Halssmyckevägen 17G

Bilder

Utgångspris

2 350 000 kr

Bevaka slutpriset

Halssmyckevägen 17G , Hallsås , Lerum

På Halssmyckevägen 17 G presenteras en arkitektritad fyrarumslägenhet med balkong. År 2017 gjordes lägenheten om från en trea till fyra, vilket är enkelt att återställa om så önskas. I samband med detta målades även väggarna om. Lägenheten är funktionell och karakteriseras av fina materialval samt stora fönsterpartier som bjuder in såväl underbart ljus som naturens grönska. Fastighetens spännande arkitektur skapar en skogsinnergård med högresta tallar och lummiga björkar. Här bor ni i ett fridfullt område nära förskola, skola, kommunikationer och Lerums centrum.

Låt dig inspireras av drönarfilmen över de vackra husen och omgivningarna under länken: https://vimeo.com/341019550

Välkommen på bokad visning!

77 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
4 147 kr Inkl. värme och tv-/bredband.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
77 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
12
Byggår:
2009
Driftskostnad:
944 kr/månad
Utgångspris:
2 350 000 kr

Mer information

Budgivning pågår

Bud Budgivare Tidpunkt
2 320 000:- 2 2019-06-17 11:11
2 300 000:- 1 2019-06-17 11:04

* = Annullerat bud

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

77 kvm

Rumsbeskrivning

Lägenhet 17 G välkomnar via en loftgång och bakom ytterdörren väntar en väldisponerad hall med garderober samt plats för hatthylla och skoställ.

Lägenhetens interiör präglas av vackra bambugolv samt stora fönster, som låter både solljuset och skogens färgskiftningar smycka bostaden. År 2017 gjordes lägenheten om från trea till fyra, vilket är enkelt att återställa om så önskas. I samband med detta målades även väggarna om.

Köket är tidlöst utformat med vita släta fronter i kombination med rostfria vitvaror. Till hjälp vid familjens kulinariska strövtåg erbjuds spishäll, spisfläkt, ugn, kyl och frys (side-by-side) samt diskmaskin.

Vardagsrummet förenas med köket i ett öppet samband. Detta resulterar i en stor och luftig umgängesyta, som enkelt möbleras efter behov och inredningsstil. Vardagsrummets fönsterparti ramar in naturen likt ett konstverk – här beskådar ni bladverkens årstidsklocka slå om från grön sommarskrud till eldgula höstkulörer.

Under årets varma månader förlängs vardagsrummet med balkongen. Placeringen mot det omgivande naturområdet skapar naturligt insynsskydd samt känslan av att befinna sig uppe bland trädtopparna. På balkongen får ni chansen att njuta av tystnaden och lugnet som endast infinner sig i skogen.

Lägenhetens tre sovrum är harmoniskt inredda och har fönster som vetter mot skogen respektive innergården. Två av sovrummen erbjuder varsin klädkammare en-suite med garderob.

Badrummet följer bostadens stilrena design med mörkt klinkergolv och vitkaklade väggar. Utrustningen består av wc, dusch med vikbara glasdörrar samt handfat. I badrummet sköts även vardagsbestyren smidigt med hjälp av en tvättpelare.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns

Pris

2 350 000 kr Utgångspris

Avgift

4 147 kr Inkl. värme och tv-/bredband.

Driftskostnad

11 328 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 052 kr
VA: 4 200 kr
Försäkring: 2 076 kr
Beräknat antal personer: 4

Andel i föreningen

1,79263%

Andel av årsavgiften

1,79263%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enl ök

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2009

Uppvärmning

Bergvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 13 juni 2012
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Hallsås 1:123

Övriga byggnader

Till lägenheten hör ett förråd med gallerväggar.

Förening

Namn

HSB BRF Halssmycket i Lerum

Om föreningen

Brf Halssmycket ligger i Norra Hallsås, Lerum och är ett unikt och naturskönt boende som har ritats av den danske arkitekten Jens Arnfred. Bostadsrätterna präglas av luftiga sällskapsytor kombinerat med smart yteffektivitet. Huskropparna svävar på pelare och har byggts på naturens villkor längs en skogssluttning.

Föreningen består av 55 hushåll i storlekarna 2 rok till 4 rok, en stor gemensam tvättstuga med tillhörande torkrum, ett övernattningsrum samt en gemensamhetslokal för sammankomster finns att hyra (200kr/natt). Ett gemensamt trädäck finns med nya utemöbler från 2018 med möjlighet till grill. Cykel- och barnvagnsförråd finns även att tillgå.

Alla lägenheter har stora skjutdörrspartier i glas som vetter ut mot det vackra naturområdet. Naturen finns alldeles in på knutarna med vacker skogsmiljö och fina promenad- och motionsstråk.

Gångvägen genom det vackra naturområdet tar dig till Lerums centrum på endast 15 minuter. Norra Hallsås är ett expansivt område där bebyggelsen är blandad såsom, fristående villor, lägenheter i både bostadsrättsform och hyresrätt.

Den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

55

TV och Bredband

Tv-paketet lagom, bredband via fiber med en hastighet på 100/250 Mbit/s och abonnemang för ip-telefoni ingår i månadsavgiften genom ett obligatoriskt tillägg om 208kr/månad och levereras via Telia. Samtalskostnader för telefonin tillkommer.

Parkering

Föreningen har carportplatser, parkeringar utomhus samt MC parkeringar för uthyrning. Några medlemmar hyr mer än 1 parkeringsplats/carport i den mån det finns möjlighet till detta. Separat kö tillämpas vid uthyrning av en andra parkeringsplats.

Det tillhör en plats till varje lägenhet så länge lägenhetsinnehavaren så önskar. Vill inte innehavaren av någon anledning behålla platsen, kan styrelsen upplåta den till medlemmen som står först i kön till andra platsen med förbehåll att platsen återgår till lägenhetsinnehavaren vid behov, eller vid försäljning av lägenheten.

Priser
Carport 500 kr/månad
Parkering 250 kr/månad
MC parkering 200 kr/månad (under tak)
75 kr/mån (ej under tak)

Förbo kan ha lediga p-platser som boende i Brf Halssmycket kan hyra. Man får då kontakta Förbo AB genom deras hemsida eller per telefon.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Övrigt

Varm- och kallvatten debiteras lägenhetsinnehavaren per månad enligt dennes förbrukning.

Köparen måste bli medlem i HSB. Årsavgiften för HSB är 300 kronor och en medlemsandel om 500 kronor som återfås vid utträde. I tillägg tillkommer 25 kronor i serviceavgift.

Om området

Hallsås

Norra Hallsås är ett expansivt område där man bevarat mycket av det gamla friluftsområdet. Bebyggelsen är blandad såsom, fristående villor, lägenheter i både bostadsrättsform och hyresrätt.

Hallsås förskola finns i området och Knappekulla skolan når man på bara några minuters promenadavstånd.

Vill man njuta av vackra skogspromenader hittar man dem precis bakom husknuten.

Kommunikation

Buss har närbelägen hållplats och på 15 minuter går man till Lerums centrum och pendeltågstationen. Med pendeltåget tar du dig på ca 20 minuter in till Göteborgs centrum. Lokala busslinjer och tätortstrafik trafikerar inom de olika kommundelarna i Lerum. Pendelparkering finns vid samtliga stationer.

Närservice

Lerum centrum ligger på nära avstånd med stort serviceutbud.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Roger Karlsson eller Lise-Marie Larsson för mer information!

Roger Karlsson

Roger Karlsson

Göteborg Partille / Lerum

Franchisetagare, Reg Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0735 199 282

roger.karlsson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad