Villavägen

Bilder

  • Såld!
  • Från huset kommer man ha utsikt över hustaken mot Aspenäs sjön.
  • Man skymtar sjön mellan träden.
  • Plats för ditt drömhus på berget.
  • Tomten sträcker sig hela vägen mot grannens förråd.
  • Aspenäsbadet.

Villavägen , Aspenäs , Lerum

Nu har ni möjlighet att förvärva en unik tomt i populära Aspenäs med delvis sjöutsikt. Positivt förhandsbesked om att bygga enbostadshus med garage finns. Säljaren har även ansökt om bygglov för en fastighet i 2 plan om ca 209 kvm, ansökan ligger för tillfället vilande. Pendeltåget från Aspedalen pendelstation som ligger ca 1,3 km från huset tar er snabbt till centrala Göteborg.

Typ:
Tomt
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
874 kvm

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Byggnad

Fastighetsbeteckning

Torp 1:621

Allmänt om fastigheten

Taxeringskod

210

Tomt

Areal: 874 kvm
Tomttyp: Trädgårstomt

Vatten/avlopp

Tomten är belägen inom verksamhetsområde för kommunalt vatten och avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Last & Förmån, Avtalsservitut: Villa mm, 15-IM1-29/390

Om området

Aspenäs

Välkommen till Aspenäs i Lerum. Aspenäs är ett villaområde i nordvästra Lerum intill sjön Aspen med badbryggor och flera trevliga badplatser. Här ligger bland annat Aspenäs herrgård (Konferensanläggningen Comwell Aspenäs), Aspenäs kyrka och Aspenässkolan. Lerum har alltid varit ett attraktivt område för barnfamiljer att bo i, dels beror det på närheten till Göteborg men även den underbara natur med djupa skogar och över 200 sjöar runt om Lerum. I centrala Lerum finns dessutom restauranger, ett fullt serviceutbud och flera specialbutiker. För dig som är kulturellt aktiv finns här teater, historiska byggnader och museer.

För dig som spelar golf erbjuder Lerums kommun flera bra golfanläggningar. Öijared som är Sveriges största anläggning med tre högklassiga 18-hålsbanor och en 9-håls pay-and-play-bana, slår du ut från taket på det prisbelönta klubbhuset. Vid sjön Aspen finns Lerums Segelsällskap, som är är en av Sveriges största jolleklubbar. För de hästintresserade erbjuder flera ridskolor möjlighet till undervisning för såväl nybörjare som riktigt erfarna ryttare. Vill man hålla sig inomhus är Vattenpalatset ett välbesökt utflyktsmål. I Stenkullen finns ett nav med idrottsanläggningar som ishall, friidrottsarena och handbollshall inklusive ett sportcentrum med gym. Fotboll, ishockey, innebandy, konståkning för att nämna några sporter som har bra förutsättningar inom kommunen.

I Lerums kommun finns enskilda och kommunala förskolor och grundskolor inklusive särskolor. Den stora gymnasieskolan har många olika linjer att välja mellan.

Kommunikation

Pendeltåget mellan Göteborg och Alingsås stannar i Lerum, Stenkullen och Floda och erbjuder ett snabbt och smidigt färdsätt till centrala Göteborg. Det finns även flera direktbussar som går mellan Lerum och Göteborg. Det lokala bussnätet mellan de olika orterna i kommunen är också väl utbyggt.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Lidl
1,3 km
Ödefors & Pesch AB
1,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Seatons Allés förskola
650 m
Riddarstens förskola
820 m
Grundskolor
Aspenässkolan
530 m
Torpskolan
1,1 km
Gymnasium
Lerums Gymnasium
1,6 km
Banker
Nordea Bank AB
1,2 km
Handelsbanken Lerum
1,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Aspevallen Idrottsanläggning Idrottsplats IP
670 m
Lerums Tennis AB
1,1 km
Simhallar & Utomhusbad
VattenPalatset i Lerum
1,3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Izabela Nowak för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte