Paradisvägen 7

Bilder

  • Såld!

Paradisvägen 7 , Paradiset , Partille

Välkommen till Paradiset 55+. Stora ljusa ytor finns i denna 3.a på 94 kvm. Med den inglasade balkongen i kombination med infravärme kan ytan nyttjas under större delen av året. Bostaden ligger med naturen runt hörnet samt goda kommunikationer och servicebutiker inom gångavstånd.

94 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
6 437 kr inkl VA, kabeltv och p-plats
Typ:
Lägenhet
Boarea:
94 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
33
Byggår:
1996
Driftskostnad:
864 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

94 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till Paradisvägen 7.
På tredje våningen (hiss finns) finner vi lägenheten. I hallen ligger ett ljust parkett golv som även återfinns i vardagsrummet och i köket. På väggarna sitter en tapet i en ljus ton och det finns en garderob samt plats att hänga upp ytterkläderna.

Sovrum 1: Ljusa tapetserade väggar finns i sovrum 1 med en plastmatta på golvet samt två garderober. I detta rum finns plats för en dubbelsäng.

Sovrum 2: Detta rum kan användas som gästrum eller varför inte som kontor? Ljusa väggar, plastmatta och en garderob.

Klädkammare 1: Klädkammaren innehåller hyllplan som finns på vänster sida, plastgolv och ljusa väggar. Här finns även möjlighet att sätta upp ytterligare hyllor samt klädstänger.

Badrum: Helkaklat badrum i grå ton. I badrummet ryms det förutom standard även tvättmaskin (2011), spegel med belysning samt dusch med duschväggar.

Klädkammare 2: Väl tilltagen och möjlighet att få in saker på hyllplan samt upphängt.

Kök: Här finns gott om skåp med vita luckor och en mörk bänkskiva. Ugn och micro i högskåp (Simens). I anslutning till köket finns möjlighet för ett matsalsbord av den större modellen där fönster blickar mot innegården, skogen samt berget.

Vardagsrum: I vardagsrummet möts du av ett rikt ljusinsläpp från fönster samt balkong och vardagsrummet är väl tilltaget med plats för soffgrupp samt matsalsbord. Om behov finns kan ett tredje sovrum göras i vardagsrummet

Balkong: Med ett sydvästligt läge på balkongen har du sol under större delen av dagen. Här ser du ut över Partille och all grönska som finns i närområdet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns

Avgift

6 437 kr inkl VA, kabeltv och p-plats

Driftskostnad

10 370 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 9 470 kr
Försäkring: 900 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Uppgifterna är ungefärliga och i posten El ingår förbrukning och uppvärming.

Andel i föreningen

3,49282%

Andel av årsavgiften

3,49282%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt ö. k. dock gärna s

Byggnad

Byggnadsår

1996

Ventilation

FTX

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 30 september 2009
Energiprestanda: 112 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Mellby 1:12

Förening

Namn

Brf Ringblomman i Partille

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen registrerades 1998 och bebyggdes 1996. Den omfattar 3 bostadshus med fastighetsbeteckning Mellby 1:12 och 1:124 belägna på Paradisvägen 3, 5 och 7. I föreningen finns totalt 33 st lägenheter med en lägenhetsyta på 2627 kvm som är fördelade enligt följande:

2 Rok 11 st
3 Rok 16 st
4 Rok 6 st

Föreningen har en föreningslokal samt övernattningslägenhet som kan utnyttjas av dess medlemmar.

OBS! Bostadsrättsföreningen Ringblomman i Partille är ett 55+ boende. Läs i föreningens stadgar under "Dokument" för vad som krävs för att antas som medlem i föreningen.

Organisationsform

Bostadsaktiebolag

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Om området

Paradiset

Paradiset (tidigare kallat Partille villastad) är ett område med främst villor i nationalromantisk stil. Ett lugnt område med promenadavstånd till Partille Centrum, Partille Station och köpcentret Allum med ett 100-tal butiker. I Partille Centrum har man ett stort utbud av butiker samt restauranger och fik.

Kommunikation

Från Partille tar det bara tio minuter att åka in till Göteborgs Centrum och ta del av storstadens utbud. Det går nästan lika snabbt antingen du tar bilen, tåget eller bussen. Om du vill åka längre bort ligger Landvetter flygplats med destinationer över hela världen mindre än tio minuters bilresa från kommunens södra gräns.

Hållplats Besebäcksvägen ligger inom promenadavstånd. Buss 519 (Jonsered- via Allum- Nils Erikssonsterminalen) trafikerar denna hållplats regelbundet under dagen.

Karta

Hör av dig till Sara Larsen för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad