Besebäcksstigen 1

Bilder

  • Såld!

Besebäcksstigen 1 , Paradiset , Partille

Högst upp i huset erbjuds nu denna ljusa tvårummare om ca 50 kvm med ett mycket centralt läge i omtyckta Paradiset. Ljus tvårumslägenhet med fransk balkong i härligt solläge. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stort sovrum och väggkaklat badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare i pelare. Genomgående fina materialval, stora fönsterpartier med utsikt och bra förvaringsmöjligheter.

Missa inte att se drönarfilmen över bostaden och området: https://vimeo.com/321770070

50 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 372 kr I avgiften inkluderas vatten, fjärrvärme, renhållning, kabel-TV (obl tillägg om 100kr) och källarförråd.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
50 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
34
Byggår:
1983
Driftskostnad:
350 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

50 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till Besebäcksstigen 1, högst upp i huset till denna ljusa tvårummare om ca 50 kvm med ett mycket centralt läge i omtyckta Paradiset!

Lägenheten bjuder på öppen entré med ljusa väggar och ekparkett i hall och kök. Rejält kök finns till höger när du kommer in och har ljusa skåpsluckor i grått och mörka bänkskivor som fint matchar till kökskaklet. Köket är utrustat med kyl/frys, köksshäll, köksfläkt, inbyggnadsugn, och diskmaskin i fullbredd 60 cm. Snyggt och praktiskt kök med bra bänkytor och skåp med mycket förvaring. I vardagsrummet finns plats för en större soffa och ett mindre skrivbord för den som önskar. Rummet har fint ljusinsläpp och fransk balkong i soligt söderläge med utsikt.

I anslutning till vardagsrummet finns ett stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Stor skjutdörrsgarderob med mycket förvaringsmöjligheter som ingår. Rummet har vitmålade väggar och ekparkett. Fint ljusinsläpp från fönsterpartiet med utsikt även här.

Badrummet är väggkaklat i ljusa förger och finns direkt till vänster från hallen. Badrummet är utrustat med badkar, tvättmaskin och torktumlare i pelare, toalett och handfat. Här finns också gott om plats för extra skåp om man så önskar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 4, hiss finns

Avgift

3 372 kr I avgiften inkluderas vatten, fjärrvärme, renhållning, kabel-TV (obl tillägg om 100kr) och källarförråd.

Driftskostnad

4 200 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 1 200 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

1,37095%

Andel av årsavgiften

1,42887%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enl ök. Snabbt TT möjligt

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus 4 plan

Byggnadsår

1983

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk till- och frånluft.

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 september 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 56 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: Isolerglas

Fastighetsbeteckning

Mellby 1:10

Övriga byggnader

Källarförråd i källarplanet som man enkelt når med hiss.

Förening

Namn

Brf Paradiset i Partille

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Paradiset registrerades 2006-08-17 och innehar fastigheterna Mellby 1:45, 1:35, 1:10 och 118:4 som är belägna på adresserna Besebäcksstigen 1-3, 5-9 samt Paradisvägen 1-2 och 4-6. Man upplåter 54 lägenheter med bostadsrätt, 3 hyreslägenheter samt 11 lokaler med hyresrätt. Den totala lägenhetsytan är 3785 kvm och 1411 kvm är lokalyta. I föreningens lokaler bedrivs verksamheter som Restaurang, salong, bilskola mm.

Lägenhetsfördelningen är enligt följande:
1 rok: 4 st
2 rok: 17 st
3 rok: 28 st
4 rok: 8 st

Föreningen har 20 st garageplatser samt 24 parkeringsplatser till medlemmarnas förfogande. Till dessa är det separat kö. Det finns även 5 st parkeringsplatser för besökande. Överlåtelseavgift betalas av köpare. SBC är förvaltare åt föreningen.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

TV och Bredband

Fiber finns indraget i huset. I avgiften ingår ett grundutbud av 16 tv-kanaler som du når via antennuttaget. Önskas det fler går det att köpa samt eventuell digitalbox från www.sappa.se eller telefonnummer 077-444 47 44. Välj leverantör för TV, bredband och telefoni på: http://portalen.openuniverse.se

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Om området

Paradiset

Paradiset (tidigare kallat Partille villastad) är ett område med främst villor i nationalromantisk stil. Ett lugnt område med promenadavstånd till Partille Centrum, Partille Station och köpcentret Allum med ett 100-tal butiker. I Partille Centrum har man ett stort utbud av butiker samt restauranger och fik.

Kommunikation

Från Partille tar det bara tio minuter att åka in till Göteborgs Centrum och ta del av storstadens utbud. Det går nästan lika snabbt antingen du tar bilen, tåget eller bussen. Om du vill åka längre bort ligger Landvetter flygplats med destinationer över hela världen mindre än tio minuters bilresa från kommunens södra gräns.

Hållplats Besebäcksvägen ligger inom promenadavstånd. Buss 519 (Jonsered- via Allum- Nils Erikssonsterminalen) trafikerar denna hållplats regelbundet under dagen.

Karta

Hör av dig till Roger Karlsson eller Lise-Marie Larsson för mer information!

Roger Karlsson

Roger Karlsson

Göteborg Partille / Lerum

Franchisetagare, Reg Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0735 199 282

roger.karlsson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad