Paradisvägen 3

Bilder

  • Såld!

Paradisvägen 3 , Paradiset , Partille

Nu finns det äntligen möjlighet att förvärva en lägenhet i Paradiset 55+. Ljusa ytor finns i denna 3.a på 86 kvm där du har möjlighet att sätta din egna stil över lägenheten. Bostaden ligger med naturen runt hörnet samt goda kommunikationer och serviceutbud inom gångavstånd.

86 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 908 kr inkl VA, kabeltv och p-plats
Typ:
Lägenhet
Boarea:
86 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
5
Driftskostnad:
575 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

86 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till Paradisvägen 3! Lägenheten ligger två trappor upp men hiss finns om du vill vila benen. Du möts direkt av en rymlig hall med plats för avhängning av jackor på vänster sida. Väggarna är vittapetserade och ett parkettgolv ligger i hallen och vardagsrummet.

Till höger finns badrummet som har en ljus plastmatta i rosa ton, kaklat i duschhörnan och i övrigt vitmålade väggar. Badrummet består av en duschhörna, toalett, handfat med kommod, spegelskåp, handdukstork, linneskåp, tvättmaskin samt torktumlare.

Från hallen når du klädkammaren. Här finns rymligt med förvaring att både hänga samt för hyllor.

Sovrum 1: Når du från hallen och har utsikt mot berget, här finns plats för en säng/kontor samt en garderobsvägg. Väggarna är tapetserade med en ljus tapet.

Sovrum 2: Detta sovrum är liknande i storlek som det första sovrummet, men här känns det naturligt med en dubbelsäng samt garderobsparti i detta rummet.

Vardagsrum : Här möts du av ett rymligt vardagsrum med rikligt ljusinsläpp från fönsterpartierna. Här finns gott om ytor för ett större sällskap med matsalsbord 6-8 personer samt ett soffparti. Från vardagsrummet finns även en utgång till bostadens balkong.

Från balkongen kan du både njuta av naturen och grönskan samtidigt som du kan kolla ut över Partille. Här finns plats för ett lounge/café - set och möjlighet finns även för inglasning av balkongen.

Köket: Köket består av en rymlig bänkyta samt rikligt med förvaring och stort ljusinsläpp. Kombinerad kyl/frys (electrolux), ugn (electrolux) i bättre arbetsmiljö och spishäll (electrolux) är utrustning som finns. Möjlighet finns även att installera diskmaskin om så önskas. I köket finns det möjlighet till ett matbord för 4-6 personer med utsikt utöver Partille.

Denna bostad är ett 55+ boende. En av köparna måste vara mellan 55-75 år.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns

Avgift

5 908 kr inkl VA, kabeltv och p-plats

Driftskostnad

6 900 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 6 000 kr
Försäkring: 900 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Driftkostnaderna är uppskattade från tidigare försäljningar i föreningen

Andel i föreningen

3,20574%

Andel av årsavgiften

3,20574%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt ö.k.

Byggnad

Ventilation

FTX

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 30 september 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 134 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Mellby 1:12

Förening

Namn

Brf Ringblomman i Partille

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen registrerades 1998 och bebyggdes 1996. Den omfattar 3 bostadshus med fastighetsbeteckning Mellby 1:12 och 1:124 belägna på Paradisvägen 3, 5 och 7. I föreningen finns totalt 33 st lägenheter med en lägenhetsyta på 2627 kvm som är fördelade enligt följande:

2 Rok 11 st
3 Rok 16 st
4 Rok 6 st

Föreningen har en föreningslokal samt övernattningslägenhet som kan utnyttjas av dess medlemmar.

OBS! Bostadsrättsföreningen Ringblomman i Partille är ett 55+ boende. Läs i föreningens stadgar under "Dokument" för vad som krävs för att antas som medlem i föreningen.

Organisationsform

Bostadsaktiebolag

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Om området

Paradiset

Paradiset (tidigare kallat Partille villastad) är ett område med främst villor i nationalromantisk stil. Ett lugnt område med promenadavstånd till Partille Centrum, Partille Station och köpcentret Allum med ett 100-tal butiker. I Partille Centrum har man ett stort utbud av butiker samt restauranger och fik.

Kommunikation

Från Partille tar det bara tio minuter att åka in till Göteborgs Centrum och ta del av storstadens utbud. Det går nästan lika snabbt antingen du tar bilen, tåget eller bussen. Om du vill åka längre bort ligger Landvetter flygplats med destinationer över hela världen mindre än tio minuters bilresa från kommunens södra gräns.

Hållplats Besebäcksvägen ligger inom promenadavstånd. Buss 519 (Jonsered- via Allum- Nils Erikssonsterminalen) trafikerar denna hållplats regelbundet under dagen.

Karta

Hör av dig till Sara Larsen för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad