Smedbodalsvägen 13

Bilder

  • Såld!

Smedbodalsvägen 13 , Mellby , Partille

Nu har ni ett ypperligt tillfälle att förvärva en charmig vindsvåning i ett stillsamt villaområde nära både natur och Partille centrum. Till bostaden som hör till en mindre förening har man en vacker grönskande trädgård och uteplats att tillgå. Planlösningen som synnerligen väl genomtänkt erbjuder stora ytor för socialt umgänge och har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Detaljer som är typiska för en vindvåning träder fram i form av takfönster, träbjälkar och vinklar som är ovanliga för sinnet. Bostaden når man via trappuppgången eller via sin alldeles egna hiss som tar en upp direkt in till bostaden. Här kommer ni säkerligen att stormtrivas!

Se drönarfilm över bostaden: https://vimeo.com/342748626

På Smedbodalsvägen bor ni på en attraktiv adress i ett lugnt beläget villaområde. I grannskapet hittar ni allt ni kan tänka er att behöva. Bara ett kort promenadavstånd bort når ni Partille centrum och Allum med sitt stora utbud av matbutiker, shopping, gym och restauranger av olika slag. Goda kommunikationsmöjligheter hittar ni i form av Partille station som tar er in till Göteborgs innerstad på drygt 10 minuter, och från Partille centrum finns flertalet busslinjer att välja på. Här bor ni i ett populärt område med närhet till förskola, skola och gym. För den som gillar natur finner ni ett stenkast från fastigheten med trevliga promenadstråk.

Varmt välkomna på visning!

55 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 364 kr I månadsavgiften ingår vatten, uppvärmning samt fiber.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
55 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
1003
Byggår:
1947
Driftskostnad:
583 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

55 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till Smedbodalsvägen i ett gemytligt villa kvarter. Bostaden når ni antingen via föreningens trapphus eller via egen hiss som tar er upp till våning tre. Ni stiger in till fastigheten från trädgården. På våning två finner ni ytterdörren som tar er in till bostaden med möjlighet att hänga av er ytterkläder och ställa ifrån er skor direkt till höger. Den vitmålade trappan kombineras ihop med väggar målade i en behaglig turkos ton. Välkomna upp!

Ni möts av en bostad utöver det vanliga. Vindsvåningen präglas av typiska detaljer som högt i tak, bjälkar, takfönster och biutrymmen. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör bostaden social och perfekt för den som önskar att ha över familj eller gäster. Rakt fram när ni stiger upp för trappan ser ni köket som tack vare takfönstret ger ett generöst och härligt ljusinsläpp. Köket erbjuder goda ytor att arbeta på och har gott om förvaring. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, ugn, kyl och frys, diskmaskin och micro. Arbetsbänken består av ett laminat i trä som kombineras ihop med ett stänkskydd i grått rektangulärt klinker. Skåpluckorna går i en vit glansig ton. För den som inte önskar en matgrupp finns en naturlig del av arbetsbänken där det finns möjlighet att ställa barstolar. Parkettgolvet går tröskelfritt genom hela bostaden.

Vardagsrummet är luftigt och blir den självklara platsen att spendera sin tid i efter en hård dag på arbetet. Här rymms en soffgrupp, matsalsbord och läs- eller skrivbordshörna. Ni väljer själv. I takbjälkarna har man byggt in spotlights som går att dimma efter önskan och humör. Den charmiga vedspisen kommer ni säkerligen att uppskatta under de mer kyliga perioderna under året. Finn dig till ro och lyssna på smattret från vedspisen en riktigt kall vinterkväll.

Till sovrummet går ni när ni önskar en god natts sömn. Här rymmer man utan problem en större dubbelsäng. Fönsterpartiet vetter ut mot fastighetens lugna trädgård. Här sover ni ostört i en stilla miljö. I takbjälkarna finns även här inbyggda spotlights. Från sovrummet når ni bostadens klädkammare och ett av bostadens förråd.

Det helkaklade badrummet har smakfullt renoverats med klassiska materialval. Inredningen består av WC, dusch med glasparti, kommod och handdukstork. Kaklet går i vitt och paras ihop med ett mörkgrått klinker. För extra komfort finns golvvärme.

Den grönskande trädgården nyttjar man tillsammans med andra medlemmar i föreningen. Här bor man i ett hem med villakänsla med direkt närhet till fina skogsområden och Partilles citykärna. Föreningen har ett gemensamt utemöblemang och grill som finns att tillgå som flitigt används av övriga medlemmar. Varför inte bjuda in vänner och familj på en kräftskiva en härlig sommarkväll?

Välkomna hem!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns

Avgift

3 364 kr I månadsavgiften ingår vatten, uppvärmning samt fiber.

Driftskostnad

7 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 300 kr
Sotning: 200 kr
Försäkring: 2 500 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Observera att fiber är inkluderat i avgiften. Uppgifterna bygger på faktiska siffror från nuvarande säljare. Fråga gärna mäklaren vad som är realistiskt utifrån ditt eget perspektiv. För mer information och personlig kalkyl, kontakta ansvarig mäklare.

Andel i föreningen

25%

Andel av årsavgiften

25%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadsår

1947

Uppvärmning

Markvärmepump

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 11 april 2011
Energiklass: A
Energiprestanda: 42 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Mellby 121:11

Övriga byggnader

Till denna bostaden finns egen hiss med separat ingång. Bostaden når man även via fastighetens trapphus. Trädgården nyttjar man gemensamt med övriga boende inom föreningen. Föreningen har ett gemensamt förråd med trädgårdsverktyg och verktyg.

Förening

Namn

Brf Mellby 121:11

Om föreningen

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och består av totalt 3 st lägenheter om totalt 305 kvm och 1 lokal om 20 kvm.

Som medlem i föreningen kan man fullt nyttja trädgård samt uteplats med gemensamt utemöblemang. Detta har man ett gemensamt ansvar för.

Föreningen ansvarar gemensamt för trädgård samt städ.

Föreningen har en gemensam tvättstuga utrustad med två tvättmaskiner, torktumlare och ett gemensamt förråd.

Föreningen förvaltas ekonomiskt av Conzignus Hem och Fastighet AB.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

3

Antal lokaler i föreningen

1

Renoveringar

Utfört underhåll
2018 - Garageport utbytt
2017 - 2018 - Byte av fönster
2016 - Fiber indraget till fastigheten
2016 - Cykelskjul byggt

Planerat underhåll
2019 - Byte av hängrännor, stuprännor och vindskivor.

Ekonomi

Föreningen har fortsatt jämna och stabil ekonomi.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja.

Äger föreningen marken?

Ja.

Överlåtelseavgift

1185 kr

Pantsättningsavgift

474 kr

Om området

Karta

Hör av dig till Adriano Di Feola för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad