Paradisvägen 3

Bilder

  • Såld!

Paradisvägen 3 , Paradiset , Partille

Nu finns det äntligen möjlighet att förvärva en lägenhet i Paradiset 55+. Insynskyddad bostad om 86 kvm i fint skick med ett nyrenoverat badrum fördelat på tre rum och kök. Inglasad balkong i soligt sydvästligt läge med utsikt över Partille. Bostaden ligger med naturen runt hörnet samt goda kommunikationer och serviceutbud inom gångavstånd.

86 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 908 kr inkl VA, kabeltv och p-plats
Typ:
Lägenhet
Boarea:
86 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
10
Driftskostnad:
660 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

86 kvm

Rumsbeskrivning
Välkommen till Paradisvägen 3!

Lägenheten ligger tre trappor upp men hiss finns vid om så önskas. Du möts direkt av en rymlig hall med tre garderober på höger sidan med ljust tapetserade väggar.

Badrum

Direkt till vänster finns badrummet som är nyrenoverat med smakfulla materialval. Väggarna är helkaklade i vitt med ett svart klinkergolv. Duschväggarna i glas går att fälla in mot väggen för att maximera ytorna. Badrummet är inrett med duschhörna, toalett, handfat med kommod, spegelskåp, tvättmaskin samt torktumlare.

Klädkammare

Från hallen nås bostadens klädkammare som har rymlig förvaring med både hängmöjligheter och hyllor.

Vardagsrum

Här möts du av en inbjudande känsla och ett rikligt ljusinsläpp. Dörröppningen till bostadens andra sovrum har öppnats upp med dubbeldörrar i glas vilket skapar stora ytor samt ett bidrag till ljusinsläppet. Rummet är idag optimalt för en tv-hörna samt ett matsalsrum. Väggarna är vittapetserade och ett parkettgolv sammankopplar rummen.

Inglasad balkong

Balkongen når du från vardagsrummet och upplevs som ett extra rum under större delen av året. Här kan du sitta och drömma dig bort i en sofflounge med utsikt över Partille med dess grönska. Solen når balkongen från lunch tills solnedgång.

Sovrum 1

Är ett sovrum med stora möjligheter. Rummet har plats för dubbelsäng, sängbord samt 6 garderober. Bra förvaringsmöjligheter med möjlighet att göra din egna walk-in-closet. Väggarna är tapetserade i en rosa ton med ett mörkt laminatgolv i valnöt.

Kök

Köket består av en rymlig bänkyta samt rikligt med förvaring och stort ljusinsläpp. Kombinerad kyl/frys, ugn och mikro i högskåp, spishäll samt diskmaskin är utrustning som finns. I köket finns det möjlighet till ett matbord för 4-6 personer med utsikt utöver Partille. Denna bostad är ett 55+ boende. En av köparna måste vara mellan 55-75 år.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns

Avgift

5 908 kr inkl VA, kabeltv och p-plats

Driftskostnad

7 926 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 337 kr
Försäkring: 941 kr
Övrigt: 3 648 kr

Kommentar

Övrigt: Bredband från ComHem. Elkostnaden är både för uppvärmningen samt förbrukningen och nätavgiften är inkluderad.

Andel i föreningen

3,20574%

Andel av årsavgiften

3,20574%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt ök.

Byggnad

Ventilation

FTX

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 30 september 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 134 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Mellby 1:2

Förening

Namn

Brf Ringblomman i Partille

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen registrerades 1998 och bebyggdes 1996. Den omfattar 3 bostadshus med fastighetsbeteckning Mellby 1:12 och 1:124 belägna på Paradisvägen 3, 5 och 7. I föreningen finns totalt 33 st lägenheter med en lägenhetsyta på 2627 kvm som är fördelade enligt följande:

2 Rok 11 st
3 Rok 16 st
4 Rok 6 st

Föreningen har en föreningslokal samt övernattningslägenhet som kan utnyttjas av dess medlemmar.

OBS! Bostadsrättsföreningen Ringblomman i Partille är ett 55+ boende. Läs i föreningens stadgar under "Dokument" för vad som krävs för att antas som medlem i föreningen.

Organisationsform

Bostadsaktiebolag

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Om området

Paradiset

Paradiset (tidigare kallat Partille villastad) är ett område med främst villor i nationalromantisk stil. Ett lugnt område med promenadavstånd till Partille Centrum, Partille Station och köpcentret Allum med ett 100-tal butiker. I Partille Centrum har man ett stort utbud av butiker samt restauranger och fik.

Kommunikation

Från Partille tar det bara tio minuter att åka in till Göteborgs Centrum och ta del av storstadens utbud. Det går nästan lika snabbt antingen du tar bilen, tåget eller bussen. Om du vill åka längre bort ligger Landvetter flygplats med destinationer över hela världen mindre än tio minuters bilresa från kommunens södra gräns.

Hållplats Besebäcksvägen ligger inom promenadavstånd. Buss 519 (Jonsered- via Allum- Nils Erikssonsterminalen) trafikerar denna hållplats regelbundet under dagen.

Karta

Hör av dig till Sara Larsen för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad