga station.

Närservice

På promenadavstånd finns en Ica Kvantum, Willys och mindre centrum (Larsberg) med bank, restaurang och gym. Även Skärsätra ligger på promenadavstånd med saluhall och servicebutiker.

Karta

Hör av dig till Sebastian Granath för mer information!

Sebastian Granath

Sebastian Granath

Lidingö

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-751 44 20

sebastian.granath@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad