Handelsmyntet 18

Bilder

  • Såld!

Handelsmyntet 18 , Högsbo , Göteborg

Nu har ni chansen att förvärva en exklusiv 1,5 rums gavellägenhet med rymligt loft på våning 7 av 7 i nybyggda Brf Götaporten i Göteborg!
Snygg och välplanerad lägenhet, vitt fräscht kök och ett snyggt helkaklat badrum.
Lägenheten Överlåtes från privatperson, inte från byggherre.
Är det här en lägenhet för er? Tveka då inte att kontakta mig för mer information!

43 kvm, 1,5 rok

Månadsavgift:
2 422 kr Inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
43 kvm
Våning:
7, hiss finns
Byggår:
2018-2019

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1,5 rum

Boarea

43 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till Handelsmyntet 18 och Brf Götaporten i Göteborg! Nu har ni chansen att förvärva en riktigt exklusiv lägenhet, högst upp i huset och med gavelläge!' Lägenheten Överlåtes från privatperson, inte från byggherre. Bostadens läge erbjuder den unika möjligheten att ha närhet till allt! Via goda kommunikationer tar man sig snabbt och enkelt in till Linné och stan på ca 6 minuter för att känna på stadspulsen. Vill man varma dagar istället ta sig ut till havet för salta bad och varma klippor tar man sig dit på cirka 15-20 minuter!

Välkomna in i denna nybyggda Lägenhet! Lägenheten präglas av kvalitativa materialval, massa ljus och fri utsikt. Hallen är stor och rymlig och erbjuder gott om plats för hallmöbler och garderober. Vitmålade väggar och vacker 3-stavs ekparkett är genomgående för hela bostaden.

Bostaden präglas av en luftig öppen planlösning med takhöjd upp emot 5 meter. I bostadens mitt finns gott om plats för att möblera en vardagsrumsdel med både soffa, tillhörande möbler och tv. Rummet erbjuder även gott om plats för att ett matsalsbord för flera.

Bostadens kök består av vita över och underskåp, vitt kakel, mörk laminat bänkskiva. Köket är fullutrustat med en vit maskinpark ifrån Electrolux.

Det karaktäristiska med lägenheten är det stora loftet. Som resterande delar av lägenheten har även loftet vitmålade väggar och ekparkett. Loftet har en storlek om cirka 8 kvadratmeter och fylls med ljus från två stora takfönster, som går att öppna mekaniskt.

Bostadens Badrum är helkaklat, med mörk klinker på golvet och vitkaklade väggar. Badrummet är utrustat med värmegolv, en stor dusch med glasdörrar, vägghängd toalett, kommod med tillhörande underskåp, infälld spegel med ljus, handdukstork och förberett för att installera tvättmaskin.

Söker ni en lägenhet ut över det vanliga? Ett läge med närhet till allt? Ja då har ni hittat rätt! Tveka inte att kontakta mig för mer information!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

7 av 7, hiss finns

Avgift

2 422 kr Inkl värme, VA

Kommentar

Finns ej då lägenheten ej är bebodd.

Andel i föreningen

0,92%

Andel av årsavgiften

0,92%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2018-2019

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

FTX (Mek. till- & frånluft med återvin.)

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Fastighetsbeteckning

Järnbrott 64:11

Förening

Namn

Bostadsrättsföreningen Götaporten i Göte

Om föreningen

Brf Götaporten i Göteborg. Föreningen är en (äkta) bostadsrättsförening.
Föreningen består av 3 punkthus med totalt 95 lägenheter på totalt 4 664 kvm. Hus 1 - Handelsmyntet 14, Hus 2 - Handelsmyntet 16, Hus 3 - Handelsmyntet 18. Bostadsrättsföreningens lån planeras hos Swedbank. Mer information finns i föreningens Ekonomiska plan.

Värme och VA ingår i avgiften ingår i avgiften.

Till varje lägenhet finns det förråd i entréplan.

I entréplan på varje huskropp finns lägenhetsförråd, gemensam tvättstuga samt miljörum.

Under/ i suterrängplan husen finns garaget och teknikrum.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

95

TV och Bredband

Gruppanslutningsavtal är tecknat mellan Bredbandsbolaget och föreningen och en digitalbox för TV ingår i detta avtal. Varje bostadsrättshavare svarar för kostnad för eget abonnemang avseende bredband, telefoni och digital-TV tjänster.

Parkering

Under husen kommer det finnas garage med 33st garageplatser. 1200kr/mån. separat kö tillämpas.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Äger föreningen marken?

Föreningen äger fastigheten Järnbrott 64:11

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Om området

Högsbo

Högt beläget, barnvänligt och mycket omtyckt stadsdel. Som boende här har man nära till alla nödvändigheter och bekvämligheter. Vackra promenadstråk i Änggårdsberget, Slottskogen och Ruddalen finns på behändigt avstånd. Man har även nära till salta bad på Näset och Saltholmen. Cykelvägar tar er både in till city på några minuter, och även ut mot Frölunda med köpcentrum och hav.

Kommunikation

Knytpunkt för kollektivtrafik i området är hållplatsen Marklandsgatan men även Axel Dahlströms torg. Härifrån kan du ta dig kors och tvärs över hela Göteborg med spårvagn 1, 2, 3, 7 och 8 samt flertalet bussar.

Närservice

På närliggande Axel Dahlströms torg finns skola, dagis, bibliotek, Ica Supermarket, gym och restaurang. Alldeles intill Kapplandsgatan finner ni även en mycket populär pizzeria.

Parkering

Flertalet besöksparkeringar finns i området. Här finns även en hel del kostnadsfria 30-minutersparkeringar.

Karta

Hör av dig till Victor Adamsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad