Slöjdvägen 2

Bilder

Som Utgångsbud

3 600 000 kr

Bevaka slutpriset

Slöjdvägen 2 , Lexby , Partille

Med ett ypperligt läge på Slöjdgatan har ni möjlighet att förvärva ett smakfullt renoverat gavelradhus i soligt läge. Med en synnerligt väl genomtänkt planlösning disponeras varje kvadratmeter i detta hem på ett optimalt sätt. Fastigheten har en generös inglasad altan där ni säkerligen kommer att spendera många behagliga vår- och sommardagar tillsammans med nära och kära. På det nedre våningsplanet som präglas av sociala utrymmen finner ni ett nyrenoverat kök och helkaklat badrum utrustat med kombimaskin och stort vardagsrum med en generös yta för ett ordentligt matsalsbord. På det övre våningsplanet finner ni fastighetens samtliga sovrum, gästtoalett och balkong som vetter ut mot kvällssolen. Samtliga utskick i bostaden har renoverats.Till fastigheten följer två parkeringsplatser i varmgarage.

Huset är besiktigat. Se drönarfilmen över bostaden: https://vimeo.com/342775177

På Slöjdgatan bor ni i ett attraktivt område. Lexby förknippas främst med sin närhet till naturen och framförallt berget som ligger i bakgrunden. Samtidigt når du Partille Centrum och kommunikationer ett kort promenadavstånd bort. Precis utanför fastigheten finner ni buss 519 som tar er in till Partille Centrum på 4 min. I området finns Lillegårdsskolan med förskoleklass till årskurs 5 och Lexby skola med årskurs 6-9, samtliga skolor nås utan att korsa några större vägar. Man har promenadavstånd till Partille centrum där Allum köpcenter finns och även Willys, systembolag och apotek. Restauranger, caféer och butiker av diverse slag finner man i köpcentret Allum. Nordic Wellness har ett gym i området.

107 kvm, 5 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
107 kvm
Biarea:
93 kvm
Tomtarea:
309 kvm
Byggår:
1960
Driftskostnad:
3 265 kr/månad
Som Utgångsbud:
3 600 000 kr

Mer information

Visningar

  • Lör 6 jul 12:00-13:00

    Boka här

    Välkommen, endast bokade visningar!

  • Sön 7 jul 15:00-16:00

    Boka här

    Välkommen, endast bokade visningar!

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 4 sovrum

Boarea

107 kvm

Biarea

93 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkomna till Slöjdvägen 2 och ett radhus med eftertraktat gavelläge. Bostaden erbjuder nyrenoverat kök och sociala ytor på entréplanet samt fyra sovrum en trappa upp. Exteriört väntar rejält tilltagen altan, stor inglasad terrass samt inglasad balkong. Beläget i ett barnvänligt område nära natur, Partille Centrum och skolor.

På Slöjdvägen 2 bor ni mycket barnvänligt, endast 50 meter från närmaste skola (F-5) och med närhet till fler förskolor och skolor. Inom 900 meter från ytterdörren väntar Partille centrum, Allum, Partille Arena och Partille station. Dessutom finns busshållplats precis utanför dörren.

Ert nya hem har eftertraktat gavelläge, vilket genererar extra ljusinsläpp och bidrar till frihetskänsla. Huvudentrén nås via en veranda och strax intill finns två förråd som förvarar allt från cyklar till trädgårdsverktyg. Väl i hallen förvaras ytterkläderna prydligt i en klädkammare samt två garderober.

Köket är nyligen renoverat och utformat med stilfulla skålhandtag på vita fronter samt kakel upp till tak – en design som för tankarna till ett ljust och lantligt bistrokök. Utrustningen består av spishäll, väggfast fläkt, ugn, inbyggnadsmikro, separat kyl och frys samt diskmaskin. Invid köksfönstret ryms ett matbord om fyra personer.

Vidare erbjuder entréplanet matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Den sociala ytan får vacker ljusmiljö, tack vare integrerade spotlights i tak samt fönster i sydost och sydväst. Innertrappans glasräcke bidrar till husets eleganta interiör.

Vardagsrummet förlängs ut i det fria med en inglasad terrass i solsäkra sydväst, vilken blir likt ert extra vardagsrum i det fria. Exteriört har ni även altanen, som sträcker sig från framsidan och längs hela husets långsida – här kan ni följa solen från tidig morgon och hela dagen lång. På trädgårdens gräsmatta får ni se minstingen växa från gladlynt tultande till kvarterets fotbollsproffs.

Vidare interiört väntar fyra sovrum, vilka ligger på övre plan och är strategiskt åtskilda från hemmets sociala ytor. Master bedroom har klädkammare en-suite samt privat utgång till en inglasad balkong i sydväst med utsikt över lummiga berg, som tar vid där kvarteret slutar. Ett av de andra sovrummen har en garderobsvägg till förvaring.

Huset är försett med badrum samt toalett. Badrummet är nyrenoverat och utrustat med väggfast wc, skålhandfat, takdusch med glasdörr samt tvättmaskin. Badrummet lyses upp av spotlights i tak och i dusch samt via fönster.

Byggnad

Byggnadstyp

2 plansradhus

Byggnadsår

1960

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 14 juni 2019
Energiklass: F
Energiprestanda: 178 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

2005 - Fastighetens träpanel byttes ut både på fram och baksida
2018 - Panelen på gavelsidan byttes ut
2017 - Badrummet på nedre plan renoverades
2018 - Bytt golv på undre och övre våningsplan
2004 - 2011 - Fönster har successivt bytts ut.
2018 - Renovering av kök

Fastighetsbeteckning

Lexby 126:6

Övriga byggnader

Förråd på trädgård.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

39 188 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 12 000 kr
El: 5 000 kr
VA: 7 000 kr
Väg, samf: 12 188 kr
Försäkring: 3 000 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Driftskostnaderna kan komma att variera och beror på personliga avtal och personlig förbrukning.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 230 000 kr, varav byggnadsvärde 987 000 kr

Summa pantbrev

585 000 kr

Tomt

Areal: 309 kvm
Tomttyp: Trädgårstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Om området

Lexby

Lexby förknippas främst med sin närhet till naturen och framförallt berget som ligger i bakgrunden. Samtidigt når du Partille Centrum och kommunikationer med promenadavstånd.

Kommunikation

Buss 519 (Jonsered- Nils Ericsson Terminalen) har regelbundna avgångar med hållplatser längs Lexbyvägen. I Partille Centrum avgår flera busslinjer bland annat gul express som tar ca 10 min in till Göteborg. Vid Partille station har man tillgång till västtågen med pendlingsavstånd till bland annat Göteborg, Lerum och Alingsås.

Närservice

I området finns Lillegårdsskolan med förskoleklass till årskurs 5 och Lexby skola med årskurs 6-9, samtliga skolor nås utan att korsa några större vägar. Man har promenadavstånd till Partille centrum där Allum köpcenter finns och även Willys, systembolag och apotek. Restauranger, caféer och butiker av diverse slag finner man i köpcentret Allum. Nordic Wellness har ett gym i området.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Adriano Di Feola för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad