Förskolevägen 6

Bilder

Eller Högstbjudande

16 900 000 kr

Bevaka slutpriset

Förskolevägen 6 , Hovås , Göteborg

Välkommen till denna påkostade villa med flertalet sovrum, rymliga sociala ytor, samt utrymme för generationsboende eller företagsverksamhet. Här finns plats för den större familjen. Lyxiga badrum och stora fönsterpartier som andra drömmer om. Populärt område med närhet till salta bad och båtliv. Vad mer kan man önska sig? Söker Ni något utöver den vanliga då är detta något för er! Kontakta oss för visning och mer info. Välkomna!

270 kvm, 8 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
270 kvm
Biarea:
95 kvm
Tomtarea:
810 kvm
Byggår:
2013
Driftskostnad:
2 483 kr/månad
Eller Högstbjudande:
16 900 000 kr

Mer information

Visningar

Ring Johan Slättberg för privat visning mobil 070 820 44 60

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

8 rum varav 5 sovrum

Boarea

270 kvm

Biarea

95 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen in i ett praktfullt hus med generösa ytor!
Pampig entré med bra förvaring bakom snygga skjutdörrar. Fantastiskt ljusinsläpp tack vare stora fönster. Två rymliga sovrum med mysig heltäckningsmatta på nedre plan i anslutning till modernt badrum med stilfulla materialval. Förberett med plats för bastu. Allrum med stora glaspartier som leder er ut till den mysiga uteplatsen. Här finns plats för både säng och soffa. Praktiskt pentry med spishäll och diskmaskin för gäster eller generationsboende. Eller varför inte ha din företagsverksamhet här? Ett möjligheternas hus helt enkelt.

Från entrén leds ni upp till övre plan via den maffiga trappan i glasdesign. Här finner ni ett välutrustat kök och trevligt vardagsrum i samspel med ljus öppen planlösning. Köket har dubbla ugnar, micro, kaffemaskin, spis, spisfläkt och diskmaskin i enhetligt märke (AEG). Vardagsrummet bjuder på en praktfull takhöjd upp till nock. Magnifikt ljusinsläpp gör detta till en behaglig plats att umgås på och mysfaktor ges av den prunkande grönskan utanför samt den ståtligt murade spisen.
Sällskaplig bardel med plats för sociala sammanhang och matplatsdel för bord och 6 stolar.

Tre sovrum finns fördelade på övre plan. Master bedroom har stora panoramafönster med utsikt, även här skjutdörrar ut mot balkongen. Rymlig intilliggande walk-in-closet. Båda med ljus fin heltäckningsmatta, Sovrum två har plats för säng eller soffa och fräck trappa upp till ett spatiöst sovloft. Här ryms lätt en låg dubbelsäng.
Stort lyxigt badrum med dubbel kommod och inbyggt badkar. Lyxigt kakel/klinker i brunt/svart med hyllor och detaljer i snygg ek.
Huset har enhetliga dörrar i ek som smälter samman med plankgolvet. "Genomtänkt i detalj" är ledorden som för oss igenom hela detta vackra hus.

Källarplan med teknikrum och ytterligare förvaring i form av förråd samt stora garderober med skjutdörrar. Ansenlig tvättstuga med TM/TT och voluminös plats för den tvättintresserade.

Från hallen når man till det trevliga dubbelgaraget som med enkelhet har plats för två stora bilar. Snygg skjutdörrsport som är eldriven.

Huset är förberett för centraldammsugare samt luftkonditionering.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plansvilla

Byggnadsår

2013 Färdigställd 2015

Uppvärmning

Bergvärme, Vattenburen golvvärme med återvinning

Ventilation

Mekanisk

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 mars 2017
Energiklass: C
Energiprestanda: 42 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Puts
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Dubbla entréer vilket kan passa utmärkt för egenföretagaren

Fastighetsbeteckning

Hovås 508:7

Övriga byggnader

Självrengörande fönsterpartier (Aluminiumfönster i hög kvalitet)
Förberett för bastu intill nedre badrum.
Innedörrar av exklusiva träslag.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

29 804 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 14 712 kr
Renhållning: 11 650 kr
Försäkring: 2 300 kr
Övrigt: 1 142 kr
Beräknat antal personer: 2

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

9 086 000 kr, varav byggnadsvärde 6 600 000 kr

Summa pantbrev

8 500 000 kr

Tomt

Areal: 810 kvm
Tomttyp: Plan trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Samfällighet, servitut etc.

Last: Ledningsrätt Vatten Och Avlopp, 1480K-2007F24.1

Viktiga dokument

Om området

Hovås

Hovås - en småskalig blandstad i världsklass! Det är egentligen kombinationen av två saker som gör Hovås unikt. Vi börjar med det grundläggande, nämligen: läget, läget, läget. Det är helt enkelt väldigt bra. Man kan säga att Hovås ligger lantligt. Med cykel rullar du ner till havet på bara fem minuter och till skogen är det ännu närmare. Men trots närheten till naturen tar du dig in till centrala Göteborg på bara 15-20 minuter med expressbuss.

Det andra som i kombination med läget gör Hovås så unikt är att det växer fram en fantastisk småskalig handel i området. Här vill vi skapa platser där människor möts på ett naturligt sätt i vardagen. Genom att låta en aktör ta ett helhetsgrepp för all handel och service i Nya Hovås kan man landa en handplockad mix som av butiker och verksamheter som stärker hela området. Nya Hovås blir ett utmärkt komplement till alla större köpcentrum och handelsområden som ligger i sydväst. Blandningen av bostäder, butiker, kontor och andra verksamheter som växer fram blir just precis som man önskade sig, på riktigt. Resultatet blir en naturligt levande stadsdel som är trevlig och trygg att vistas i alla dagar i veckan.

Men hur skapar man ett småskaligt utbud i en stadsdel med bostäder och kontorsverksamheter? Det är naturligtvis många faktorer som spelar in. En förutsättning är det nära samarbete mellan alla exploatörer som utvecklar området som pågår. Genom vårt sätt att arbeta går vi i mål med visionen om en levande och efterlängtad stadsdel ute i sydväst.

Texten kommer från Nya Hovås.se, se mer på deras fina hemsida under länkar!

Kommunikation

Kommunikation
Busslinje 82, 84, 88, Rosa och Lila Express från Frölunda Torg
Busslinje 180 och Rosa Express från Linnéplatsen .
Väg 158 tar dig in till Linnéplatsen på 7 minuter under normala förhållanden.

Närservice

I Nya Hovås ligger Origo Huset där du hittar: ICA Kvantum Hovås, frisör, apotek, kemtvätt, din lokala fastighetsmäklare HusmanHagberg, Noble House Sushibar, Lasse-Maja Bageri & Café, Balans Yoga, Capio Vårdscentral, Friskis och Svettis, Peoplestraining. I Spektrumhuset som också är beläget i Nya Hovås finns: blomsteraffär, Restaurang Sorellebistro, Yoko Yap mm.
På torget i Nya Hovås vid Ica Kvantum står fiskbilen där du köper färsk fisk och skaldjur.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Johan Slättberg för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad