Skolängen 20

Bilder

  • Såld!

Skolängen 20 , Sävedalen , Partille

På Skolängen 20 presenteras ett radhus med gavelläge med en totalyta om knappt ca 170 kvm. Fördelat över två plan samt inredd källare erbjuds fyra till fem sovrum och flera sociala ytor. Exteriört väntar uteplats, balkong, altan samt trädgård med frukt och bär. Det centrala läget i Sävedalen ger gångavstånd till det mesta som behövs i vardagen. Klicka på länken och se drönarfilmen över bostaden och närområdet: https://vimeo.com/288853265

114 kvm, 6 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
114 kvm
Biarea:
55 kvm
Tomtarea:
166 kvm
Byggår:
1972
Driftskostnad:
4 081 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 - 5 sovrum

Boarea

114 kvm

Biarea

55 kvm

Rumsbeskrivning

På Skolängen 20 presenteras ett radhus med gavelläge med en totalyta om knappt ca 170 kvm. Fördelat över två plan samt inredd källare erbjuds fyra till fem sovrum och flera sociala ytor. Exteriört väntar uteplats, balkong, altan samt trädgård med frukt och bär. Det centrala läget i Sävedalen ger gångavstånd till det mesta som behövs i vardagen.

Adressen åtnjuter ett riktigt toppenläge – likt skräddarsytt för barnfamiljen som önskar en bekväm vardag. Inom tre minuters gångavstånd finns skola, förskola samt busshållplats, varifrån Svingeln nås på en kvart. Inom 10 minuters promenad från ytterdörren har ni matbutiker, gym, vårdcentral, caféer och restauranger.

Husets entré nås via en stenlagd uteplats. Till förvaring av cyklar och utomhusmöbler finns ett exteriört förråd intill ytterdörren. Väl i hallen ges gott om plats för möblering. Hallen och köket har golvvärme installerad.

Köket är inrett med ljusa fronter samt svarta rektangulära stenplattor ovanför mörk bänkskiva. Till er hjälp vid matlagningen erbjuds induktionshäll från Miele (90 cm), väggfast fläkt, inbyggd varmluftsugn, inbyggnadsmikro, kyl och frys samt diskmaskin. Matplatsen rymmer ett bord om sex personer.

Vardagsrummet förenas med kök och hall i en öppen förbindelse. Rummets stora fönster i öst skapar en fin ljusmiljö och golvet är lagt i mönster av holländskt förband. De sociala ytorna kompletteras vidare med ett rymligt allrum i källaren.

Från vardagsrummet nås en rymlig altan – en utmärkt plats för sommarbruncher i solskenet medan barnen leker barfota på er lummigt inramade gräsmatta. I trädgården finns det björnbär, gula och röda hallon samt vindruvor.

Vidare interiört väntar fyra till fem sovrum, varav fyra ligger på övre plan. I anslutning erbjuds klädkammare samt flera garderober. Ett av sovrummen lockar med privat utgång till en takbelagd balkong. Det femte allrummet/sovrummet är beläget i källaren och blir utmärkt som tonåringens privata sfär. Detta allrum/sovrum har ett stort förråd en-suite.

Det finns två badrum, varav det på övre plan har wc, kommod och badkar. Det i källaren är utrustat med dusch, kommod, bastu samt tvättmaskin. På entréplanet finns en gästtoalett. Samtliga utrymmen är helkaklade med klinkergolv.

Klicka på länken och se drönarfilmen över bostaden och närområdet: https://vimeo.com/288853265

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans radhus med inredd källare

Byggnadsår

1972

Uppvärmning

Elradiatorer och luft/luftvärmepump

Energideklaration

Beställd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Betong och trä
Fasad: Tegel och trä
Fönster: 2-glas och 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Isolerpapp

Övrigt

Renoveringar (översiktligt)
2004 Nytt badrum (övervåning)
2005 Ny träfasad
2010 Totalrenovering av källarplanet (allrum, allrum (idag inrett som sovrum) och badrum.
2010 Totalrenovering av entréplanet (hall, gästtoalett, nytt kök, vardagsrum).
2010 Renovering av hallen övre plan.
2011 Fasaden målades om
2012 Nya fönster på entrésidan
2014 Ny altan
2016 Ommålning och nya golv i de två mindre sovrummen, övre plan.

Fastighetsbeteckning

Ugglum 2:353

Övriga byggnader

Förråd vid entrén samt egen garageplats.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

48 983 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 18 800 kr
VA: 5 083 kr
Väg, samf: 20 500 kr
Försäkring: 4 600 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Av samfällighetsavgiften avsätts 7 500kr/år till reparationsfond. Renovering av avloppsrör i gatan är inplanerad. För mer info: Kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 541 000 kr, varav byggnadsvärde 1 394 000 kr

Summa pantbrev

2 140 000 kr

Tomt

Areal: 166 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Samfällighet, servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Partille Ugglum GA:11
Föreningsnamn: SKOLÄNGENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING
Ändamål: LEDNINGAR FÖR KALL,­SPILL,­OCH DAGVATTEN,DRÄNERINGS,­OCH STUPRÖRSLEDNINGAR,ENTRÉGATOR,GÅNGVÄGAR,GRÄSMATTOR,PLANTERINGAR,LEKPLATSER,YTTERBELYSNING,CENTRALANTENNANLÄGGNING,STÖDMURAR,TRÄSTAKET,YTTRE UNDERHÅLL AV HUVUDBYGGNADER OCH FÖRRÅD SAMT UNDERHÅLL AV PLANK MELLAN FASTIGHETERNA

Gemensamhetsanläggning: Partille Ugglum GA:22
Föreningsnamn: SKOLÄNGENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING
Ändamål: PARKERINGSANLÄGGNING MED TILLFARTSVÄG,INNERBELYSNING,FLÄKT MM,LEDNING FÖR KALLVATTEN OCH LEDNINGAR FÖR SPILLVATTEN OCH DAGVATTEN

Avtalsservitut Kraftledning
Avtalsservitut Ledning Mm
Last: Avtalsservitut: Kraftledning, 14-IM2-69/7263.1
Last: Avtalsservitut: Ledning Mm, 14-IM2-66/3441.1

Om området

Sävedalen

Genom centrala Sävedalen går Göteborgsvägen som är en köpgata och innefattar ett 20-tal butiker och restauranger. Innan köpcentret Allum byggdes bara några kilometer härifrån, var Göteborgsvägen ett viktigt handelscentrum för boende i hela Partille kommun.
Området är populärt för såväl barnfamiljer som unga och gamla. Här finns gott om bra förskolor såväl som omtyckta Ugglumsskolan med klasser upp till årskurs 9.
För rekreation, natur och bad ligger bl a hela Delsjöområdet och Härlanda Tjärn på bekvämt avstånd.

Kommunikation

Från Partille och Sävedalen tar det bara tio minuter att åka in till Göteborgs Centrum och ta del av storstadens utbud.
Det går nästan lika snabbt antingen du tar bilen, tåget eller bussen. Om du vill åka längre bort ligger Landvetter flygplats med destinationer över hela världen mindre än tio minuters bilresa från kommunens södra gräns.

Närservice

I trevliga Sävedalen finns allt man kan tänkas behöva såsom flera matbutiker, bank, apotek och vårdcentral, bageri, glassbar, pizzerior och restauranger.

Parkering

Partille kommun tar inte ut parkeringsavgift på gator, vägar eller parkeringar på allmän plats. Det innebär att alla bilar, inklusive miljöbilar, parkerar gratis.

Karta

Hör av dig till Roger Karlsson eller Susanne Cronestad för mer information!

Roger Karlsson

Roger Karlsson

Göteborg Partille / Lerum

Franchisetagare, Reg Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0735 199 282

roger.karlsson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad