Nygårdsvägen 14B

Bilder

  • Såld!

Nygårdsvägen 14B , Lexby , Partille

Nu finns det möjlighet att förvärva detta radhus i Lexby. Bostaden är i fint skick med tre rum (möjlighet till att göra ytterligare ett sovrum) och ett väl tilltaget kök från HTH samt altan i soligt västerläge. I Lexby har du närhet till kommunikationer och Partille centrum samtidigt som naturen finns runt hörnet.

87 kvm, 3 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
87 kvm
Biarea:
43 kvm
Tomtarea:
76 kvm
Byggår:
1967
Driftskostnad:
3 320 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum varav 2 sovrum

Boarea

87 kvm

Biarea

43 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till Nygårdsvägen 14B. Direkt i hallen möts du av en inbjudande atmosfär då hallen är sammankopplad med köket. Till höger ges plats att hänga av sig ytterkläderna. De vita väggarna kombinerat med det svarta klinker golvet är ett smakfullt materialval.
Stort kök från HTH med generösa avställningsytor, förvaring och rikligt ljusinsläpp. Detta i kombination med installerade spotlights blir köket bostadens hjärta för såväl matlagning och nya möten. Vitvarorna är rostfria från 2009 när köket gjordes och ugn/mikro (Siemens) finns i ett bekvämt högskåp för bättre arbetsmiljö. Diskmaskinen är stilrent integrerad bakom de ljusa luckorna i björk.

Badrum: Från köket når du bostadens badrum som har helkaklade väggar. Badrummet har en WC, handfat med kommod, duschhörna och golvvärme. Plats finns för badkar eller duschkabin vid önskemål.

Sovrum 1: På entréplan finner vi bostadens första sovrum. Detta når du ifrån köket och sovrummet har en utgång mot uteplatsen. Här finns plats för såväl garderober samt en större säng.

Uteplats: I härligt västerläge finner ni denna uteplats bestående av en stor altan plats för både bord samt lounge möbler. Utanför staketet finns ett grönområde och även en av områdets lekplatser. Det finns även ett redskapsförråd vid hörnet av altanen.

En trappa upp möts du av ett stort ljusinsläpp från vardagsrummets väl tilltagna fönsterpartier och hela övervåningen har ett vackert parkettgolv i valnöt som återfinns i större delen av bostaden. Takets rymd skapar en härlig atmosfär i vardagsrummet där det finns plats för mysig soffhörna. Här finns även utgång till balkongen. Balkongen är likväl altanen i ett härligt västerläge med plats för ett café set.

Sovrum 2: Når du från vardagsrummet och här finns möjlighet att göra det till två sovrum om det behövs. I dagsläget finns det en garderobsvägg med gott om förvaring, dubbelsäng och plats över för t.ex. ett skrivbord.

Allrum: Bostadens källarplan används idag som ett allrum med soffhörna samt kontorsdel. Från allrummet når du samfällighetens tvättstuga, matförråd, cykelförråd och ett förråd på cirka 9 kvm som tillhör bostaden.

Byggnad

Byggnadstyp

2 plansradhus med källare

Byggnadsår

1967

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 23 oktober 2015
Energiklass: E
Energiprestanda: 80 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Platta på mark
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas (2016)
Bjälklag: Betong
Tak: Låglutande aluminiumtak (Går under samfälligheten

Fastighetsbeteckning

Lexby 11:194

Övriga byggnader

Garage i länga (med fjärrkontrollsöppning) tillhör fastigheten genom samfälligheten.
Till bostaden tillhör ett förråd omkring 9kvm i det allmänna utrymmet under radhuslängan.

Samfälligheten ansvarar för tak och grunden på samtliga fastigheter, kostnader till det står samfälligheten för och deras gemensamma utrymmen som finns är: cykelförråd och tvättstuga.

Samfällighetens månadskostnad är 2 700 kr och då ingår VA, värme, sophämtning, garage, Kabeltv (Comhem grundutbud)

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

39 844 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
Väg, samf: 32 400 kr
Försäkring: 3 844 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Samfällighetens månadskostnad är 2 700 kr och då ingår VA, värme, sophämtning, garage, Kabeltv( Comhem grundutbud) I posten el ingår förbrukningen och elnätet.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 536 000 kr, varav byggnadsvärde 746 000 kr

Summa pantbrev

2 025 000 kr

Tomt

Areal: 76 kvm
Tomttyp: Trädgårstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Samfällighet, servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Partille Lexby GA:1

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Lexby

Lexby förknippas främst med sin närhet till naturen och framförallt berget som ligger i bakgrunden. Samtidigt når du Partille Centrum och kommunikationer med promenadavstånd.

Kommunikation

Buss 519 (Jonsered- Nils Ericsson Terminalen) har regelbundna avgångar med hållplatser längs Lexbyvägen. I Partille Centrum avgår flera busslinjer bland annat gul express som tar ca 10 min in till Göteborg. Vid Partille station har man tillgång till västtågen med pendlingsavstånd till bland annat Göteborg, Lerum och Alingsås.

Närservice

I området finns Lillegårdsskolan med förskoleklass till årskurs 5 och Lexby skola med årskurs 6-9, samtliga skolor nås utan att korsa några större vägar. Man har promenadavstånd till Partille centrum där Allum köpcenter finns och även Willys, systembolag och apotek. Restauranger, caféer och butiker av diverse slag finner man i köpcentret Allum. Nordic Wellness har ett gym i området.

Karta

Hör av dig till Sara Larsen för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad