Paradisvägen 7

Bilder

  • Såld!

Paradisvägen 7 , Paradiset , Partille

På Paradisvägen 7 presenteras detta populära 55+ boende med söderbalkong och fin utsikt över Partille. Här bor ni i ett lugnt område, omgivna av vackra strövområden och avkopplande natur - samtidigt som centrum bara är en kort promenad bort. Huset har hiss och boendeparkering ingår. Lägre avgift tack vare tidigare kapitaltillskott till föreningen av lägenhetsinnehavaren. Missa inte att klicka in och se drönarfilmen över bostaden och närområdet, https://vimeo.com/251852685

82 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 610 kr inkl VA, kabeltv och p-plats.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
82 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
28
Byggår:
1996
Driftskostnad:
857 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

82 kvm

Rumsbeskrivning

På Paradisvägen 7 presenteras detta populära 55+ boende med söderbalkong och fin utsikt över Partille. Här bor ni i ett lugnt område, omgivna av vackra strövområden och avkopplande natur - samtidigt som centrum bara är en kort promenad bort. Huset har hiss och boendeparkering ingår. Lägre avgift tack vare tidigare kapitaltillskott till föreningen av lägenhetsinnehavaren.

Hissen tar er upp till våning 2, där en inbjudande hall välkomnar er hem. I hallen ges plats för både hatthylla och skoställ, medan en garderob tar hand om resterande plagg.

Köket är funktionellt byggt längs två väggar, vilket resulterar i bra arbetsyta och exemplariska förvaringsmöjligheter. Möjlighet finns också att öppna upp väggen mellan köket och vardagsrummet. Den maskinella utrustningen består av spishäll (2017), fläkt, inbyggnadsugn samt kyl och frys (2017). När långkoket puttrat färdigt serveras måltiden vid matbordet, som får en given plats mitt i rummet.

Vardagsrummet är generöst tilltaget i storlek och bjuder in till såväl avkopplande egentid som sociala tillställningar. De ljusa väggarna och ljusa parkettgolvet blir en perfekt grund för den som vill sätta egen prägel med färg och textiler. Stora fönster förser även rummet med generösa ljusinsläpp.

Under årets varmaste månader spenderar ni tiden ute på balkongen, som nås direkt från vardagsrummet. Slå er ned med tidningen och en kopp nybryggt kaffe för att njuta av den värmande södersolen. Det höga och insynsskyddade läget ger dessutom en fridfull utsikt över området.

Vidare interiört väntar två harmoniska sovrum, varav det större lockar med tre garderober. Det andra rummet kan möbleras med exempelvis säng och garderob. I passagen mellan sovrummen erbjuds extra förvaring i form av en rymlig klädkammare med praktiska hyllplan.

Badrummet är strategiskt placerat invid hallen och utrustat med wc, handfat, badrumsskåp och dusch. Här sköts även vardagsbestyren smidigt med hjälp av tvättmaskin (Electrolux 2017) och vägghängt torkskåp.

Källarförrådet är beläget på fastighetens entréplan. Till lägenheten hör en boendeparkering på baksidan, med plan gångväg fram till entrédörren. Vill ni hellre åka kommunalt så ligger Partille station endast 300 meter från porten, varifrån västtåget tar er in till Göteborg C på 10 minuter.

Missa inte att klicka på länken och se drönarfilmen över området: https://vimeo.com/251852685

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns

Avgift

4 610 kr inkl VA, kabeltv och p-plats.

Driftskostnad

10 286 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 9 240 kr
Försäkring: 1 046 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Elkostnaden är en ca kostnad och baseras på elförbrukningen om 7 700 kWh/år x 1,2kr = 9 240kr. I kostnaden för el är hushållsel och uppvärming inkl.

Andel i föreningen

3,11005%

Andel av årsavgiften

3,11005%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enl ök.

Byggnad

Byggnadsår

1996

Uppvärmning

direktverkande el + FTX

Ventilation

FTX

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 30 september 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 112 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Mellby 1:12

Förening

Namn

Brf Ringblomman i Partille

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen registrerades 1998 och bebyggdes 1996. Den omfattar 3 bostadshus med fastighetsbeteckning Mellby 1:12 och 1:124 belägna på Paradisvägen 3, 5 och 7. I föreningen finns totalt 33 st lägenheter med en lägenhetsyta på 2627 kvm som är fördelade enligt följande:

2 Rok 11 st
3 Rok 16 st
4 Rok 6 st

Föreningen har en föreningslokal samt övernattningslägenhet som kan utnyttjas av dess medlemmar.

OBS! Bostadsrättsföreningen Ringblomman i Partille är ett 55+ boende. Läs i föreningens stadgar under "Dokument" för vad som krävs för att antas som medlem i föreningen.

Organisationsform

Bostadsaktiebolag

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Om området

Paradiset

Paradiset (tidigare kallat Partille villastad) är ett område med främst villor i nationalromantisk stil. Ett lugnt område med promenadavstånd till Partille Centrum, Partille Station och köpcentret Allum med ett 100-tal butiker. I Partille Centrum har man ett stort utbud av butiker samt restauranger och fik.

Kommunikation

Från Partille tar det bara tio minuter att åka in till Göteborgs Centrum och ta del av storstadens utbud. Det går nästan lika snabbt antingen du tar bilen, tåget eller bussen. Om du vill åka längre bort ligger Landvetter flygplats med destinationer över hela världen mindre än tio minuters bilresa från kommunens södra gräns.

Hållplats Besebäcksvägen ligger inom promenadavstånd. Buss 519 (Jonsered- via Allum- Nils Erikssonsterminalen) trafikerar denna hållplats regelbundet under dagen.

Karta

Hör av dig till Roger Karlsson för mer information!

Roger Karlsson

Roger Karlsson

Göteborg Partille / Lerum

Franchisetagare, Reg Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0735 199 282

roger.karlsson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad