Besebäcksstigen 1

Bilder

  • Såld!

Besebäcksstigen 1 , Paradiset , Partille

Nu finns det möjlighet att förvärva en tvåa om 40 kvm med ett centralt läge i Partille. Här bor du med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt en stor balkong i soligt läge. Gångavstånd till Partille station och Allum med ett bra serviceutbud och kommunikationer.

40 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 850 kr inkl. värme, V/A, kabel-tv och källarförråd.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
40 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
25
Byggår:
1993
Driftskostnad:
297 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

40 kvm

Rumsbeskrivning

Nu finns det möjlighet att förvärva en tvåa om 40 kvm med ett väldigt centralt läge i Partille. Här bor du med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt en stor balkong i soligt läge. Här bor du med gångavstånd till Partille station och Allum med ett bra serviceutbud och kommunikationer.

Välkommen till Besebäcksstigen 1! På våning två (hiss finns) finner ni denna ljusa öppna lägenhet. Inne i lägenheten möts du av ett stort ljusinsläpp från vardagsrummets fönster. Här finns möjlighet för avhängning på höger sida i de två garderoberna som står i hallen. Väggarna är vitmålade och golvet ett parkettgolv.
Ingången till badrummet är direkt till höger från hallen och i badrummet finns en duschhörna, tvättmaskin, toalett samt handfat. Väggarna är kaklade i vitt med en svart brytning i kaklet och golvet har en våtrumsmatta i grått.

Köket finns till vänster när du kommer in och har vita skåpsluckor och vitvaror. Här finns en kompinerad kyl/frys samt en induktionsspis + ugn. I anslutning till köket finns plats för ett matbord för fyra personer.

I vardagsrummet finns plats för ett större soffparti, här finns även en utgång till bostadens balkong. Balkongen är i ett soligt läge och här finns plats för ett caféset eller mindre lounge soffa.

Ett rejält sovrum med gott om plats för en dubbelsäng samt skrivbord vid behov. Tre garderober är idag placerade i rummet så alla kläder gott och väl får plats. Rummet har vitmålade väggar, en ljus plastmatta samt en stilren fönsterbräda i marmor.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns

Avgift

2 850 kr inkl. värme, V/A, kabel-tv och källarförråd.

Driftskostnad

3 564 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 440 kr
Försäkring: 2 124 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

1,10996%

Andel av årsavgiften

1,20102%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadsår

1993

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft med återvinning

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 28 september 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 56 kWh/m² (Atemp) och år

Övriga byggnader

Källarförråd på Besebäcksstigen 3.

Förening

Namn

Brf Paradiset i Partille

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Paradiset registrerades 2006-08-17 och innehar fastigheterna Mellby 1:45, 1:35, 1:10 och 118:4 som är belägna på adresserna Besebäcksstigen 1-3, 5-9 samt Paradisvägen 1-2 och 4-6. Man upplåter 52 lägenheter med bostadsrätt, 5 hyreslägenheter samt 11 lokaler med hyresrätt. Den totala lägenhetsytan är 3785 kvm och 1411 kvm är lokalyta. I föreningens lokaler bedrivs verksamheter som Restaurang, salong, bilskola mm. Föreningen har en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2015 och 2045.

Lägenhetsfördelningen är enligt följande:
1 rok: 4 st
2 rok: 17 st
3 rok: 28 st
4 rok: 8 st

Föreningen har 20 st garageplatser samt 24 parkeringsplatser till medlemmarnas förfogande. Till dessa är det separat kö. Det finns även 5 st parkeringsplatser för besökande. Överlåtelseavgift betalas av köpare. SBC är förvaltare åt föreningen.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

TV och Bredband

Fiber finns indraget i huset. I avgiften ingår ett grundutbud av 16 tv-kanaler som du når via antennuttaget. Önskas det fler går det att köpa samt eventuell digitalbox från www.sappa.se eller telefonnummer 077-444 47 44. Välj leverantör för TV, bredband och telefoni på: http://portalen.openuniverse.se

Renoveringar

För utfört och planerat underhåll se detaljerad årsredovisning eller underhållsplan under viktiga dokument.

Ekonomi

Årsavgifterna planeras vara oförändrade närmaste året.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Viktiga dokument

Om området

Paradiset

Paradiset (tidigare kallat Partille villastad) är ett område med främst villor i nationalromantisk stil. Ett lugnt område med promenadavstånd till Partille Centrum, Partille Station och köpcentret Allum med ett 100-tal butiker. I Partille Centrum har man ett stort utbud av butiker samt restauranger och fik.

Kommunikation

Från Partille tar det bara tio minuter att åka in till Göteborgs Centrum och ta del av storstadens utbud. Det går nästan lika snabbt antingen du tar bilen, tåget eller bussen. Om du vill åka längre bort ligger Landvetter flygplats med destinationer över hela världen mindre än tio minuters bilresa från kommunens södra gräns.

Hållplats Besebäcksvägen ligger inom promenadavstånd. Buss 519 (Jonsered- via Allum- Nils Erikssonsterminalen) trafikerar denna hållplats regelbundet under dagen.

Karta

Hör av dig till Sara Larsen för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad