Besebäcksstigen 1

Bilder

  • Såld!

Besebäcksstigen 1 , Paradiset , Partille

En trappa upp erbjuds nu denna totalrenoverade tvåa om ca 39 kvm med ett mycket centralt läge i omtyckta Paradiset. Ljus tvårumslägenhet med rymlig balkong i härligt solläge. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stort sovrum och helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Genomgående fina materialval och bra förvaringsmöjligheter i både hall och sovrum. Missa inte att se drönarfilmen över bostaden och området: https://vimeo.com/273368900

39 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 779 kr I månadskostnaden är 100 kr för kabel-TV inkl.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
39 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
15
Byggår:
1993
Driftskostnad:
295 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

39 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till Besebäcksstigen 1, en trappa upp till denna totalrenoverade tvåa om ca 39 kvm med ett mycket centralt läge i omtyckta Paradiset.

Den ljusa lägenheten på andra våningsplanet bjuder på öppen entré med vita väggar och mörkt klinkergolv i hall och kök. Direkt på höger sida finns en rymlig skjutdörrsgarderob med mycket förvaring. Rejält kök finns till vänster när du kommer in och har vita skåpsluckor och mörka bänkskivor som fint matchar klinkergolvet och kökskaklet. Köket är utrustat med kyl/frys, induktionshäll, köksfläkt, inbyggnadsugn, och diskmaskin. Snyggt och praktiskt kök med bra bänkytor och skåp med mycket förvaring. I anslutning till köket finns plats för ett matbord för fyra personer.

I vardagsrumsdelen finns plats för en större soffa för den som önskar. Rummet har vitmålade väggar och ekparkett. Här finns även en utgång till bostadens balkong. Rymlig balkong i soligt söderläge med gott om plats för utemöbler.

I anslutning till vardagsrummet finns ett stort sovrum med gott om plats för en dubbelsäng samt skrivbord vid behov. Fem bra garderober helt upp till taket med mycket förvaringsmöjligheter. Rummet har vitmålade väggar och ekparkett.

Badrummet är vackert helkaklat i vitt och grått och finns direkt till höger från hallen. Badrummet är utrustat med duschkabin, tvättmaskin och torktumlare i pelare, mörkt snyggt badrumsskåp, toalett, spegelskåp samt infällt handfat i snygg badrumskommod som matchar spegel- och badrumsskåpet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns

Avgift

2 779 kr I månadskostnaden är 100 kr för kabel-TV inkl.

Driftskostnad

3 549 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 385 kr
Försäkring: 1 164 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

I elkostnaden är kostnaden för hushållsel samt nätkostnad inräknad.

Andel i föreningen

1,08296%

Andel av årsavgiften

1,17023%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enl ök.

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1993

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

FTX

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 28 september 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 56 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Mellby 1:10

Övriga byggnader

Källarförråd.

Övrigt

Renoveringar
Badrum - kakel, stavmosaik, skåp, duschkabin, våtrum, våtrumsskivor, ny toalett, installation av vatten, målning av tak. Klart 2014-02 , intyg finns. Byte av av tvättmaskin 2017-09
Kök- målning av väggar och tak, förlängning av kök, begagnat ugn och spishäll, nytt kylskåp, köksskåp, kran, diskmaskin, kakel, klinkers, fläktkåpa, lister, bänkskiva, installation av vatten, installation av el, belysning. Klart 2015-04, intyg finns.
Hall - klinkers, bygge av stor garderob, skjutdörrar, inredning, lister, målning. Klart 2015-08
Vardagsrum - parkett, lister, målning, byte av samtliga uttag, byte av samtliga uttag till jordat. Klart 2015-10
Sovrum - parkett, lister, uttag, stora garderober, målning. Klart 2016-04

Förening

Namn

Brf Paradiset i Partille

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Paradiset registrerades 2006-08-17 och innehar fastigheterna Mellby 1:45, 1:35, 1:10 och 118:4 som är belägna på adresserna Besebäcksstigen 1-3, 5-9 samt Paradisvägen 1-2 och 4-6. Man upplåter 54 lägenheter med bostadsrätt, 3 hyreslägenheter samt 11 lokaler med hyresrätt. Den totala lägenhetsytan är 3785 kvm och 1411 kvm är lokalyta. I föreningens lokaler bedrivs verksamheter som Restaurang, salong, bilskola mm.

Lägenhetsfördelningen är enligt följande:
1 rok: 4 st
2 rok: 17 st
3 rok: 28 st
4 rok: 8 st

Föreningen har 20 st garageplatser samt 24 parkeringsplatser till medlemmarnas förfogande. Till dessa är det separat kö. Det finns även 5 st parkeringsplatser för besökande. Överlåtelseavgift betalas av köpare. SBC är förvaltare åt föreningen.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

TV och Bredband

Fiber finns indraget i huset. I avgiften ingår ett grundutbud av 16 tv-kanaler som du når via antennuttaget. Önskas det fler går det att köpa samt eventuell digitalbox från www.sappa.se eller telefonnummer 077-444 47 44. Välj leverantör för TV, bredband och telefoni på: http://portalen.openuniverse.se

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Om området

Paradiset

Paradiset (tidigare kallat Partille villastad) är ett område med främst villor i nationalromantisk stil. Ett lugnt område med promenadavstånd till Partille Centrum, Partille Station och köpcentret Allum med ett 100-tal butiker. I Partille Centrum har man ett stort utbud av butiker samt restauranger och fik.

Kommunikation

Från Partille tar det bara tio minuter att åka in till Göteborgs Centrum och ta del av storstadens utbud. Det går nästan lika snabbt antingen du tar bilen, tåget eller bussen. Om du vill åka längre bort ligger Landvetter flygplats med destinationer över hela världen mindre än tio minuters bilresa från kommunens södra gräns.

Hållplats Besebäcksvägen ligger inom promenadavstånd. Buss 519 (Jonsered- via Allum- Nils Erikssonsterminalen) trafikerar denna hållplats regelbundet under dagen.

Karta

Hör av dig till Roger Karlsson för mer information!

Roger Karlsson

Roger Karlsson

Göteborg Partille / Lerum

Franchisetagare, Reg Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0735 199 282

roger.karlsson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad