Besebäcksstigen 9

Bilder

  • Kommande®
  • Såld!

Besebäcksstigen 9 , Paradiset , Partille

Snart har vi nöjet att presentera denna omsorgsfullt renoverade trea som enkelt kan återställas till en fyra för den lite större familjen med två balkonger. Här får ni lyxen att bo högst upp i huset, på eget våningsplan och med fönster i samtliga väderstreck.

Innan vi berättar mer om bostaden, vill vi lyfta adressens läge lite extra. Här bor ni i ett populärt område med närhet till förskola, skola, gym och restauranger. Dessutom nås Allum med endast 10 minuters promenad. Tidsoptimisten uppskattar 350 meter till Partille station, varifrån Göteborg C nås på 8 minuter. Detta gör att resan från ytterdörr till citykärna tar knappt en kvart.

Dessutom lockar ert nya hem med ett helt unikt läge. Bostaden är belägen högst upp i huset, närmare bestämt på våning 3 – och ni bor helt själva på våningsplanet. Denna exklusiva utformning ger oöverträffad frihetskänsla samt en öppen och ljus tillvaro med ljusinsläpp från samtliga väderstreck. Fint renoverad lägenhet med bl a helkaklat badrum med golvvärme från 2015 och stiligt kök från 2018 med vita snickerier. I övrigt genomgående fina ytskikt med slipad parkett i vardagsrummet och snyggt grått klinkergolv i hall och kök med golvvärme.

Låt dig inspireras av drönarfilmen över bostaden och närområdet under länken: https://vimeo.com/297351758

Välkommen att maila din intresseanmälan till; roger.karlsson@husmanhagberg.se för visningar i Augusti. Glad sommar!

86 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 447 kr Inkl värme, VA, kabel-TV och källarförråd.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
86 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
130
Byggår:
1995
Driftskostnad:
548 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

86 kvm

Rumsbeskrivning

Ert våningsplan nås smidigt via hiss och ni välkomnas till lägenheten via den ena balkongen. Väl i hallen finns skjutdörrsgarderob med spegeldörrar till förvaring. Hallens golv utgörs av stilfullt grått klinkergolv med golvvärme installerad, vilket är genomgående in i köket. Lägenheten är omsorgsfullt renoverad och präglas av fina ytskikt.

Kocken hittar sin favoritplats i ett modernt designat kök från 2018 med stilfulla snickerier. Till hjälp vid matlagningen erbjuds spishäll, ugn i arbetshöjd, kyl och frys (side-by-side) samt diskmaskin.

Vardagsrummet förenas med köket i ett öppet samband och här utgörs golvet av slipad parkett. Från vardagsrummet nås den andra balkongen, där ni njuter av vackra vyer över grönskande trädtoppar och den intilliggande parken. Därtill erbjuder föreningen en fin innergård med lekplats och rabatter.

Det finns två sovrum, varav det ena är ett stort och lyxigt master bedroom med klädkammare en-suite och integrerade spotlights i tak. Den större familjen kan enkelt välja att ställa om lägenheten till en fyra.

Ni har både badrum och gästtoalett. Badrummet är elegant inrett och helkaklat med golvvärme installerad (2015). Utrustningen består av vägghängd wc, vägghängd kommod, inkaklat badkar samt både tvättmaskin och torktumlare.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns

Avgift

5 447 kr Inkl värme, VA, kabel-TV och källarförråd.

Driftskostnad

6 576 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 576 kr
Försäkring: 3 000 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Kostnad för Bredband tillkommer. Nuvarande lägenhetsinnehavare betalar 299kr/månad.

Andel i föreningen

0,02134%

Andel av årsavgiften

2,33548%

Reparationsfond

852 kr

Tillträde

Enl ök

Byggnad

Byggnadstyp

Trevåningshus

Byggnadsår

1995

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekaniskt från- och tilluftssystem.

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 28 september 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 56 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: Isolerglas

Övrigt

För kommande renoveringar och underhåll, se Underhållsplan BRF Paradiset i Partille under "Dokument".

Fastighetsbeteckning

MELLBY 118:4

Övriga byggnader

Källarförråd i intilliggande hus.

Förening

Namn

Brf Paradiset i Partille

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Paradiset registrerades 2006-08-17 och innehar fastigheterna Mellby 1:45, 1:35, 1:10 och 118:4 som är belägna på adresserna Besebäcksstigen 1-3, 5-9 samt Paradisvägen 1-2 och 4-6. Man upplåter 52 lägenheter med bostadsrätt, 5 hyreslägenheter samt 11 lokaler med hyresrätt. Den totala lägenhetsytan är 3785 kvm och 1411 kvm är lokalyta. I föreningens lokaler bedrivs verksamheter som Restaurang, salong, bilskola mm. Föreningen har en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2015 och 2045.

Lägenhetsfördelningen är enligt följande:
1 rok: 4 st
2 rok: 17 st
3 rok: 28 st
4 rok: 8 st

Föreningen har 20 st garageplatser samt 24 parkeringsplatser till medlemmarnas förfogande. Till dessa är det separat kö. Det finns även 5 st parkeringsplatser för besökande. Överlåtelseavgift betalas av köpare. SBC är förvaltare åt föreningen.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

TV och Bredband

Fiber finns indraget i huset. I avgiften ingår ett grundutbud av 16 tv-kanaler som du når via antennuttaget. Önskas det fler går det att köpa samt eventuell digitalbox från www.sappa.se eller telefonnummer 077-444 47 44. Välj leverantör för TV, bredband och telefoni på: http://portalen.openuniverse.se

Renoveringar

För utfört och planerat underhåll se detaljerad årsredovisning eller underhållsplan under viktiga dokument.

Ekonomi

Årsavgifterna planeras vara oförändrade närmaste året.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Om området

Paradiset

Paradiset (tidigare kallat Partille villastad) är ett område med främst villor i nationalromantisk stil. Ett lugnt område med promenadavstånd till Partille Centrum, Partille Station och köpcentret Allum med ett 100-tal butiker. I Partille Centrum har man ett stort utbud av butiker samt restauranger och fik.

Kommunikation

Från Partille tar det bara tio minuter att åka in till Göteborgs Centrum och ta del av storstadens utbud. Det går nästan lika snabbt antingen du tar bilen, tåget eller bussen. Om du vill åka längre bort ligger Landvetter flygplats med destinationer över hela världen mindre än tio minuters bilresa från kommunens södra gräns.

Hållplats Besebäcksvägen ligger inom promenadavstånd. Buss 519 (Jonsered- via Allum- Nils Erikssonsterminalen) trafikerar denna hållplats regelbundet under dagen.

Parkering

Föreningen förfogar över 21 garageplatser (kostnad 500 kr/mån), 24 parkeringsplatser (kostnad 280 kr/mån), 5 mc-platser (kostnad ca 100 kr/mån). Separat kö.

Karta

Hör av dig till Roger Karlsson eller Lise-Marie Larsson för mer information!

Roger Karlsson

Roger Karlsson

Göteborg Partille / Lerum

Franchisetagare, Reg Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0735 199 282

roger.karlsson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad