Korsängen 11

Bilder

  • Kommande®
  • Såld!

Korsängen 11 , Sävedalen , Partille

På en mycket attraktiv och omtyckt adress i södra Sävedalen har ni nu ett ypperligt tillfälle att förvärva ett totalrenoverat radhus i absolut särklass. Radhuset som disponeras på tre separata plan har en synnerligen väl genomtänkt planlösning med både rymlig och väl tilltagen terrass och balkong. Fastigheten som håller en hög genomgående standard har smakfullt renoverats med påkostade och gedigna materialval. Här syns det tydligt att man haft ett öga för detaljer. Här är det bara att flytta in och börja inreda efter önskat behov och smak. Med stora fönsterpartier i två väderstreck får bostaden ett fint och behagligt balanserat ljusinsläpp. När dagsljuset långsamt övergår till mörker har man installerat spotlightsystem i taket som belyser bostadens samtliga rum som går att justera efter önskad beslysning. På de mer behagliga sommardagarna kan ni avnjuta en lyxfrukost på bostadens balkong med morgonsol. Kvällstid kommer ni säkerligen att spendera många timmar på bostadens altan i västerläge tillsammans med nära och kära där ni kan avnjuta kvällssolen. För den som gillar att hålla i sociala tillställningar är bostaden absolut optimal, med kök på samma plan som till vardagsrum, altan och balkong. I det nedre planet finner ni ett stort och rymligt sällskapsrum som barnen säkerligen kommer att uppskatta. På det övre planet finner ni sovrummen där ni kan lägga er för en god natts sömn. Bostadens badrum som håller hög standard ger er känslan av att vara incheckade på ett påkostat hotell. Här kommer ni och barnen stormtrivas i lugna och grönskade omgivningar.

Inspireras av drönarfilmen över bostaden och området: https://vimeo.com/346160802

Sävedalen är ett populärt och ett självklart val för val för många barnfamiljer. Här har ni direkt närhet till förskolor, skolor samt idrottsanläggningar för aktivitet och motion. I grannskapet hittar ni allt ni kan tänka er att behöva med en kort biltur bort till Allum och Partille centrum med sitt stora utbud av matbutiker, shopping, apotek och restauranger. Ett kort promenadavstånd bort finner ni på Sävedalens köpgata med matbutiker, frisör och vårdcentral. I området som är mycket barnvänligt kommer barnen säkerligen träffa på nya lekkamrater. Kommunikationer finner ni strax intill fastigheten i form av linje 514 som smidigt tar er in till Partille centrum eller Göteborgs innerstad.

Varmt välkomna på visning!

120 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
120 kvm
Biarea:
25 kvm
Tomtarea:
160 kvm
Byggår:
1979
Driftskostnad:
2 479 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 sovrum

Boarea

120 kvm

Biarea

25 kvm

Rumsbeskrivning

På en mycket attraktiv och omtyckt adress i Södra Sävedalen välkomnas ni varmt till fastigheten på Korsängen 11. Här har ni möjlighet att parkera två fordon precis utanför fastigheten. Ni har ytterligare ett utrymme för att parkera ett fordon via garaget som ni hittar i fastighetens huskropp.

Ni välkomnas in till en ljus hall med möjlighet för att hänga av er ytterkläder och ställa ifrån er skor direkt till vänster. Här möts man direkt av ett nyrenoverat hem som präglas av fina detaljer och påkostade materialval. Radhuset som disponeras på tre separata plan har synnerligen en väl genomtänkt planlösning. Golvet i hallen består av ett rektangulärt lättstädat klinker i grått, något som säkerligen kommer att uppskattas, speciellt de med barn. Vidare in övergår golvet till vitbetsad ekparkett, som likaså som bostadens väggar i vitt är genomgående i hela bostaden. Under den vitmålade trappan till höger om ytterdörren finner ni utrymme för önskad förvaringsmöbel, alternativt kan man här bygga någon form av ett smidigt garderobssystem. I bostaden har man installerat spotlights som belyser samtliga rum genom hela fastigheten som går att dimma.

Vidare in i bostadens första plan finner ni ett par dörrar till vänster om ytterdörren. Den första tar er in till bostadens garage med grått kvadratisk klinker som pryder golvet. Här finns gott om utrymme för ett fordon och god plats för diverse verktyg.
Bakom andra dörren hittar vi tvättstugan. Tvättstugan är helkaklad i ljusa toner och utrustad med maskinell utrustning i form av en tvättmaskin. Det finns gott om plats för att vika ihop nytvättad tvätt på arbetsbänken och goda förvaringsutrymmen för tvättmedel och diverse städ produkter. En praktiskt vask uppskattas alltid i en tvättstuga. På plan ett finner vi ett väl tilltaget hobbyrum. Vad sägs som en biosalong, ett gym eller spelrum? Det är era drömmar som bestämmer.

Uppför trappan stiger ni upp till plan två. Här finner vi sociala utrymmen i form av kök, vardagsrum samt utemiljöer i form av terrass och altan. Med härliga utrymmen för sociala tillställningar kommer ni här säkerligen att spendera många timmar tillsammans med era barn, familj och goda vänner.

Köket som definitivt kommer att vara den matlagningsintresserades dröm, har ni möjlighet att imponera med er matlagningskunskaper för era gäster. Den maskinella utrustningen består av separat K/F, varmluftsugn med ångfunktion, induktionshäll med fläkt, diskmaskin samt micro. Allt ni kan tänkas att behöva för en lyckad middagsbjudning förutom verktyg och känsla för matlagning! Välkomstdrink och aptitretare kan prydligt ställas fram på den stora köksön där gästerna kan mingla runt i väntan på förrätten. Bakom de vita skåpsluckorna finner ni god förvaring. Köket erbjuder även gott om utrymme för arbete på bänkskivorna i mörkt laminat. Stänkskyddet går i ett grått kvadratiskt kakel. Stora fönsterpartier skänker in rikligt med ljus, något som bostaden präglas av på plan två.

Strax intill köket på fastighetens östra sida finner vi en väl tilltagen terrass med rikligt med utrymme för fint utemöblemang. Här har man morgon- och förmiddagssol. Njut av en härlig lyxfrukost och finn dig i lugnet på Korsängen 11.

Plan ett är disponerat med ett av bostadens två badrum. Badrummet är helkaklat med ljusa och gedigna materialval. Inredningen består av WC, dusch utrustad med takdusch, handukstork och ett inbyggt handfat med förvaringsmöjligheter. Ovanför handfatet finner vi en spegel med belysning. Golvvärme är en extra komfort som är svår att inte tycka om!

För en god natts sömn stiger familjen upp till bostadens tredje och sista plan. Planet disponeras med en hall, två identiska, men spegelvända rum och ett litet mindre sovrum som idag används som barnrum och kontor. Samtliga rum erbjuder gott om utrymme för att inreda efter önskan.

På det tredje planet finner vi det större badrummet som både är utrustat med jacuzzi och dusch med takdusch. Den övriga inredningen består som i det andra badrummet av ett inbyggt handfat med spegel ovanför och handdukstork. I och med att badrummet finnes på det högsta planet finns ett takfönster som släpper in ett behagligt ljusinsläpp.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans gavelradhus i suterräng

Byggnadsår

1979

Uppvärmning

El- vattenburen värme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Grundläggning: Suterräng
Stomme: Lättbetong, trä
Fasad: Puts, trä och plåt
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Lättbetong
Tak: Betongpannor, plåt

Övrigt

Fastigheten har invändigt totalt renoverats.

Fastighetsbeteckning

Ugglum 4:587

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

29 752 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 10 108 kr
El: 6 500 kr
VA: 1 828 kr
Väg, samf: 8 700 kr
Försäkring: 2 616 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Driftskostnaderna kan komma att variera och beror på personlig förbrukning och personliga avtal.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 274 000 kr, varav byggnadsvärde 2 040 000 kr

Summa pantbrev

3 788 700 kr

Tomt

Areal: 160 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Samfällighet, servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Partille Ugglum GA:15, Gemensamhetsanläggning: Partille Ugglum GA:5

Om området

Sävedalen

Sävedalen är ett populärt och ett självklart val för val för många barnfamiljer. Här har ni direkt närhet till förskolor, skolor samt idrottsanläggningar för aktivitet och motion. I grannskapet hittar ni allt ni kan tänka er att behöva med en kort biltur bort till Allum och Partille centrum med sitt stora utbud av matbutiker, shopping, apotek och restauranger. Ett kort promenadavstånd bort finner ni på Sävedalens köpgata med matbutiker, frisör och vårdcentral.

Kommunikation

Kommunikationer finner ni strax intill fastigheten i form av linje 514 som smidigt tar er in till Partille centrum eller Göteborgs innerstad.

Parkering

Garage finns i huskroppen. Här får man plats för ett fordon. Ytterligare fordon kan stå på fastighetens uppfart.

Karta

Hör av dig till Adriano Di Feola för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad