Östra Annebergsvägen 25

Bilder

  • Såld!

Östra Annebergsvägen 25 , Anneberg , Partille

Välkommen till denna rymliga trea i väldigt fint skick och låg avgift i Anneberg. Här bor du med ett centralt läge med närhet till kollektivtrafik, skola, service samt natur. Med enbart några få trappsteg upp från gården når du bostaden perfekt när du har mycket packning eller vill slippa trötta ut benen. Missa inte att klicka in och se vår drönarfilm över bostaden och närområdet, https://vimeo.com/251558986

84 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 898 kr inkl värme, V/A och kabel-tv (comhem basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
84 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
158
Driftskostnad:
745 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

84 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkomnande hall med vitmålade väggar en vacker fiskbensparkett i ek och praktisk plastmatta vid ingången för blöta och grusiga skor. Den storslagna runda öppningen till vardagsrummet ger hallen en öppen och fri känsla och vackert ljusinsläpp. Finns gott om plats för både hatthylla och ett rejält skoställ.

Vardagsrum

Den vackra fiskbensparketten återfinns även i hela vardagsrummet. Stort och väl tilltaget rum med plats för såväl en stor soffgrupp, tv samt i detta fall även ett piano, eller om man hellre vill ha ett större matsalsbord. Vitmålade väggar samt en stor fondvägg som bryter av och som ger rummet ett härligt liv.

Sovrum 1

Här finns det både finns plats för en stor dubbelsäng och bra förvaring i form av en garderobsvägg om så önskas. Vitmålade väggar samt två väggar med en mönstrad tapet i gult som snyggt bryter av de vita väggarna.

Badrum

Kom in och låt dig förundras över detta vackra badrum. Stora kakelplattor i klassiskt vitt som snyggt bryts av mot detta gråflammiga klinkers med härligt liv. Mosaikväggen som ni finner längst in i badrummet vid duschhörnan ger badrummet en lyxig och lugnande känsla. Såväl i badrumsskåpet som i kommoden finns gott om förvaringsutrymme för privata tillhörigheter. Rummet innehåller WC, handdukshållare samt en stilfull glasvägg in till duschhörnan. Sist men inte minst så finns det även behaglig golvvärme som passar bra att ha på under kalla vinterdagar.

Sovrum 2

Ett stort sovrum som idag nyttjas för två enkelsängar. Det finns stora möjligheter att ha både en större säng, skrivbord samt flera garderober för maximal förvaring. Ljusa vitmålade väggar som bryts av med en mönstrad fondtapet.

Klädkammare

Stor och generös klädkammare med fem garderober i fullhöjd. Massvis med yta för alla era kläder och tillhörigheter.

Kök

Ljust vitt kök med bänkskivor och kakel i vitt som stilrent bryts med en grå bänkskiva samt ett grått golv. Här finns gott om bänkytor samt förvaring och köket består av följande vitvaror: Ugn, spishäll, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. I anslutning till fönsterna finns utrymme för ett större matbord med utsikt över föreningens gröna gårdar och från köket når du bostadens balkong.

Balkong

Inglasad balkong som i nuläget är inrett med ett barbord samt stolar, men om man vill så kan man med lätthet byta ut det mot loungemöbler för festliga tillställningar. Med en mjuk behaglig flismatta och vitmålade väggar kombinerat med inglasningen så kan utrymmet nyttjas som ett extra rum under större delen av året.

Tvättdel

Från köket så når du en liten egen tvättstuga. Helkaklat i vitt med plats för både tvättmaskin, torktumlare samt tvätt ställning, perfekt när du vill stänga en dörr så man slipper se tvätten. Välkommen att boka in dig på visning!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 898 kr inkl värme, V/A och kabel-tv (comhem basutbud)

Driftskostnad

8 945 kr/år

Driftskostnad, varav

Försäkring: 2 009 kr
Övrigt: 6 936 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

0,41342%

Andel av årsavgiften

0,41342%

Reparationsfond

1502 kr

Byggnad

Fastighetsbeteckning

Skulltorp 104:1

Förening

Namn

HSB Brf Anneberg i Partille

Om föreningen

Brf Anneberg ligger i sydöstra delen av Partille kommun och består av 3 st huskroppar, Västra Annebergsvägen och Östra Annebergsvägen samt Annebergsplatsen. Totala antalet lägenheter är 229, 8 lokaler, 1 föreningslokal, 1 övernattningslägenhet. Byggåret för Östra är 1966 och för Västra 1965 medan

Samtliga lägenheter i Brf Anneberg har kabel-tv via Comhem. Stambyte utfördes 1998.
Föreningen har enhetsmätning av elen vilket ger låga elkostnader för medlemmarna. Föreningen debiterar el-enhetsavgift varje månad men kostnaden är individuell beroende på förbrukningen och justeras kvartalsvis.

Föreningen har 4 typer av parkering att erbjuda och dessa hyrs via separat kösystem, totalt 122 garage och 100 parkeringsplatser.
Öppna p-platser som kostar 150 kronor per månad.
Öppna p-platser med motorvärmaruttag som kostar 200 kronor per månad.
Kallgarage som kostar 325 kronor per månad.
Varmgarage som kostar 425 kronor per månad.

Övernattningslägenhet finns på Östra Annebergsvägen nr 11 och kostar 200 kr/dygn. Den består av två rum med totalt sex sovplatser samt ett kökspentry.

Föreningslokalen finns i huset på Annebergsplaten 6 och rymmer upp till 150 personer. Denna kan bla hyras av föreningens medlemmar för privata tillställningar som t ex barnkalas eller födelsedagsfester då lokalen är utrustad med bord, stolar, steroanläggning, projektorduk samt kök Kostnaden för att hyra lokalen är 150 kr/timma eller 750 kr per dag..
I föreningen finns även tvättstugor med separata tork- och mangelrum.
Återvinningsanläggning finns på Västra Annebergsvägen vid Kvartersbutiken.
Det finns även en bastu samt två Boulebanor.

Föreningen har även en hemsida:
http://www.hsb.se/goteborg/anneberg
Expedition på Ö.Annebergsvägen 39 Öppetider helgfri måndag kl 19.30-20.30 Tel 031-441541

Antal lägenheter

229

Antal lokaler i föreningen

8

Renoveringar

Reliningsarbete utfört på fastigheterna
2017-2018 - Byte av el i hela fastigheten.

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Kontaktperson

Expeditionen

Telefon

031-441541

E-post

hsb.brfanneberg@telia.se

Om området

Anneberg

Här bor du med närhet till härlig skog, sjö och natur men ändå med alla bekvämligheter och närservice inom kort räckhåll. I närheten finner man bland annat Kåsjön för härliga bad och strövområden. För aktivitet kan man förslagsvis besöka Skateparken nära Björndammens torg eller varför inte fiska i själva Björndammen.

Kommunikation

Från Partille tar det bara tio minuter att åka in till Göteborgs Centrum och ta del av storstadens utbud.
Det går nästan lika snabbt antingen du tar bilen, tåget eller bussen. Om du vill åka längre bort ligger Landvetter flygplats med destinationer över hela världen mindre än tio minuters bilresa från kommunens södra gräns.

Närservice

I området finns en liten servicebutik. På få minuters avstånd når man Allum Köpcenter med all typ av shopping som man kan tänkas behöva i runt 100-talet butiker, såsom kläder, dagligvaror, apotek, restauranger, caféer och Ica Maxi för matinköp.

Karta

Hör av dig till Sara Larsen eller Fredrik Stigebrandt för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad