Gamla Kronvägen 49

Bilder

Utgångspris

2 695 000 kr

Bevaka slutpriset

Gamla Kronvägen 49 , Partille Port , Partille

På Partilles populära köpgata kommer ni ha möjlighet att förvärva en nyproducerad lägenhet med en hög genomgående standard med öppen och social planlösning. Bostaden har smakfullt uppförts och stod klar under 2019 med fina och ljusa materialval som tillsammans med stora fönsterpartier som skapar en härlig och luftig atmosfär. Samtliga utskick är oanvända. Med väl tilltagna rum kan ni enkelt inreda efter önskat behov. I köket och vardagsrummet finner ni en naturlig del för ett större matsalsbord och ett rejält utrymme för soffgrupp. tv-möbel och soffbord. I sovrummet rymmer man utan problem en större dubbelsäng. Köket erbjuder all maskinell utrustning som ni kan tänka er att behöva för att bjuda över nära och kära för en god middagsbjudning. I köket finns det gott om förvaring som gömmer sig bakom skåpluckorna och ytor att arbeta på. Balkongen om ca. 8 kvm, har ni utrymmer för ett ordentligt utemöblemang i ett soligt söderläge. Här kommer ni säkerligen att spendera många timmar på de mer behagliga dagarna under året. Det moderna helkaklade badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Till bostaden kommer en rymlig klädkammare och ett förråd som ni har direkt anslutning till via bostaden. Detta är en bostad ni säkerligen kommer att trivas i mitt i Partille Centrums citykärna.

Föreningen som ingår i en samfällighet med grannföreningarna har man möjlighet att nyttja den trevliga innergården med flertalet utemiljöer för avslappning och umgänge med grannar. För den med gröna fingrar finns ett gemensamt växthus att tillgå.

Partille är ett snabbväxande och mycket attraktiv område inte alls långt från Göteborgs pulserande stadsliv. Området erbjuder er alla önskade nödvändigheter som ni kan tänka er att behöva med flertalet närliggande matbutiker, shopping, restauranger, gym, apotek, systembolag, frisörsalonger, vårdcentral etc. I populär köpcentrumet Allum är utbudet enormt. Ett kort promenadavstånd bort ni ni kommunala förbindelser i form av buss och tåg som på en kort åktur tar er in till Göteborgs innerstad. I närheten finner ni flertalet skolor för samtliga åldrar. Det här är ett område att verkligen trivas i.

64 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 913 kr I den angivna avgiften ingår värme, digital-tv och ip-telefoniabonnemang via Telia Triple Play. I månadsavgiften ingår även digital-tv (paket lagom) och bredband (100 Mbit/s)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
64 kvm
Våning:
4, hiss finns
Byggår:
2019
Driftskostnad:
55 kr/månad
Utgångspris:
2 695 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

64 kvm

Rumsbeskrivning

Från innergården alternativt från Gamla Kronvägen når ni bostaden med hissen som tar ni er upp till plan fyra. Det är här ni stiger in i denna nyproducerade bostad. Ni möts av en öppen och ljus planlösning med en rymlig hall. Direkt till vänster om ytterdörren finns ett förrådsutrymme med möjlighet för att hänga av er ytterkläder och ställa ifrån er skor. Till höger finns ytterligare två platsbyggda garderober. Golvet pryds av ett ekparkett som är likaså de vita väggarna är genomgående i hela bostaden.

Till höger om ytterdörren når ni bostadens väl tilltagna badrum. Badrummet med sin nyproduktionsstandard går i behagliga kulörer med ett grått klinker och vitt kakel båda i kvadratisk form. Inredningen består av WC, handfat med kommod från Vedum, ett spegelskåp med belysning, handdukstork och dusch med glasdörrar. I badrummet finner ni även tvättmaskin samt torktumlare med en arbetsbänk direkt ovanför denna maskinella utrustning som gör det smidigt att vika ihop tvätt.

Vidare in i bostaden når ni bostadens självklara plats för socialt umgänge. Med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum kommer har ni gott om plats för att inreda. Den maskinella utrustningen i köket består av induktionshäll, inbyggnadsugn med varmluftsfunktion,fläkt, micro, K/F. Bakom de vita skåpluckorna gömmer sig gott om förvaring. Dessa kombineras ihop med vitt rektangulärt stänkskydd och ett laminat i grått. Från denna öppna yta når ni bostadens balkong om ca. 7 kvm. I vardagsrummet får ni utan problem plats för ett större soffmöblemang med önskad övrig inredning.

På balkongen får ni plats för ett väl tilltaget utemöblemang av önskat slag. Med ett söderläge blir ni ordentligt bortskämde med soltimmar året om. Här har ni ett insynsskyddat läge med ett bra avstånd till nästkommande byggnad på andra sidan.

För en god natts sömn blir sovrummet det självklara valet. Med fönsterpartier som vetter ut mot den lugna innergården sover ni här i ett ostört läge från trafikerade gator. Här rymmer man en dubbelsäng med tillhörande möblemang. Från sovrummet når ni bostadens rymliga klädkammare som står redo för er att bara flytta in era saker i.

Varmt välkomna på visning!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 7, hiss finns

Pris

2 695 000 kr Utgångspris

Avgift

3 913 kr I den angivna avgiften ingår värme, digital-tv och ip-telefoniabonnemang via Telia Triple Play. I månadsavgiften ingår även digital-tv (paket lagom) och bredband (100 Mbit/s)

Driftskostnad

660 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 160 kr
VA: 350 kr
Försäkring: 150 kr

Kommentar

Totalkostnaden för hushållsel inkluderar nätavgift och förbrukning. Lägenheterna har separat mätning av kall- och varmvatten. Driftkostnaderna är baserade på schablonvärden då ingen bott i bostaden. Driftkostnaderna kan komma att variera och beror på antalet boende i bostaden, personlig förbrukning och personliga avtal.

Andel i föreningen

2,334%

Andel av årsavgiften

2,33%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2019

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

FTX, mekanisk till- och frånluftsvention

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Partille 11:66

Övriga byggnader

Till bostaden hör ett förråd.

Förening

Namn

Brf Glädjen Partille Port

Om föreningen

Brf Glädjen är den andra etappen av Partille Port. En helt ny, levande stadsdel mitt i stan, nära skolor, butiker, vård, träning, skog och sjöar, idrott och kultur. Eventcentret Partille Arena, Kulturum, Allum och Säveån är bara några av Partille Ports många goda grannar.

Inom föreningen finns teknikutrymme och barnvagns- och rullstolsrum.

De lägenheter som inte har förråd på vinden har förrådsutrymme inom lägenheten.

I Brf Glädjen får du ett kvalitetsboende i slutet kvarter - som en egen liten by mitt i stan med ett mysigt, gemensamt växthus på innergården. I bottenvåningen finns affärer, bland annat en stor matvaruaffär. Alldeles utanför porten nås busshållplats där buss till och från Göteborg passerar. Ytterligare busslinjer finns vid Allum och från Partille station finns pendeltåg som trafikerar Göteborg C-Alingsås.

Föreningen har tillsammans med Brf Lyckan och Brf Kärleken tillgång till en fantastisk innergård där det bland annat finns plats för lek, odling och umgänge med grannar. Ett gemensamt växthus kommer även att finnas på gården.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

40

TV och Bredband

Föreningen har tecknat ett avtal med Telia som ingår i månadsavgiften. Via Telia Triple Play ingår bredbandstelefoni, digital-tv Lagom samt bredband (100 Mbit/s)

Parkering

Det finns gemensamt totalt 163 parkeringsplatser för hela kvarter 4 i en samfällighet. 38 stycken av dessa tillfaller Brf Glädjen Partille Port. I området finns i övrigt besöksparkering, handikappanpassade p-platser, markparkering till handel samt laddningsplatser för elbilar.Kostnaden för en parkeringsplats uppgår till ca. 1000 kr/mån.

Ekonomi

Ändring av månadsavgift är ej känt per dagens datum 2019-09-23.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Föreningen tillåter delat ägande.

Äger föreningen marken?

Föreningen äger marken.

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Om området

Partille Port

Välkommen till Partille Port. En helt ny, levande stadsdel mitt i stan, nära skolor, butiker, vård, träning, skog och sjöar, idrott och kultur. Eventcentret Partille Arena, Kulturum, Allum och Säveån är bara några av Partille Ports många goda grannar.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Adriano Di Feola för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad