Oxledsvägen 177

Bilder

  • Såld!

Oxledsvägen 177 , Södra Sävedalen , Partille

Högst upp i huset på Oxledsvägen 177 väntar denna välplanerade och insynsskyddade trea med inglasad balkong i härligt västerläge. Här bor ni med naturen runt hörnet i ett mycket trivsamt område. Närhet till förskola, skola, kommunikationer, affärer, upplysta motionsslingor och Delsjöområdet. Missa inte att klicka in och se drönarfilmen över bostaden och närområdet, https://vimeo.com/273215507

78 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 172 kr El, VA, Värme, Kabel-tv, Förråd
Typ:
Lägenhet
Boarea:
78 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
35
Byggår:
1968
Driftskostnad:
1 064 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

78 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till Oxledsvägen 177. Hallen bjuder på unikt ljusinsläpp genom lägenheten via en härlig öppning – här skiner ljuset igenom både under morgnar och eftermiddagar. Till förvaring av ytterkläderna finns en klädkammare.

Köket blir en fröjd för den matlagningsintresserade som längtat efter goda arbetsytor och bra förvaringsutrymmen. De vita fronterna byttes ut 2014 och ger ett tidlöst intryck – vilket kombineras med klassiska REDA-lådor och resulterar i ett personligt kök med stor charm. Utrustningen består av spis, ugn, kyl och frys (2014) samt diskmaskin. Invid köksfönstret ryms en matplats om fyra personer.

De större bjudningarna dukas istället upp i det bredvidliggande vardagsrummet. Här bryts den genomgående ljusa interiören stilfullt av med en mönstrad fondvägg. Utöver salongsbord finns gott om utrymme för soffgrupp och mediautrustning – bara popcornen som fattas inför de nervkittlande filmkvällarna!

Lägenheten har två sovrum, vilka båda är ljust inredda. Master bedroom är utrustat med garderober och har lyxen av privat utgång till den inglasade balkongen. Det andra sovrummet passar utmärkt som exempelvis barnkammare eller kontor.

Balkongen är inglasad (2014) och bjuder på ett strålande västerläge. På balkongen trivs både ni och växterna – tack vare västerläget blir balkongen perfekt för den som vill ha sitt egna växthus att påta med under lediga stunder.

Badrummet har kaklade väggar med en dekorativ bård. Utrustningen består av wc, badkar samt handfat. För högsta vardagskomfort har ni även en egen tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare från 2014. Här sköts bestyren enkelt och bekvämt – helt utan spring i trapphuset.

Till fastigheten hör ett källarförråd. Garage, utomhusparkering och MC-garage går att få via separata kösystem. 2014 förbättrades lägenhetens ventilation samt ny el drogs.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

4 172 kr El, VA, Värme, Kabel-tv, Förråd

Driftskostnad

12 779 kr/år

Driftskostnad, varav

Försäkring: 3 179 kr
Övrigt: 9 600 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Posten övrigt är för bredband

Andel i föreningen

0,755%

Andel av årsavgiften

1,00105%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

November eller enligt ök

Byggnad

Byggnadsår

1968

Förening

Namn

Brf Oxengården

Om föreningen

Brf Oxengården ligger i Sävedalen, en ort i Partille kommun. Det är beläget i ett barnvänligt och lugnt område med unik närhet till vacker natur.
Föreningen består av 138 lägenheter, varav 34 hyresrätter, på adresserna Oxledsvägen 143-187. Lägenheterna är fördelade på fem huskroppar med fyra gemensamma gårdar emellan. Samtliga lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare.
Bostadsrättsföreningen Brf Oxengården registrerades hos bolagsverket den 28 november 2015 och föreningens stadgar den 4 april 2016. Föreningens ekonomiska plan antogs den 23 mars och registrerades hos bolagsverket den 19 april 2016. Fastigheten förvärvades den 25 maj 2016.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

138

Antal hyresrätter

34

TV och Bredband

TV, bredband & telefoni
I föreningens samtliga lägenheter ingår ett basutbud av tv-kanaler från ComHem i avgiften/hyran via kabel-TV.
Utöver detta basutbud finns det framdraget två typer av bredbandsuppkoppling, nämligen fiber och kabel-TV.

Fiber
Öppen fiber finns framdraget till varje lägenhet och det är du som hyresgäst som bestämmer vilket utbud du vill ha i din bostad.
Telia Operator Business ansvarar för fiberkabeln fram till din lägenhets uttaget i hallen. I och med att det är öppen fiber bestämmer Du vilken leverantör och vilka tjänster du vill ha för att leverera tv, telefoni och internet på fibern.

Kabel-TV
ComHem leverar kabel-TV via bredbandsuttaget i vardagsrummet s.k. "Tre hål i väggen". Som nämnts tidigare ingår ett basutbud av tv-kanaler i avgiften/hyran via detta uttag men Du har även möjlighet att få ett breddat TV-kanalutbud.
ComHem erbjuder även bredband och telefoni via detta uttag och för det behöver Du ett kabelmodem som företaget erbjuder.
Vill du veta mer eller beställa bredband från ComHem ring då deras kundtjänst på telefon 90 222 eller klicka på ComHems ikon.

Telefoni
I varje lägenhet finns det möjlighet att ansluta en telefon till det analoga telefonnätet. Huvudjacket sitter i hallen.
Har du bredbandsuppkoppling kan du istället få telefoni levererat denna väg, det kallas då för IP-telefon.

Parkering

Parkeringsplatser och garage
Föreningen hyr 106 parkeringsplatser samt 33 garage av Partillebo AB. Du sköter själv renhållning och snöskottning av den egna parkeringsplatsen. (Separat kö)

MC-plats
Föreningen har ett eget utrymme med plats för 8 MC/Moped. (Separat kö)

Renoveringar

2018 jun Byte till öppningsbara dagvattenbrunnar samt slangsugning.
2018 maj Åtgärder OVK - Rensning & justering ventilation
2017 nov OVK besiktning
2017 mar Byte filter i våra ventilationsaggregat (FTX-aggregat).
2016 dec Besiktning rörinstallation hus A4.
2016 Renovering och ombyggnation av gårdshuset. Gamla tvättstugan byggs om till två utrymmen. Ett för MC-garage och ett utrumme för övrigt.
2016 sep Rabatter rensas och förses med barkmull.
2014 Större renovering av fastighet och lägenheter. Byte av alla elledningar i varje lägenhet. Ventilation dras in i lägenheter med FTX system kopplat i varje hus. Ny balkongplatta samt inglasning. Samtliga lägenheter får säkerhetsdörrar och även förrådsdörrar byts ut.
2014 OVK (Obligatorisk Ventilations Kontroll) genomförs.
2014 Uppfräschning trapphus, utbyggnad entréer, byte av ventilation till FTX-system.
2011-13 Ombyggnation av förråd i skyddsrum.
200? Grovkök renoveras.
1993-94 Badrum renoveras, nytt kakel och plastmatta.
1993 Stuprör, dagvattenledning, vattengång
1993-94 Takomläggning men tegel samt kompletteringar av entrétak.
1967 Byggnation av Oxled område A

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Övrigt

Brf Oxengården ligger i ett barnvänligt och lugnt område med unik närhet till vacker natur. Inte långt från området finner man fina vandringsleder och milslånga motionsspår. I närheten finns välkända rekreationsplatser som Skatås, Knipeflågsbergen, Härlanda tjärn, Västra och Östra Långvattnet och Delsjöarna.
Kommunikationerna till och från området är mycket goda såväl inom kommunen som till kranskommunerna.

Om området

Södra Sävedalen

Södra Sävedalen förknippas ofta med dess centrala läge mot Göteborg tillsammans med grönskan som finns i nära anslutning. Det finns ett upplyst motionsspår med möjlighet att nå badsjön
Härlanda tjärn och Skatås naturreservat.

Kommunikation

Svart express tar 20 minuter in till centrala Göteborg och går varje kvart under större delen av dagen. 20 minuter tar det också med buss 515 till Partille centrum.

Närservice

Vallhamra torg har en matbutik, vårdcentral, apotek, pizzeria och en blomsterbutik.
Ombyggnad och utveckling av Vallhamra torg har pågår vilket gör området mer attraktivt. Fler butikslokaler byggs, större matbutik har flyttat dit samt att totalt ca 200 lägenheter ska
byggas i anslutning till torget. Det mesta är färdigställt och den sista etappen pågår under 2017.

Karta

Hör av dig till Roger Karlsson för mer information!

Roger Karlsson

Roger Karlsson

Göteborg Partille / Lerum

Franchisetagare, Reg Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0735 199 282

roger.karlsson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad