Kantor Edgrens Väg 10B

Bilder

  • Såld!

Kantor Edgrens Väg 10B , Lerum Centrum , Lerum

På Kantor Edgrens väg 10 B och fastighetens första våning presenteras en stilfullt renoverad trea i mycket fint skick i en stabil förening. Centralt läge med gångavstånd till såväl sjö och natur som Lerum centrum. Klicka på länken och se drönarfilmen över bostaden och närområdet: https://vimeo.com/290930172

70 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 609 kr Inkl värme, VA, bredband och kabel-tv.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
70 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
37
Byggår:
1959
Driftskostnad:
447 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

70 kvm

Rumsbeskrivning

På Kantor Edgrens väg 10 B och fastighetens första våning presenteras en stilfullt renoverad trea i mycket fint skick i en stabil förening. Centralt läge med gångavstånd till såväl sjö och natur som Lerum centrum.

Lägenheten är belägen endast en halv trappa upp och är således både bekväm och lättillgänglig. Bakom ytterdörren välkomnas ni till hallen och redan här lägger ni märke till bostadens genomgående stilfulla interiör.

Köket renoverades 2016 och kommer från erkända HTH. Er matlagningsplats är utformad med vita fronter och ljust kakel över svart bänkskiva i granit. Vitvaror i rostfritt och underlimmad diskho förstärker kökets smakfulla formspråk. All utrustning är från 2016 och består av induktionshäll, vägghängd fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, diskmaskin (samtliga AEG) samt kyl och frys (Siemens). Köket har fönster i öst, vilket låter morgonsolen ackompanjera frukostförberedelserna.

Vardagsrummet förenas med köket i en öppen förbindelse. Inred förslagsvis med matbord närmast köket, medan sektionssoffan placeras invid fönstren i väst. Från vardagsrummet nås en västerbalkong, där kvällssolen avnjuts på allra bästa vis.

Det finns två sovrum. Det ena nås från hallen och erbjuder en skjutdörrsgarderob till förvaring av klädkollektionen. Det andra nås från vardagsrummet och har fönster i väst, vilket passar den som vill somna i takt med solnedgången.

Badrummet renoverades i samband med stambyte 2010 och följer enhetligt lägenhetens stilrena design. Väggarna är helkaklade i vit med ljusgrå mosaikdetaljer som matchar klinkergolvet. Utrustningen består av väggfast wc, kommod samt dusch med vikbara glasdörrar. En tvättmaskin (LG 2016) gör tvättdagar med spring i trapphuset till ett minne blott.

Från centrala Göteborg hoppar ni på pendeltåget och anländer vid Lerum station efter ca 20 minuter. Bilturen via E20 tar likaledes endast 20 minuter. Från Lerum station promenerar ni sedan de ca 600 meterna för att anlända till ert nya hem, som ligger i ett lugnt och trivsamt område ett stenkast från Säveån.

Missa inte att klicka på länken och se drönarfilmen över bostaden och närområdet: https://vimeo.com/290930172

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

4 609 kr Inkl värme, VA, bredband och kabel-tv.

Driftskostnad

5 364 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 748 kr
Försäkring: 2 616 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

1,041292%

Andel av årsavgiften

1,04151%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enl ök.

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1959

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 4 december 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 126 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

2010/11 Stambyte
2014 Nytt miljöhus för sophantering

Fastighetsbeteckning

Lerum Torp 2:159

Övrigt

Renoveringar
2010 Helkaklat badrum (i samband med stamrenovering)
2016 Nytt HTH kök

Märke/Årtal vitvaror
Köksfläkt AEG: År 2016
Micro AEG: År 2016
Diskmaskin AEG: År 2016
Ugn AEG: År 2016
Induktionsspis AEG: År 2016
Kylskåp: SIEMENS: År 2016
Tvättmaskin LG: År 2016

Förening

Namn

Riksbyggens Brf Lerumshus nr 3

Om föreningen

Bostadsföreningen bebyggdes 1959 och omfattar 4 stycken flerbostadshus med 108 lägenheter med bostadsrätt samt 4 lokaler. Lägenheterna har en total bostadsarea på 6576 kvm som är fördelade enligt följande: 15 st 1 Rok, 33 st 2 Rok, 48 st 3 Rok, 9 st 4 Rok och 3 st 5 Rok. Total lokalarea är 713 kvm.

I källarplan på Kantor Edgrens väg 10 finns föreningens gemensamma tvättstuga.

Föreningen har 34 st garageplatser (374 kr/mån) och 75 st parkeringsplatser (196 kr/mån). Till garage- och parkeringsplatserna är det separat kö.

2010 gjorde föreningen stambyte och samtliga badrum renoverades. Bredband (fiber) har installerats i alla lägenheter och dörrar har bytts ut mot säkerhetsdörrar. Föreningen har bytt ut elcentraler och säkringar.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

108

Antal lokaler i föreningen

4

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1138 kr

Om området

Lerum Centrum

I Lerum centrum bor man med närhet till diverse butiker av olika slag, restauranger och caféer. Här finner man även livsmedelsbutiker, vårdcentral och tandläkare mm. Lerum erbjuder skolor för alla åldrar, från förskola upp till gymnasiet. Ett populärt besöksmål är bland annat vattenpalatset och dess idrottsanläggning som är centralt beläget. I centrum har man bekvämt promenadavstånd till väl utbyggd kollektivtrafik. För den som pendlar till exempelvis Göteborg eller Alingsås, finns pendeltåg och bussar som avgår med jämna mellanrum. I Lerum bor man i en region med närhet till storstadens puls samtidigt som man har tillgång till vacker natur och ett rikt frilufts- och föreningsliv.

Karta

Hör av dig till Roger Karlsson eller Susanne Cronestad för mer information!

Roger Karlsson

Roger Karlsson

Göteborg Partille / Lerum

Franchisetagare, Reg Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0735 199 282

roger.karlsson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad